Miksi vapaa-ajattelupalstalla

Anonyymi

Saa tehdä toistuvia antivaoar-aloituksia tarkoituksena rajoittaa sananvapautta? Onko aloitusten tekeminen rajoitettu vain vapareille ja uskonnolluselle taholle? Miksi vaparien fasistisesta käytöksestä palstalla ei saa keskystella? He tekevät aina omia aloityksiasn ja vaativat keskustelemaan niissä. Lisäksi niissä toistuvasti keskustellaan antivaparista, ei palstan tai aloituksen aiheesta.

1

<50

Äänestä

Vastaukset

 • Moi! Suomi24:ssä kuka tahansa voi aloittaa keskustelun ja kuka tahansa voi vastata keskusteluun. Ketjuun kirjoitettujen viestien tulee kuitenkin olla Suomi24:n sääntöjen mukaisia. Myös palstan tapahtumista keskusteleminen on palstalla sallittua, mutta silloinkin tulee noudattaa sääntöjä. Suomi24-palveluissa ei esimerkiksi saa esittää asiatonta sisältöä muista käyttäjistä tai uhkailla muita käyttäjiä.

  Mikäli aloittaa keskustelun, pitää varautua myös siihen, että keskusteluun tulee omasta mielipiteestä eriäviä mielipiteitä. Se kuuluu keskustelupalstojen luonteeseen. Eri mieltä oleminen ei ole kiusaamista tai toisten käyttäjien toiminnan rajoittamista.

  Sääntöjen vastaisista viesteistä voi tehdä ilmoituksia kunkin viestin yhteydestä löytyvällä Ilmoita-painikkeella (aloitusviestissä lipun kuvasta, kommentista kolmen pisteen takaa avautuvasta valikosta). Ilmoitukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja tämä työ tehdään käsin, jonka vuoksi toisinaan ilmoituksen käsittely voi viivästyä.

  Terkuin,
  Emma,
  Suomi24-tiimi

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.