Miksi vapaa-ajattelupalstalla

Anonyymi

Saa tehdä toistuvia antivaoar-aloituksia tarkoituksena rajoittaa sananvapautta? Onko aloitusten tekeminen rajoitettu vain vapareille ja uskonnolluselle taholle? Miksi vaparien fasistisesta käytöksestä palstalla ei saa keskystella? He tekevät aina omia aloityksiasn ja vaativat keskustelemaan niissä. Lisäksi niissä toistuvasti keskustellaan antivaparista, ei palstan tai aloituksen aiheesta.

1

<50

Vastaukset

 • Moi! Suomi24:ssä kuka tahansa voi aloittaa keskustelun ja kuka tahansa voi vastata keskusteluun. Ketjuun kirjoitettujen viestien tulee kuitenkin olla Suomi24:n sääntöjen mukaisia. Myös palstan tapahtumista keskusteleminen on palstalla sallittua, mutta silloinkin tulee noudattaa sääntöjä. Suomi24-palveluissa ei esimerkiksi saa esittää asiatonta sisältöä muista käyttäjistä tai uhkailla muita käyttäjiä.

  Mikäli aloittaa keskustelun, pitää varautua myös siihen, että keskusteluun tulee omasta mielipiteestä eriäviä mielipiteitä. Se kuuluu keskustelupalstojen luonteeseen. Eri mieltä oleminen ei ole kiusaamista tai toisten käyttäjien toiminnan rajoittamista.

  Sääntöjen vastaisista viesteistä voi tehdä ilmoituksia kunkin viestin yhteydestä löytyvällä Ilmoita-painikkeella (aloitusviestissä lipun kuvasta, kommentista kolmen pisteen takaa avautuvasta valikosta). Ilmoitukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja tämä työ tehdään käsin, jonka vuoksi toisinaan ilmoituksen käsittely voi viivästyä.

  Terkuin,
  Emma,
  Suomi24-tiimi

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  141
  2669
 2. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  62
  1562
 3. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  5
  775
 4. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  39
  727
 5. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  12
  519