Tein isänpäiväkakun

Anonyymi

kun oottelin että miehen kersat utlee meillä onnittelemaan isäänsä ja minua, mutta ei ne tulekkaan, kun mihen pitää mennä lastensa kotiin! Todella epäreilua minua kohtaan, että tein kakunt urhaan. Miehen exä taas on kikkailut nokkelasti miehen heille, että suututtaa. No ei se akka sitä miestä saa, mies on sanonut että mua parempaa ei olekkaan. Mä teidän sen mutta ilettää että äitipuolena en voi juhlia miehen ja lasteni, pidän heitä ominani, kanssa isänpäivää ja samalla minua juhlitaan, kun olen kovasti antanut aikaa lapsilleni täysin vieraille olennoille. No tässä kasvetaan yhdessä perheeksi, kun aikaamenee.

5

51

  Vastaukset

  • Oottelin, utlee mihen pitää mennä
   Tein kakunt urhaan suututtaa Exä kikkailut.
   Ilettää etten äitipuolena voi juhlia miehen ja lasteni, pidän heitä ominani.
   Minua juhlitaan kun olen kovasti antanut aikaa lapsilleni täysin vieraille olennoille.
   Kasvetaan kun aikaamenee.

  • Minä en kyllä itse hyväksyisi sitä, jos mieheni menisi lastensa äidin luokse viettämään isänpäivää. Lasten kuuluu tulla juhlimaan isäänsä, ei isän kuulu mennä minnekkään viettääkseen häntä varten olevaa juhlaa. Todella loukkaavaa käytöstä mieheltäsi ja hänen exältään.

   • On kyllä törkeintä mitä oon kuullut . Jätä se ukko..


  • Hiero kakku sen kantturan naamaan. Ei tietenkään tuota kakkua, nauti se itse, mutta tee toinen, jonka voit sijoittaa sen rumiluksen pärstään. Osta joku halvin pitsapohja ja ruiskuta siihen pilaantunutta spray-kermavaahtoa. Sitten viet sen hänelle ja sanot että ihanaa aina nähdä sinua ja "kompastut" sopivasti niin että limainen homekasa lentää sen naamaan.

  • Kun nuo lapset kasvavat isoiksi ja saavat lapsia he pitävät huolen, ettei perseilevät vanhempansa ja heidän uusiopuolisonsa tule koskaan näkemään heitä eikä heidän lapsiaan. Heistä ei koskaan tule isovanhempia, sanan varsinaisessa merkityksessä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   190
   4759
  2. Kuinka keskustella rikoksista Suomi24:ssä

   Hei kaikille! Suomi24 on aina ollut paikka, jossa keskustellaan laajasti monenlaisista aiheista. Uutiset, ihmissuhteet ja elämän koko kirjo näkyy pal
   Suomi24 Blogi ★
   54
   2300