Koirahoitola?

Anonyymi

Millaisissa koirahoitoloissa olette koirianne pitäneet lomien ajan? Kärsiikö koira häkkihoitolassa, kun noita häkittömiä on tosi vähän? Ja ovat aika kalliitakin.

2

<50

  Vastaukset

  • Koirasi kärsii todennäköisesti enemmän, kun pidät sitä vankina asunnossasi. Mikä on häkitön hoitola? Eli koira pistetään johonkin huoneeseen, niin kuin eristykseen? Silloin, kun itselläni oli vielä koira, niin vein sen huoletta tuttuun hoitolaan ja hyvin pärjäsi. Onneksi sitä pidettiin sisähäkissä, ettei se karannut:)

   • Juurikin näin. Pitäähän sen koiran nähdä, että mitä siellä tapahtuu, jos on sosiaalinen koira. Eihän koirahoitoloissa ole yleensä, kuin se etuosa koiratilasta häkkiverkkoa. Muutenhan siellä on seinät, niin kuin sinulla varmaankin yksiössäsi.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   65
   3738
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   63
   2090