Koirahoitola?

Anonyymi

Millaisissa koirahoitoloissa olette koirianne pitäneet lomien ajan? Kärsiikö koira häkkihoitolassa, kun noita häkittömiä on tosi vähän? Ja ovat aika kalliitakin.

2

<50

  Vastaukset

  • Koirasi kärsii todennäköisesti enemmän, kun pidät sitä vankina asunnossasi. Mikä on häkitön hoitola? Eli koira pistetään johonkin huoneeseen, niin kuin eristykseen? Silloin, kun itselläni oli vielä koira, niin vein sen huoletta tuttuun hoitolaan ja hyvin pärjäsi. Onneksi sitä pidettiin sisähäkissä, ettei se karannut:)

   • Juurikin näin. Pitäähän sen koiran nähdä, että mitä siellä tapahtuu, jos on sosiaalinen koira. Eihän koirahoitoloissa ole yleensä, kuin se etuosa koiratilasta häkkiverkkoa. Muutenhan siellä on seinät, niin kuin sinulla varmaankin yksiössäsi.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vainaja löytyi Räskin hiekkakuopalta

   Poliisi epäilee murhaa. Saapa nähdä poistetaanko tämäkin keskustelunavaus.. täytyy sanoa että palstalla on varmasti Suomen typerin moderointi.
   Kotka
   32
   1829
  2. Stefu haki eilen Isabellan Hankoon

   Ovat nytkin siellä. Martina ei sitten sinne päässyt.. Martinahan Menaisissa sanoi, hän aikoo yhä siellä käydä... ilmeisesti Hangossa myös Sofia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   64
   1534
  3. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   63
   1252