Missä valtiossa tämä on tapahtunut? Italiassako?

Anonyymi

UutisetUlkomaan uutiset
El Chapon pojan pidättänyttä poliisia ammuttiin 155 kertaa - teloitus keskellä päivää
Tänään klo 15:00
Huumeparonin pojan pidätysyritys aikaisemmin meni pahasti pieleen.
Ovidio Guzman on yksi huumeparoni El Chapon pojista. Hänen oletetaan johtavan huumekartellia sen jälkeen, kun isä luovutettiin Yhdysvaltoihin vuonna 2017.Ovidio Guzman on yksi huumeparoni El Chapon pojista. Hänen oletetaan johtavan huumekartellia sen jälkeen, kun isä luovutettiin Yhdysvaltoihin vuonna 2017.
Ovidio Guzman on yksi huumeparoni El Chapon pojista. Hänen oletetaan johtavan huumekartellia sen jälkeen, kun isä luovutettiin Yhdysvaltoihin vuonna 2017. CNN

30-vuotias Meksikon poliisin eliittiyksikön jäsen on ammuttu kuoliaaksi kauppakeskuksen parkkipaikalla Culiacanissa, joka on Sinaloan maakunnan pääkaupunki. Viranomaiset ovat kertoneet ainoastaan surmatun poliisin etunimen, joka on Eduardo.

Paikallisten viranomaisten mukaan valvontakameroiden kuvissa näkyy, kun punainen auto oli seurannut valkoista autoa kauppakeskuksen parkkipaikalle. Ainakin kaksi miestä avasi tulen kohti valkoista autoa, jossa poliisi oli.

Poliisiin osui 155 laukausta.
Ovidio Guzmanin pidätysyritys johti lähes sotatilaan Culiacanissa.
Ovidio Guzmanin pidätysyritys johti lähes sotatilaan Culiacanissa.
Ovidio Guzmanin pidätysyritys johti lähes sotatilaan Culiacanissa. EPA/AOP
Huumeparonin poika oli pakko vapauttaa

Kyseinen poliisi oli mukana johtamassa operaatiota, jossa poliisit ja armeijan joukot yrittivät pidättää huumeparoni El Chapon pojan Ovidio Guzmanin 17. lokakuuta. 28-vuotias Ovidio Guzman saatiinkin pidätetyksi, mutta sen jälkeen kaupungissa puhkesi varsinainen verilöyly.
El Chapo ehti paeta vankilasta kahdesti ennen kuin jäi 2017 kiinni kolmannen kerran ja luovutettiin Yhdysvaltoihin oikeudenkäyntiin. Hän istuu elinkautista tuomiota.
El Chapo ehti paeta vankilasta kahdesti ennen kuin jäi 2017 kiinni kolmannen kerran ja luovutettiin Yhdysvaltoihin oikeudenkäyntiin. Hän istuu elinkautista tuomiota.

6

<50

Vastaukset

 • P.S. Nimestä päätellen Espanjassa, mutta maatahan vaihdetaan nykyisin.

 • Nimestä päätellen Meksikossa.

  • Teosta päätellen Ruotsissa.


 • Eikös tämä ole kolumpian huumekeisarin poika.

 • Ensin ajattelin että kanada
  Mutta on se ruotsi
  Ps. Valmistaudun haluatko miljöbäriksi kilpailuun

 • Eiköhän Meksiko ole oikea vastaus.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.