Äänestystilanne kertoo just oikein järjestyksen tällä hetkellä

Anonyymi

Krisu paras Anu surkein talossa.
Juuri noin 24/7 katsojat ovat nähneet paitsi että Anun olisi pitänyt tipahtaa ihan ensimmäisenä talosta...niin vähän viihde- saatikka älykkyysarvoa tässä naisessa.
T mies 33 v

4

149

Vastaukset

 • TOSI ON !

 • Mistä se johtuu että kaikki ns.fiksummat naiset ovat jo pudonneet, se tässä laittaa ihmetyttämään, onko tyhmä kansa äänestänyt tässäkin väärin... samoin kuin eduskuntavaaleissa?

 • Anu on siksi talossa että se on selvästi etukäteen treenattu miten käyttäytyä ja miten olla talossa:
  Perseen ja paljaan vartalon julkea vilauttelu mutta pillu pysyy tiukasti piilossa. Kyhnää talon kiltimmän miehen kanssa mutta panna ei anna. Halaa jokaikisen kanssa ja lohduttelee kuin paras ystävä. Ei kerro oikeastaan mitään itsestään vaan toistelee toisten sanomisia. On näkymätön mutta pitää huolen että kaikki miehet näkevät hänen pukeutuvan ja paljas perä pyllistelyn.
  Lukemattomia juttuja näkee miten on treenattu etukäteen. Nyt kaikki kehuvat sitä niin että oikein hävettää.
  Jos oisin Ville niin sanoisin että Jumala näkee kaiken mutta talon muut asukkaat eivät näe. 24/7 on kuin Jumalan silmä, sillä sieltä näkee paremmin kuin petollisen ihmisen vierestä.

 • No jahka nämä pikkujoulut on finaalissa, niin Krisu on osannut suun soitolla suolata tietään. Keviniä käy sääliksi, ei ole ketään turvana enää. Hyvin näyttää jengille iloliemi maistuvan , eihän siinä mitään, jos sitä osataan nauttia, Krisulla menee aina överiksi ja alkaa se naaman vääntely.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  138
  5830
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  145
  1073
 3. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  27
  707
 4. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  24
  442