Miksi näin?

Anonyymi

Miten me voidaan viettää nenäpäivää kun esim, vanhustenhuolto on retuperällä. Eikö meiltä löydy järkeä hoitaa omat asiat ensiksi?

2

<50

  Vastaukset

  • Nyt pistetään vanhukset ja vammautuneet ,henkisesti lujille.Tekevät muutoksia asioimispalveluihin,jotka rikastuttavat vain operaattoreita: Moni ei pysty hoitamaan tilausasioita yksin,ei kaikilla ole avustajia,tai omaisia lähimainkaan.ONKO JOILLAKINTAHOILLA TARKOITUKSELLA ALISTAA IHMISET,JOTKA OLEMME RAATANEET NISKAHIESSÄ,MAKSANEET VEROMME ,ILMAN YHTEISKUNNANTUKIA ,KASVATTANEET LAPSEMME,NYT VANHOINA -VAMMAUTUNEINA,OLEMME HEITTOPUSSEJA. Olen hyvinmonelta kuullut ,,kunpa elämä loppuisi mahdollisimman pian. On mahdollista ,että ITSEMURHAT LISÄÄNTYY
   PUOLISOT TEKEVÄT OMATRATKAISUNSA,NAUTITTE SUURESTA UUTISESTA ,ILTASANOMISSA . MIES AMPUI VAIMONSA JA ITSENSÄ!!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Räps! Jennifer Lopez pyöräili minisortseissa ilman rintaliivejä: ja yksi vieläkin kriittisempi varuste oli unohtunut päältä - kuvat!
  • Valtteri Bottas ja Tiffany-rakas hempeilevät avoimesti somessa: Tiffany kannusti kultansa F1-voittoon, Valtteri onnittelee romanttisesti tyttöystävänsä syntymäpäivänä - katso ihanat päivitykset!
  • Tosi-tv-kaunotar Sofia Hult avautuu seksuaalisesta ahdistelusta: ”Kaverini ystävän mies yritti riisua vaatteitani!”

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1707