Onko kukaan pienten lasten äiti jättänyt lapset yli 2 kk ajaksi?

Anonyymi

Kysyn vaan.
Itse kolmen lapsen äiti. Vanhin 25 , nuorin 15 . En ole ollut erossa lapsista näiden vuosien aikana kuin korkeintaan viikon tai pari kerran vuodessa ja sekin vasta kun olivat yläasteiässä ...
kun joku tuolla kehui, kuinka Anu on varmastikin hyvä äiti.hmmm
Loukkaus äitejä kohtaan

22

283

Vastaukset

 • Monikin on jättänyt, jopa purjehtimisen takia, mikä on todella typerää, onneksi minulla ei ole lapsia niin ei ole tollasia murheita.

  • sikarikkaat hylkäävät lapsensa


 • Ala-ikäiselle lapselle äiti on maailman tärkein ihminen jos äiti on edes vähänkin kunnollinen. Lapselle ei ole tärkeää tavarat ja ruoan laatu vaan äidin välitön läsnäolo. Se on parasta ja se on kaikki mitä lapsi tarvitsee.
  Lapsi kaipaa äitiä aina kun äiti ei ole läsnä. Vain kylmä ja tunteeton äiti jättää lapsensa vapaaehtoisesti jonkin niin tarpeettoman humputuksen vuoksi mitä esim. BB-reissu on.

 • Tuleekohan lapset käymään "äidin" luona?

 • Ei jätä äidit lapsiaan kuin pakon (kuten ruoan hankkiminen lapsille tms ) edessä noin pitkäksi aikaa. Se on fakta
  Vain itsekäs immeinen taitoksella julkisuuden kipeä tapaus voi noin tehdä

  • Näin on, lisäksi alle 5v lapsi saa pysyviä vammoja jos sen molemmat vanhemmat häipyy yllättäen.


 • En olisi ikinä tehnyt tuollaista. Viikkokin erossa lapsista otti koville ja silloinkin sättäiltiin joka päivä.

 • Voi voi, älkää te siellä moralisoiko. On paljon äitejä ja isiä .jotka ovat valovuoden päässä Anusta . Monet äidit ja isät dokaavat päivästä toiseen , saavat kotona lasten edessä raivokohtauksia , jollin heille olisi parempi olla hyvin kaukana lapsistaan.
  Anu on rakastava ihana äiti lapsilleen.

 • Hah haa, Anun alkoholin käyttö on todella sivistynyttä. Toisin kuin Krisu örveltää viinaspäissään aina ja on kuvottava väkivaltainen ja rumasuinen kääkkä.

  • Anu niiku on laiska ja mitään sanomaton puuma, miehenkipeänä pelleilee nuoren ja kokemattoman niiku miehen kanssa.


  • Tänään vain Anu juonut alkoholia all day long ...sekä tekee Krisusta helistin?


 • Jaa siellä kasvatetaan mamman tissiposkia. Hyvä tulevaisuus tiedossa, kun äiti ei päästä poikasiaan irti. Erittäin fiksua toimintaa. Itsekästä kenties. Vieläkö avaaja maksaa viikkorahaakin?

  • Juurikin näin. Jos sitä nelikymppiseks kotona ja sit omilleen, jos lapsi tietenkin itse sitä haluaa. Pakottaa ei saa. Hienoja lapsenkasvatus neuvoja. Kiitoksia ettet ole äitini. Peräkammarin poikana tulisi varmasti naisia joka päivälle ja kaverithan voi myös tulla kylään. Mehua on tarjolla.


  • Lainaus tekstista:
   https://www.mll.fi/vanhemmille/vinkkeja-lapsiperheen-arkeen/pieni-lapsi-erossa-vanhemmistaan/

   Lapsi voi olla erossa vanhemmista yhden päivän ikävuotta kohden
   Elämässä voi tulla eteen tilanteita, joissa pieni lapsi joutuu olemaan erossa vanhemmistaan. Yleisen kehityspsykologisen ajattelun mukaan lapsi voi olla erossa häntä hoitavasta vanhemmasta yhden vuorokauden lapsen ikävuotta kohti. Esimerkiksi vuoden ikäinen lapsi voi olla erossa vanhemmastaan korkeintaan vuorokauden ahdistumatta liikaa.

   Pienen lapsen on vaikea hahmottaa aikaa ja ymmärtää, että ero vanhemmasta ei ole lopullinen. Erokokemusten ollessa toistuvia lapsi saattaa kokea menetyksen tunteen kerta toisensa jälkeen ja saattaa alkaa varoa kiintymistä.
   ----

   Voi lapsiparat mitä ahdistusta saa sisällään kantaa. En ihmettelisi vaikka tulisivat yö kastelijoiksi.


 • Ihan turhaa mälväystä. Minä olin synnyttyäni 4kk ns lastenkodissa ( äidillä tuberkuloosi) , mutta, minustapa on kasvanut kelpo kansalainen, itsetunto kohdillaan ja niin kaikki muutkin asiat. Olen kasvattanut monta lasta ja nyt onnellisena annan tukeani lastenlapsillenikin.

  Että se siitä äitierosta. Ei mitään väliä, kun lapsilla on rakkaita läheisiä vierellään.

  • Aa ei siis äideillä väliä...hmmm


 • No joskus on sairauden tms muun vakavan asian vuoksi äidin pakko olla erossa mutta että noin niinku tv show’n ja julkisuuden niin minä myöskään ymmärrä moista

 • En koskaan jättänyt lapsiani en päiväksikään ilman äitiään, en sittenkään, vaikka olin yksinhuoltajana ja isä ei tapaillut lapsiaan lähes vauva iästä lähtien ollenkaan.
  Lapset eivät koskaan olleet yökylässä mummolassa.

 • Onko se käynyt kotona?

 • Tiettävästi on. LPR eräs nyt jo varttunut olio.
  Ei siltä muuta osannut odottaakaan.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  126
  3811
 2. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  89
  3641
 3. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  30
  969