ilta sanomat

Anonyymi

Alkaa mennä maku koko lehdestä, kun joka toinen päivä lukee Maisa Torppa sitä ja tätä. Toinen kulunut otsikko mitä naapurisi tienaa. Kolmas otsikko sääennusteet lupaavat sitä ja tätä silti mikaaän ei toteudu. Neljäs otsikko elä tee näin, ihan kuin Suomalaiset tekisi kaikki virheet kaikista asioista.

1

<50

Vastaukset

 • Ilta-Sanomat otsikoi Matti Ahteen kuoleman
  "Matti Ahde on kuollut – ainut­laatuinen ura hella­huoneen pojasta politiikan huipulle"

  On järkyttävää, kuinka iltapäivälehdet eivät kunnioita edes vainajia. Kukaan ihminen ei ole hellahuoneen poika tai tyttö. Voi olla veturinkuljettajan tai kirvesmiehen poika, mutta että "hellahuoneen".

  Nykyjournalismi on häikäilemätöntä ja myydäkseen lehtiä, voidaan kirjoittaa ihan mitä vaan, vaikka ruumis ei olisi kylmentynytkään vielä.

  Juttuun sitten kuolinpäivänä retostellaan niin hyvät kuin pahat, mutta olisiko kannattanut odottaa, kunnes multaa on heitetty pari metriä päälle!

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006349381.html

  Oisko Ilta-Sanomat pikkusen maalittamassa tässä demareita taas.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  83
  3417
 2. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  96
  3181
 3. Mä välitän susta

  edelleen paljon, sitä ei mikään koskaan muuta, enkä halua sulle mitään pahaa. Toivon että olet onnellinen. Itse tyydyn osaani ja yritän pärjätä näillä
  Ikävä
  64
  865
 4. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  19
  728
 5. Tiedät nainen itekin

  jos me ruvettas niin haluaisin; että oltais vain toisia varten. Sinusta en kyllä ole yhtään varma. :(
  Ikävä
  36
  634