Uskomushoitokurssi.

Anonyymi

"Lehtiön Syövästä voi selviytyä -viikonloppu viime maaliskuussa maksoi 450 euroa.
Lehtiö kertoi verkkosivuillaan, että kursseille ei kannata osallistua, ”jos odotat että joku toinen parantaisi sinut”. Viikko jutun julkaisun jälkeen Lehtiö kertoo, että hän on poistanut kyseisen kohdan."

Tässähän on taas taas varsinainen uskomushoitonero joka osaa kyllä muiden rahastuksen.

21

73

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eiks oo hieno juttu , että meillä suomessakin on neroja ihan omasta takaa.
      Juuri teeveessä oli juttuu, että nerojen tuonti suomeen on vaikeaa ja maksaa paljon, joten omat neromme ovat kultaakin kalliimpia.

      Omat neromme ansaitsevat parempaa kohtelua!

    • Anonyymi

      British Medical Journalin (BMJ) Clinical Evidence verkkojulkaisussa lehden asettama tutkijaryhmä arvioi kaikkiaan 2500 erilaista lääketieteellistä hoitoa ja niistä olemassaolevaa tutkimusnäyttöä. RCT-tason (satunnaistettu kaksoissokkotutkimus) vankka näyttö katsottiin selkeäksi osoitukseksi siitä, että hoidolla on muutakin kuin lumevaikutus.
      BMJ:n tutkijaryhmän mukaan vain 13%:lla hoidoista on vankka tieteellinen näyttö niiden toimivuudesta, 23 % :lla hoidoista on todennäköisesti hyödyllisiä vaikutuksia, 8 %:lla hoidoista haitan ja hyödyn suhde on epävarma, 6 % hoidoista ei ole todennäköisesti hyödyllisiä, 4 % hoidoista on todennäköisesti tehottomia ja jopa haitallisia, mutta suurimman ryhmän 46 % muodostivat hoidot, joiden tehokkuudesta ei ole mitään varmaa tietoa.

      Tutkijaryhmän myöntää, että hoitojen jaotteleminen eri kategorioihin on erittäin vaikeaa vaikka käytettävissä on eri alojen asiantuntijoita, vertaisarvioitsijoita ja huippututkijoita. Hoitojen ryhmittely eri kategorioihin sisältää aina jossain määrin subjektiivista arviointia ja kiistanalaisia tulkintoja. Joka tapauksessa oheinen jaottelu kertoo tiedeyhteisölle sen, että paljon on vielä tutkittavaa ja useimmat päätökset hoidoista tehdään lääkärin henkilökohtaisten tietojen, taitojen ja asenteiden perusteella, myös potilaan ja lääkärin onnistunut vuorovaikutus on tärkeää.

      Kirjallisuusviitteet
      http://clinicalevidence.bmj.com/ceweb/about/knowledge.jsp"

      P.S. Kannattaa tutustua magneettimedian sivuihin! Sieltä saa kunnolliset ilmaiset ohjeet kaikkien tautien hoitoihin ja paranee varmasti.

    • Anonyymi

      jokohan korkeammasta tietoisuudesta on tullut lisätietoa luontaisista syöpähoidoista?
      Tiedä vaikka itse yksisarvinen tulee tuomaan tietopaketin.

      • Anonyymi

        Olen yksisarvinen. Sarveni on suuri ja sinipunainen.

        Lilli Kuula


    • Anonyymi

      Onhan meillä ihan virallistakin uskomushoitoa syövästä. Keuhkosyövän ongelmana on se, ettei tupakoivia saa enää syyllistetyksi, koska sairastuneet yhä harvemmin polttavat.

      Muutoin kyllä totuus lähestyy eli lääketieteessäkin alkaa polttaa, polttaa...

    • Anonyymi

      Uusi aihe seuraavalle kurssillesi:
      Magneettien tutkitut tieteelliset vaikutukset: Magneeteilla ON terapeuttisia vaikutuksia, vaikka et itse uskallakaan kokeilla. Niiden tosin tulee olla tarpeeksi vahvoja siihen tarkoitukseen, eikä millään jääkaappimagneeteilla olekaan yhtään mitään vaikutusta. Ja monet miljoonat ihmiset ovat niistä saaneet apua, joten meinaatko, että kaikki olis jotenkin väärässä? Ei se, että niistä ei ole saatu "mittarein" osoitettua näyttöä tee niistä huuhaata, kun kerran kuitenkin KOKEMUKSET puhuvat niiden puolesta. Et sinä montaa muutakaan asiaa tässä maailmassa pysty mittarein mittaamaan, mutta silti niiden olemassa oloon uskotaan tai niistä on konkreettista apua. Mieti esim. uskontoa. Mitään tieteellisiä paikkansa pitäviä todisteita "jessenkään" olemassa olosta ei ole kyetty osoittamaan, mutta miljardit ihmiset silti siiihen uskoo, lukee raamattua (vaikka siitäkään ei ole todisteita, mistä ne luvut on peräisin) ja kokee jopa ihmeparannuksia... Meidät on vaan OPETETTU uskomaan siihen, aivan kuten on OPETETTU pitämään lääketeollisuuden tuotteita ainoana oikeana parannuskeinona. Ja joo, tiedän, että omalla mielelläkin voi tehdä ihmeitä ja jopa "parantaa", mutta jos siihen tarvitaan lisäksi esim. magneettikoru, niin keltä se on pois? Jos se tekee ihmiselle sen, mitä hän haluaa, niin onko sillä sitten väliä? Ehkä se sitten tulee loppupeleissä kuitenkin halvemmaksi, jos hän pääsee sen avulla esim. kipulääkekierteestä eroon. Tosin lääkefirmoja pikkasen ketuttaa, kun menee hyvä asiakas hukkaan, mutta maksa sen sijaan kiittää.

    • Anonyymi

      Hiljainen keuhkosyöpä lisääntyy. Lääketieteessä ollaan täysin ymmällään, kun savukkeita ei voidakaan syyttää. Hiljaisesti etenevät tulehdukselliset sairaudet ovat tuttuja juttuja jo vuosikymmenten takaa, mutta immuniteetin jatkuva ronkkiminen rokotteilla ei tästä huolimatta ole saanut tieteellistä asiantuntijuutta liikkeelle. Vanhaan tuttuun kun on niin turvallista heittäytyä ja syyttää kaikesta rokottamattomia, vaikka immuniteetin lääkehäirintä koskee jo lähes sataa prosenttia kansalaisista.

      Monet koko ikänsä sauhutelleet eivät ole sairastuneet keuhkosyöpään. Mikä on keuhkosyövän todellinen ns alkusyy. Asiantuntijapiireissäkään ajattelu ei ole kiellettyä. Sauhuttelun vähentyessä kehkosyöpäluvut joka tapauksessa kasvavat. Asiantuntijat eivät silti epäile lääkitystä.

      Mitä immuniteetille tapahtuu samalla kun rokotteita markkinoidaan ja käytetään yhä enemmän. Rokottamattomatko nämä hiljaiset vakavien sairauksien etenemiset ovat aikaansaaneet.

      Vanhusten tajuton lääkintä sai sentään yhden lääkärin, professori Sirkka-Liisa Kivelän heräämään, mutta tajuttoman yksin hänkin ammattikunnassaan jäi. Rokotteista samoin kuin muistakin lääkkeistä lääkärin on pidettävä suunsa supussa. Tieteellisen ajattelun tulee löytää aiheensa muualta, kuten rokotekriittisten mielenterveyden kriisistä. Skeptikkojen meriitti jo vuosikymmenet on perustunut hörhöyden suitsimiseen, eivätkä lääketieteelliset piirit ole kokeneet tarvetta puuttua tähän. Puuttumattomuus merkitsee hyväksyntää.

      Rokotteita lisätään jatkuvasti. Verotus kiristyy, mutta rokotteisiin on aina varaa. Yleisen rokotusohjelman taakka lapsilla sen kun kasvaa. Arvostelijat ammutaan heti alas. Mediassa keskustellaan lisärokotetarpeista, ei muusta. Päivä päivältä immuniteetti on yhä lujemmalla. Aineenvaihdunta mitä sattuu. Paino nousee, allergiat lisääntyvät, pää ei kestä. Ainoa mikä säilyy ovat rokotteet. Niihin panostetaan. Eläimillä samat rokoteongelmat kuin ihmisillä, eikä metsiäkään ole unohdettu, kun vuosittain 180 000 rokotesyöttiä sinne on heitelty. Koiria ja kissoja hoidetaan jo mielialalääkkeillä. Koska tämä ulotetaan metsän eläimiin. Toki nuokin rokotteista sekoilevat vai kielletäänkö uutisointi.

      Pahaan oloon viillellään ja piirrellään ihoa, nautitaan huumeita tai kiusataan sivullisia, kun muutakaan ei voida. Mieliala- ja masennuslääkkeitä syövät yhä useammat. Lääkkeiden aikaansaamaan tunteiden ja seksuaalisuuden menettämiseen ei koeta tarvetta puuttua. Sikarokote aivovaurioineen tuhosi monen elämän, mutta tuokin onnistuttiin ohittamaan. Mistään ei tarvitse oppia mitään kerran tietämättömänäkin voi elää, vieläpä paljon paremmin, häiriöttä.

    • Anonyymi

      Mainoksia sivustoille voisi lisätä. Unelmahöttöä.

      Yksi viidesosa tai vähemmän lukutekstiä saisi kelvata. Ajan oloon tottumus kyllä peittää kritiikin.

      • Anonyymi

        Täältä hyvät lääkkeet myös sinulle:
        luontaisnetti, Porin Luontaistuote ja Homeopatia Oy

        terkkuja Porilainen


    • Anonyymi

      Todellista neroutta edustaa tämä vanhusten rokotelääkekokeilu, joka on saanut taas villit puitteet. Jonotetaan ja lääkkeet loppuvat kesken. Millähän poliittiset päättäjät aikovat paikata iäkkäiden ko kokeilusta aiheutuvat vauriot, kun hoiva- enempää kuin kotihoitokaan eivät oikein tunnu pelittävän. Rokottaminen maksaa yhä enemmän ja vaurioiden korjaaminen vielä enemmän.

      Hoivalaitoksissa vanhukset eivät kovin pitkään viivy, tästä lääkitys pitää huolen. Nykykierto on nopeaa. Jos lääkkeettömänä laitokseen onnistuukin tulemaan, ei aikaakaan kun dosetti on jo täynnä eriväristä ja -kokoista pilleriä. Jos vanhus koettaa lääkitä esim ummetustaan perinteisesti ruokavaliolla, jonka onnistumisesta hoitajatkin ovat ihmeissään ja yhtä mieltä, ei tämä onni toki kauaa kestä. Niin paljon helpompaa on ratkaista pienetkin vaivat pillerein ja kun pillerikuuri koittaa, ei aikaakaan kun se lääkkeettömän dosetti on jo täynnä. Yhdestä se alkaa ja moneen päättyy. Sivuvaikutusten uhrille lääketeollisuus tarjoaa helppoa elämää. Pillerit vain dosetista esiin ja lasillisella vettä kumoon.

      Lääkkeistä ei voida luopua. Ennemmin ruoasta. Uskomukset istuvat tiukassa.

      Mutta hei, lisää rokotteita, niin ei ehditä muusta murehtia!

    • Anonyymi

      Annan seksikursseja korkempaan tietoisuuteen.

      Kuutin Silli

      • Anonyymi

        Ei päivääkään, etteikö mediassa käsiteltäisi nuorten hormonaalisia häiriöitä? Lisättäiskö muutama rokote kiireellisesti, niin saataisiin nuorille hormoneihinkin vauhtia. Uutta puhtia viiltelyihin, piirtelyihin ja lävistyksiin. Lisää sukupuolenvaihdosleikkauksia, jottei kirurgeiltakaan hommat pääse loppumaan.

        Ja nuorille tyttösille enemmän ehkäisylääkkeitä ilmaisjakoon? Massalääkkein tuleviin kärsimyksiin. Kyllä verorahoja hormonien sotkemiseen täytyy löytyä. Kerätään sitten taas lisää niiden uudelleen järjestelyihin. Moneen uskomattomaan ihmiskeho taipuu. Lääkkeillä luodaan mitä ihmeellisimpiä variaatioita sukupuolisuuteenkin. Nuorten kustannuksella lääketiedekin ”edistyy”. Jaossa tarjolla ilmaismateriaalia, tutkimuksiin joka puolella.

        Syntyvyyskö muka laskussa? Mitä ihmettä. Kuinka materiaalin sitten käy. Lääketieteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei päivääkään, etteikö mediassa käsiteltäisi nuorten hormonaalisia häiriöitä? Lisättäiskö muutama rokote kiireellisesti, niin saataisiin nuorille hormoneihinkin vauhtia. Uutta puhtia viiltelyihin, piirtelyihin ja lävistyksiin. Lisää sukupuolenvaihdosleikkauksia, jottei kirurgeiltakaan hommat pääse loppumaan.

        Ja nuorille tyttösille enemmän ehkäisylääkkeitä ilmaisjakoon? Massalääkkein tuleviin kärsimyksiin. Kyllä verorahoja hormonien sotkemiseen täytyy löytyä. Kerätään sitten taas lisää niiden uudelleen järjestelyihin. Moneen uskomattomaan ihmiskeho taipuu. Lääkkeillä luodaan mitä ihmeellisimpiä variaatioita sukupuolisuuteenkin. Nuorten kustannuksella lääketiedekin ”edistyy”. Jaossa tarjolla ilmaismateriaalia, tutkimuksiin joka puolella.

        Syntyvyyskö muka laskussa? Mitä ihmettä. Kuinka materiaalin sitten käy. Lääketieteen.

        Syntyvyys ei ole laskussa!
        Katso Kiinan ja Intian syntyvyysluvut!
        Näissä maissa syntyvyys on kovassa nousussa!
        Kohta joka toinen on intialainen ja joka toinen kiinalainen.
        Ja suomalaiset ovat jokin pieni rappeutuva heimo pohjoisessa, joka
        kohta kuolee sukupuuttoon!


    • Anonyymi

      Hei! Tässä kerrotut magneettiteoriat ja sovellukset koruineen ovat täyttä puppua. Ei magneettikoru paranna yhtän mitään.
      Kävin hiljakkoin magneettikuvassa ja elän edelleen.

      Näitä magneettirinkuloita myyty ja höpsötetty ihmisiå. Ei mitään yieteellistä näyttöä ainakaan julkaistu.

      • Anonyymi

        "Ei mitään yieteellistä näyttöä ainakaan julkaistu."

        Kerro nyt meille , että millaisesta näytöstä on kyse?
        Taitaa olla sun hörhö-näyttöjä!


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ennen uskomushoitokurssia kannattaa rukoilla väkevästi:
      Herra siunatkoon teitä ja varjelkoon teitä.
      Herra kirkastakoon kasvonsa teille ja olkoon
      teille armollinen. Herra kääntäköön kasvonsa
      teidän puoleenne ja antakoon teille rauhan.
      Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen.
      Aamen.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      424
      4655
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1660
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      91
      1401
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      52
      1309
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      17
      1204
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      50
      1141
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1055
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      950
    9. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      60
      829
    10. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      54
      827
    Aihe