Aihe

Uskomushoitokurssi.

Anonyymi

"Lehtiön Syövästä voi selviytyä -viikonloppu viime maaliskuussa maksoi 450 euroa.
Lehtiö kertoi verkkosivuillaan, että kursseille ei kannata osallistua, ”jos odotat että joku toinen parantaisi sinut”. Viikko jutun julkaisun jälkeen Lehtiö kertoo, että hän on poistanut kyseisen kohdan."

Tässähän on taas taas varsinainen uskomushoitonero joka osaa kyllä muiden rahastuksen.

22

96

  Vastaukset

  • Eiks oo hieno juttu , että meillä suomessakin on neroja ihan omasta takaa.
   Juuri teeveessä oli juttuu, että nerojen tuonti suomeen on vaikeaa ja maksaa paljon, joten omat neromme ovat kultaakin kalliimpia.

   Omat neromme ansaitsevat parempaa kohtelua!

  • British Medical Journalin (BMJ) Clinical Evidence verkkojulkaisussa lehden asettama tutkijaryhmä arvioi kaikkiaan 2500 erilaista lääketieteellistä hoitoa ja niistä olemassaolevaa tutkimusnäyttöä. RCT-tason (satunnaistettu kaksoissokkotutkimus) vankka näyttö katsottiin selkeäksi osoitukseksi siitä, että hoidolla on muutakin kuin lumevaikutus.
   BMJ:n tutkijaryhmän mukaan vain 13%:lla hoidoista on vankka tieteellinen näyttö niiden toimivuudesta, 23 % :lla hoidoista on todennäköisesti hyödyllisiä vaikutuksia, 8 %:lla hoidoista haitan ja hyödyn suhde on epävarma, 6 % hoidoista ei ole todennäköisesti hyödyllisiä, 4 % hoidoista on todennäköisesti tehottomia ja jopa haitallisia, mutta suurimman ryhmän 46 % muodostivat hoidot, joiden tehokkuudesta ei ole mitään varmaa tietoa.

   Tutkijaryhmän myöntää, että hoitojen jaotteleminen eri kategorioihin on erittäin vaikeaa vaikka käytettävissä on eri alojen asiantuntijoita, vertaisarvioitsijoita ja huippututkijoita. Hoitojen ryhmittely eri kategorioihin sisältää aina jossain määrin subjektiivista arviointia ja kiistanalaisia tulkintoja. Joka tapauksessa oheinen jaottelu kertoo tiedeyhteisölle sen, että paljon on vielä tutkittavaa ja useimmat päätökset hoidoista tehdään lääkärin henkilökohtaisten tietojen, taitojen ja asenteiden perusteella, myös potilaan ja lääkärin onnistunut vuorovaikutus on tärkeää.

   Kirjallisuusviitteet
   http://clinicalevidence.bmj.com/ceweb/about/knowledge.jsp"

   P.S. Kannattaa tutustua magneettimedian sivuihin! Sieltä saa kunnolliset ilmaiset ohjeet kaikkien tautien hoitoihin ja paranee varmasti.

  • jokohan korkeammasta tietoisuudesta on tullut lisätietoa luontaisista syöpähoidoista?
   Tiedä vaikka itse yksisarvinen tulee tuomaan tietopaketin.

   • Olen yksisarvinen. Sarveni on suuri ja sinipunainen.

    Lilli Kuula


   • Siisiti siisiti.
    Siisiti, siisiti.
    Siisiti, siisiti.

    -- hörhö Heino Keppi


  • Onhan meillä ihan virallistakin uskomushoitoa syövästä. Keuhkosyövän ongelmana on se, ettei tupakoivia saa enää syyllistetyksi, koska sairastuneet yhä harvemmin polttavat.

   Muutoin kyllä totuus lähestyy eli lääketieteessäkin alkaa polttaa, polttaa...

  • Uusi aihe seuraavalle kurssillesi:
   Magneettien tutkitut tieteelliset vaikutukset: Magneeteilla ON terapeuttisia vaikutuksia, vaikka et itse uskallakaan kokeilla. Niiden tosin tulee olla tarpeeksi vahvoja siihen tarkoitukseen, eikä millään jääkaappimagneeteilla olekaan yhtään mitään vaikutusta. Ja monet miljoonat ihmiset ovat niistä saaneet apua, joten meinaatko, että kaikki olis jotenkin väärässä? Ei se, että niistä ei ole saatu "mittarein" osoitettua näyttöä tee niistä huuhaata, kun kerran kuitenkin KOKEMUKSET puhuvat niiden puolesta. Et sinä montaa muutakaan asiaa tässä maailmassa pysty mittarein mittaamaan, mutta silti niiden olemassa oloon uskotaan tai niistä on konkreettista apua. Mieti esim. uskontoa. Mitään tieteellisiä paikkansa pitäviä todisteita "jessenkään" olemassa olosta ei ole kyetty osoittamaan, mutta miljardit ihmiset silti siiihen uskoo, lukee raamattua (vaikka siitäkään ei ole todisteita, mistä ne luvut on peräisin) ja kokee jopa ihmeparannuksia... Meidät on vaan OPETETTU uskomaan siihen, aivan kuten on OPETETTU pitämään lääketeollisuuden tuotteita ainoana oikeana parannuskeinona. Ja joo, tiedän, että omalla mielelläkin voi tehdä ihmeitä ja jopa "parantaa", mutta jos siihen tarvitaan lisäksi esim. magneettikoru, niin keltä se on pois? Jos se tekee ihmiselle sen, mitä hän haluaa, niin onko sillä sitten väliä? Ehkä se sitten tulee loppupeleissä kuitenkin halvemmaksi, jos hän pääsee sen avulla esim. kipulääkekierteestä eroon. Tosin lääkefirmoja pikkasen ketuttaa, kun menee hyvä asiakas hukkaan, mutta maksa sen sijaan kiittää.

  • Hiljainen keuhkosyöpä lisääntyy. Lääketieteessä ollaan täysin ymmällään, kun savukkeita ei voidakaan syyttää. Hiljaisesti etenevät tulehdukselliset sairaudet ovat tuttuja juttuja jo vuosikymmenten takaa, mutta immuniteetin jatkuva ronkkiminen rokotteilla ei tästä huolimatta ole saanut tieteellistä asiantuntijuutta liikkeelle. Vanhaan tuttuun kun on niin turvallista heittäytyä ja syyttää kaikesta rokottamattomia, vaikka immuniteetin lääkehäirintä koskee jo lähes sataa prosenttia kansalaisista.

   Monet koko ikänsä sauhutelleet eivät ole sairastuneet keuhkosyöpään. Mikä on keuhkosyövän todellinen ns alkusyy. Asiantuntijapiireissäkään ajattelu ei ole kiellettyä. Sauhuttelun vähentyessä kehkosyöpäluvut joka tapauksessa kasvavat. Asiantuntijat eivät silti epäile lääkitystä.

   Mitä immuniteetille tapahtuu samalla kun rokotteita markkinoidaan ja käytetään yhä enemmän. Rokottamattomatko nämä hiljaiset vakavien sairauksien etenemiset ovat aikaansaaneet.

   Vanhusten tajuton lääkintä sai sentään yhden lääkärin, professori Sirkka-Liisa Kivelän heräämään, mutta tajuttoman yksin hänkin ammattikunnassaan jäi. Rokotteista samoin kuin muistakin lääkkeistä lääkärin on pidettävä suunsa supussa. Tieteellisen ajattelun tulee löytää aiheensa muualta, kuten rokotekriittisten mielenterveyden kriisistä. Skeptikkojen meriitti jo vuosikymmenet on perustunut hörhöyden suitsimiseen, eivätkä lääketieteelliset piirit ole kokeneet tarvetta puuttua tähän. Puuttumattomuus merkitsee hyväksyntää.

   Rokotteita lisätään jatkuvasti. Verotus kiristyy, mutta rokotteisiin on aina varaa. Yleisen rokotusohjelman taakka lapsilla sen kun kasvaa. Arvostelijat ammutaan heti alas. Mediassa keskustellaan lisärokotetarpeista, ei muusta. Päivä päivältä immuniteetti on yhä lujemmalla. Aineenvaihdunta mitä sattuu. Paino nousee, allergiat lisääntyvät, pää ei kestä. Ainoa mikä säilyy ovat rokotteet. Niihin panostetaan. Eläimillä samat rokoteongelmat kuin ihmisillä, eikä metsiäkään ole unohdettu, kun vuosittain 180 000 rokotesyöttiä sinne on heitelty. Koiria ja kissoja hoidetaan jo mielialalääkkeillä. Koska tämä ulotetaan metsän eläimiin. Toki nuokin rokotteista sekoilevat vai kielletäänkö uutisointi.

   Pahaan oloon viillellään ja piirrellään ihoa, nautitaan huumeita tai kiusataan sivullisia, kun muutakaan ei voida. Mieliala- ja masennuslääkkeitä syövät yhä useammat. Lääkkeiden aikaansaamaan tunteiden ja seksuaalisuuden menettämiseen ei koeta tarvetta puuttua. Sikarokote aivovaurioineen tuhosi monen elämän, mutta tuokin onnistuttiin ohittamaan. Mistään ei tarvitse oppia mitään kerran tietämättömänäkin voi elää, vieläpä paljon paremmin, häiriöttä.

  • Mainoksia sivustoille voisi lisätä. Unelmahöttöä.

   Yksi viidesosa tai vähemmän lukutekstiä saisi kelvata. Ajan oloon tottumus kyllä peittää kritiikin.

   • Täältä hyvät lääkkeet myös sinulle:
    luontaisnetti, Porin Luontaistuote ja Homeopatia Oy

    terkkuja Porilainen


  • Todellista neroutta edustaa tämä vanhusten rokotelääkekokeilu, joka on saanut taas villit puitteet. Jonotetaan ja lääkkeet loppuvat kesken. Millähän poliittiset päättäjät aikovat paikata iäkkäiden ko kokeilusta aiheutuvat vauriot, kun hoiva- enempää kuin kotihoitokaan eivät oikein tunnu pelittävän. Rokottaminen maksaa yhä enemmän ja vaurioiden korjaaminen vielä enemmän.

   Hoivalaitoksissa vanhukset eivät kovin pitkään viivy, tästä lääkitys pitää huolen. Nykykierto on nopeaa. Jos lääkkeettömänä laitokseen onnistuukin tulemaan, ei aikaakaan kun dosetti on jo täynnä eriväristä ja -kokoista pilleriä. Jos vanhus koettaa lääkitä esim ummetustaan perinteisesti ruokavaliolla, jonka onnistumisesta hoitajatkin ovat ihmeissään ja yhtä mieltä, ei tämä onni toki kauaa kestä. Niin paljon helpompaa on ratkaista pienetkin vaivat pillerein ja kun pillerikuuri koittaa, ei aikaakaan kun se lääkkeettömän dosetti on jo täynnä. Yhdestä se alkaa ja moneen päättyy. Sivuvaikutusten uhrille lääketeollisuus tarjoaa helppoa elämää. Pillerit vain dosetista esiin ja lasillisella vettä kumoon.

   Lääkkeistä ei voida luopua. Ennemmin ruoasta. Uskomukset istuvat tiukassa.

   Mutta hei, lisää rokotteita, niin ei ehditä muusta murehtia!

  • Annan seksikursseja korkempaan tietoisuuteen.

   Kuutin Silli

   • Ei päivääkään, etteikö mediassa käsiteltäisi nuorten hormonaalisia häiriöitä? Lisättäiskö muutama rokote kiireellisesti, niin saataisiin nuorille hormoneihinkin vauhtia. Uutta puhtia viiltelyihin, piirtelyihin ja lävistyksiin. Lisää sukupuolenvaihdosleikkauksia, jottei kirurgeiltakaan hommat pääse loppumaan.

    Ja nuorille tyttösille enemmän ehkäisylääkkeitä ilmaisjakoon? Massalääkkein tuleviin kärsimyksiin. Kyllä verorahoja hormonien sotkemiseen täytyy löytyä. Kerätään sitten taas lisää niiden uudelleen järjestelyihin. Moneen uskomattomaan ihmiskeho taipuu. Lääkkeillä luodaan mitä ihmeellisimpiä variaatioita sukupuolisuuteenkin. Nuorten kustannuksella lääketiedekin ”edistyy”. Jaossa tarjolla ilmaismateriaalia, tutkimuksiin joka puolella.

    Syntyvyyskö muka laskussa? Mitä ihmettä. Kuinka materiaalin sitten käy. Lääketieteen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei päivääkään, etteikö mediassa käsiteltäisi nuorten hormonaalisia häiriöitä? Lisättäiskö muutama rokote kiireellisesti, niin saataisiin nuorille hormoneihinkin vauhtia. Uutta puhtia viiltelyihin, piirtelyihin ja lävistyksiin. Lisää sukupuolenvaihdosleikkauksia, jottei kirurgeiltakaan hommat pääse loppumaan.

    Ja nuorille tyttösille enemmän ehkäisylääkkeitä ilmaisjakoon? Massalääkkein tuleviin kärsimyksiin. Kyllä verorahoja hormonien sotkemiseen täytyy löytyä. Kerätään sitten taas lisää niiden uudelleen järjestelyihin. Moneen uskomattomaan ihmiskeho taipuu. Lääkkeillä luodaan mitä ihmeellisimpiä variaatioita sukupuolisuuteenkin. Nuorten kustannuksella lääketiedekin ”edistyy”. Jaossa tarjolla ilmaismateriaalia, tutkimuksiin joka puolella.

    Syntyvyyskö muka laskussa? Mitä ihmettä. Kuinka materiaalin sitten käy. Lääketieteen.

    Syntyvyys ei ole laskussa!
    Katso Kiinan ja Intian syntyvyysluvut!
    Näissä maissa syntyvyys on kovassa nousussa!
    Kohta joka toinen on intialainen ja joka toinen kiinalainen.
    Ja suomalaiset ovat jokin pieni rappeutuva heimo pohjoisessa, joka
    kohta kuolee sukupuuttoon!


  • HYVVEEE ITTTEPÄISYYS PÄEVÖÖÖ !

   toivotteleep Jotlaava Skepponen

  • Hei! Tässä kerrotut magneettiteoriat ja sovellukset koruineen ovat täyttä puppua. Ei magneettikoru paranna yhtän mitään.
   Kävin hiljakkoin magneettikuvassa ja elän edelleen.

   Näitä magneettirinkuloita myyty ja höpsötetty ihmisiå. Ei mitään yieteellistä näyttöä ainakaan julkaistu.

   • "Ei mitään yieteellistä näyttöä ainakaan julkaistu."

    Kerro nyt meille , että millaisesta näytöstä on kyse?
    Taitaa olla sun hörhö-näyttöjä!


   • Siisiti siisiti.
    Siisiti, siisiti.
    Siisiti, siisiti.

    -- hörhö Heino Keppi


  • Ennen uskomushoitokurssia kannattaa rukoilla väkevästi:
   Herra siunatkoon teitä ja varjelkoon teitä.
   Herra kirkastakoon kasvonsa teille ja olkoon
   teille armollinen. Herra kääntäköön kasvonsa
   teidän puoleenne ja antakoon teille rauhan.
   Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen.
   Aamen.

  • Jotta suojan voisi väittää johtuneen rokotteesta, ajassa tulisi mennä taaksepäin ja vertailun vuoksi läpikäydä sama ajanjakso ilman rokotetta ja katsoa, kuinka todisteiden silloin kävisi. Välttyisivätkö rokotteilla väitetyksi pelastuneet myös tuolloin influenssasta ja kuinka mittavilta rokotteen tuomilta haittavaikutuksilta joko heti tai myöhemmin ilmeneviltä.

   Aina kun lääkkeillä väitetään muutettavan ihmisen tulevaisuutta, pitäisi kyetä todistamaan myös lääkkeettömän elämän vaihtoehto, ja mihin tuo olisi johtanut. Jokaisen kohdalla yksilöllisesti tietenkin. Koska menneisyyden todistaminen toisinpäin ei enää käy, siitä voidaan väittää ja arvuutella vapaasti omien mielihalujen mukaan, ja koska myös lääkkeiden yhteisvaikutukset, rokotteilla samoin kuin lukuisilla muillakin lääkkeillä eivät ”pelastajien” mielessä valitettavasti koskaan ole käyneet, tulevan varalta lääkitseminen on helpoin rikastumisen keino. Massojen liikuttelu käy käden käänteessä ja toivotun mukaisesti pelon lietsominenkin terveydenhoidossa toimii. TV:ssa toimittaja kyselee, voiko Suomessakin esiintyä korruptiota, johon korkea oikeusviranomainen valtakunnansyyttäjä vastaa, että kyllä se mahdollista Suomessakin on.

   Länsimaisessa lääketieteessä on tarkoituksellisesti päädytty lääkitsemään massoja, eikä suinkaan ihmisiä, joilla on yksilöllisiä tarpeita. Taloudellisesta näkökulmasta tämä on keksinnöistä parhain ja ihmekö tuo, että maailmanlaajuisestikin tästä oivalluksesta niin kovin on haluttu pitää kiinni. Poliitikotkin ovat valmiita viemään ihmisiltä jopa perusoikeudet, elleivät nämä suostu jatkuvasti lääkittäviksi ja massaan sulautettaviksi.

   Mitä alituinen tulevan pelko ja sen lääkintä on saanut kansassamme aikaan. Tätäkin on joskus pakko pohtia ja mukavuus on silloin kaukana. Kuinka me olisimmekaan voineet muusta tietää, kun media tiedetoimittajineen on kertonut vain yhden tavan pelastua ja silloinkin ainoastaan, jos kaikki tähän tapaan suostuvat uskomaan. Tieteessä liikutellaan massoja ja ahneuden kasvaessa pakkolääkinnästäkin on kyetty muotoilemaan hyve. Yksilöllisyydellä ivataan jo yleisesti. Joko kanssamme yhtä mieltä tai meitä vastaan. Pakkoon vapaaehtoisesti suostuen tai väkivallalla alistaen. Tieteellinen omistusoikeus murtaa sen etuoikeuden, jonka mukaan sait ravita ja lääkitä kehoasi niin kuin parhaaksi katsoit. Tiedeyhteisö omistaa nyt kehosi, lapsesi, vanhempasi, kaiken. Siellä päätetään, mikä tälle massalle on sopivaa.

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   13560
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   300
   6297
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   100
   5158
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   98
   3414
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   206
   2670