Sellaisia maailmankaikkeuksia

Anonyymi

Joissa eri tasolla olevat elämät ovat saavutettavien matkojen päässä on ollut lukemattomia. Mutta ne ovat jo tuhoutuneet siksi.

Verratkaa tätä esim. Matrixiin joka oli 6. versio.

1

<50

Vastaukset

  • Maan elämä tuhoutui monet kerran miltei täydellisesti jo ennen ihmistä. Siitä voi olettaa että tällaista "kuningaslajia" kuin homo sapiens, ei muodostu läheskään kaikille eläville planeetoille. Mutta kun otetaan huomioon planeettojen uskomaton määrä, niin näitä teknologisia lajejakin on väkisin oltava uskomaton määrä. En ole päivittänyt nykytilannetta mutta viimeksi kun katsoin arviota niin pelkästään meidän galaksissa arvioitiin olevan yli satamiljoonaa elinkelpoista planeettaa.
    Jos ihmistä ei tällä pallukalla olisi, niin voidaan olettaa että jokin apinalajeista kehittyisi jollakin aikavälillä kohti teknologista lajia ottaen pallon haltuunsa.
    Ihmislaji on monta kertaa ollut lähellä tuhoaan pitkin historiaansa. Valkoista miestä on syytetty esimerkiksi Etelä-Amerikan intiaanien sivilisaatioiden tuhosta, mutta on vahvoja todisteita siitä että he olivat tuhonneet toisiaan jo iät ja ajat ja suuria kaupunkeja autioitui ryöstöviljelyn, tautien ja sotien vuoksi. Ihminen on osannut kaikkialla maailmassa aina tehdä kepposia toisilleen ja muille lajeille. Varsinaista sivistystä ei olla vieläkään saavutettu vaikka jotkut arvelee ihmisen olevan kaikkitietävä maanpäällinen Jumalan poika ja kuva.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.