Ratkaisin univaikeudet käypähoidon vastaisesti

Anonyymi

Lääkärit käyttävät univaikeuksiin käyttöaiheen vastaisesti ja mutu-tiedolla esimerkiksi psykoosilääke ketiapiinia (Ketipinor). Vain mielipuoli syö jotain noin järjetöntä lääkettä univaikeuksissa. Siksi päätin kokeilla jotain yksinkertaisempaa ja paljon turvallisempaa: parasetamolia! 500 mg Panadolia noin kaksi tuntia ennen nukkumaanmenoa antaa erinomaiset unet eikä yöllä herää kertaakaan. Aamulla on rentoutunut olo.

Parasetamolia on olevinaan tutkittu https://www.kaypahoito.fi/nak08584 ja artikkelin mukaan vaikuttaisi siltä, että siitä ei ole apua.

Voikin olettaa, että Käypä Hoito tehdään muiden lääkefirmojen kuin parasetamolia tuottavien yritysten ehdoilla. Parasetamoli on kuitenkin erittäin paljon turvallisempi lääke kuin Ketipinor.

3

54

Vastaukset

  • Se, että joku toimii jollakin, ei todista vielä valitettavasti mitään. Hyvä, jos olet saanut avun parasetamolista. Uskon asioitahan nämä ovat ja lumevaikutus vaikuttavin elementti.

  • Moni polttaa kannabista illasta.
    Eikä se kalliiksikaan tule kun "annos" niin pieni tuollaiseen ongelmaan (n.2 e ilta) .

  • Minäpä ratkaisin univaikeuteni vieläkin luonnonmukaisemmin. Säännöllinen päivärytmi, yrittää saada valoa aamulla niin se tahdittaa sisäistä kelloa (kirkasvalo toimii myös), säännöllisiä kävelylenkkejä, terveelliset elämäntavat ja alko ja kofeiini pois, stressinhallintaa. Illalla säännölliset iltarutiinit ja sinivalon välttäminen. Syön illalla sellaista ruokaa, joka pistää unettamaan, jossa on esimerkiksi tryptofaania ja hiilihydraatteja.

    Ei siihen mitään pillereitä tarvi. Nykyajan hapatusta pillerein nukkuminen.
    Luontaistuotteissakin on paljon valinnanvaraa univaikeuksiin. Melatoniini, kamomillatee jne

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.