Finaalilähetyksen kuvakoosteet

Anonyymi

Huomasiko kukaan? Ettei finaalilähetyksessä näytetyissä, tämän kauden kuvakoosteissa näytetty vilaustakaan, pahennusta aiheuttaneesta Levin reissutehtävästä? Se taisi olla niin ikävä tehtävä, seurauksineen ja rangaistuksineen,
että kukaan ei halunnut nähdä, eikä muistella sitä.
Muuten finaalilähetys oli aika pliisu. Alma Hätönen oli kyllä laittautunut, todella nätiksi. Kuin keijukainen juhlalookissaan ja Vehviläinenkin oikein tyylikäs.
Kisan voittajan asu, se ei juurikaan juhlaa korostanut. Ihan resupellekuteissa juhli voittoaan. Olisi kyllä voinut voitonhuumassaan, edes yhden kerran, korrektisti jättää huutamatta sen vakiokirosanansa. Törkeä suustaan, ei minkäänlaista sivistystä, eikä kunnioitusta ohjelmaa ja yleisöä kohtaan. Ehkä kuvittelee, jopa tällä törkeällä kielenkäytöllään osittain voittaneensakin kisan.
Eikä muutkaan asukkaat pahemmin jaksaneet juhlailtaan pukeutua.
Helmeri oli aika siistin näköisenä. Anu olisi voinut hiuksensa koota, vaikka nutturalle.
Yleisössä silmään pisti ex-asukas Emma. Se kai hänen tarkoituksensakin. Erottua massasta oikein kunnolla. Ihmeteltyä tuli myös, sitä miksi Tupu oli keikahtanut kohti Villen olkapäätä? Olikohan Tupun edessä jokin näköeste?
Anun "kalakeittomiestä" ei selvästi missään näytetty. Vaikka joku väitti hänen olleen.
Sieltä yläkäytävältä Anun kuvabanderollin esiin pudottanut, vanhempi herrasmies.
Häntäkään ei näytetty, kuin hetkisen.

2

149

Vastaukset

  • Noo vee taitaa lipsahtaa aika monella, teeskentelijät toki välttelevät viimeisen päälle myös maalaismurteitaan ja peittelevät tupakapolttoaan. Ville veti vitsiä viimeisen päälle.
    Suomalaisen Seinäohjelman voittajaisä mukava sellainen, ylhäältä kopista selvittyään ja voittosuman kuultuaan huusi "mitä vittua" kyyneleet silmissään.
    Jos vee on sidesana, sitä on toki raskas kuunnella.

  • Mutta pääasiahan oli että Kristian voitti, olethan siitäkin samaa mieltä.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.