Firefox: yhteyden aikakatkaisun asetus

Anonyymi

Minun pitäisi ottaa verkkoselaimella IP-osoitteen kautta yhteys Virtualboxin alla pyörivään ohjelmistoon, mutta ongelmana on selaimen aikakatkaisu. Ilmeisesti kyseinen palvelu on *HYVIN* hidas vastaamaan (kuulemma jopa 20 minsaa), mutta yhteys feilaa paljon ennen sitä Firefoxin yhteyden aikakatkaisuun. Uskoisin, että about:config-asetussivun alla löytyy kyseinen aikaraja, mutta siellä on noin kiljoona asetusta, enkä tiedä mikä niistä se on (ja kaikkien potentiaalisten asetusten kokeileminen kestäisi tolkuttoman kauan), joten osaisiko joku nimetä suoraan sen ? Kokeilin googlata sitä ("Firefox yhteyden aikakatkaisu asetus"), mutta tuloksista ei äkkiseltään löytynyt vastausta.

5

<50

  Vastaukset

  • googlaa firefox timeout

  • 20 minuuttia? Aika hämärä. Yritätkö isännältä virtuaalikoneeseen? Mikä on virtuaalikoneen verkkokortin tyyppi ("attached to")?

   • Kyseessä on IBM:n qRadar-ohjelmisto. Periaatteessa virtuaalikoneella ajetaan serveriä, johon otetaan yhteys verkkoselaimella IP-osoitetta käyttäen. Virtuaalikoneelle on määritelty kaksi verkkoyhteyttä. Toinen on tyyppiä host-only ja sitä käytin qRadarin ISO-imagen kopioimiseksi virtuaalikoneelle asennusta varten. Tuon yhteyden kautta on myös tarkoitus ottaa yhteys host-koneelta. Toinen on tyyppiä bridged adapter ja virtuaalikone käytti sitä hakeakseen verkosta asennuksessa tarvittavat paketit.

    Keskustelussa asiakastukihenkilön kanssa sain tosin sellaisen käsityksen, että ohjelmistolta menee aika pitkään tehdä tarpeelliset asetukset, ennen kuin se voi vastata pyyntöihin. Eli tuossa voisi auttaa kun odottaa vain tarpeeksi pitkään ennen kuin yrittää ottaa yhteyden.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyseessä on IBM:n qRadar-ohjelmisto. Periaatteessa virtuaalikoneella ajetaan serveriä, johon otetaan yhteys verkkoselaimella IP-osoitetta käyttäen. Virtuaalikoneelle on määritelty kaksi verkkoyhteyttä. Toinen on tyyppiä host-only ja sitä käytin qRadarin ISO-imagen kopioimiseksi virtuaalikoneelle asennusta varten. Tuon yhteyden kautta on myös tarkoitus ottaa yhteys host-koneelta. Toinen on tyyppiä bridged adapter ja virtuaalikone käytti sitä hakeakseen verkosta asennuksessa tarvittavat paketit.

    Keskustelussa asiakastukihenkilön kanssa sain tosin sellaisen käsityksen, että ohjelmistolta menee aika pitkään tehdä tarpeelliset asetukset, ennen kuin se voi vastata pyyntöihin. Eli tuossa voisi auttaa kun odottaa vain tarpeeksi pitkään ennen kuin yrittää ottaa yhteyden.

    Voihan sen noinkin tietysti tehdä. Itse olisin käyttänyt vain yhtä "NAT Network"-verkkoadapteria ja tehnyt Virtualboxin asetuksista portinohjauksen virtuaalikoneelle. Silloin isännältä pääsee virtuaalikoneeseen ilman "host only"-adapteria.

    "Bridged"-yhteyttä käyttäessäkään ei muuten tarvitse toista "host only"-adapteria, vaan virtuaalikoneeseen pääsee suoraan sen ip-osoitteella.

    Olen huomannut useamman verkkoadapterin toimivan joskus väärin Virtualboxissa.

    Yhteyttä kannattaa testata myös vaikkapa telnetin avulla.


  • Ongelma ratkesi. Olin aikaisemmin kokeillut vain laittaa pelkän IP-osoitteen selaimen osoiteriville. Kun lisäsin alkuun sen "https://" rimpsun kirjautumissivu tuli kuten pitääkin.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ruotsin tehohoidon maksimi on ylittymässä

   huomisesta lähtien aletaan Ruotsissa tekemään valintoja keille annetaan tehohoitoa ja keille ei. 6,078 koronatapausta ja 333 kuollutta. Norjassa 5,29
   Maailman menoa
   242
   9069
  2. Mansikka- ja marjasato voidaan uhrata

   niillä ei ole mitään merkitystä elintarvikehuollon kannalta,ne voidaan uhrata.Elintarvikehuollon kannalta tärkeitä ovat vilja-ja perunasato ymv. mutta
   Maailman menoa
   301
   4816
  3. Kiuruvesi 11 koronatartuntaa!

   Onko kyseessä jokin hoitokoti tms? https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006463371.html
   Kiuruvesi
   116
   2221
  4. Kuinka heikoksi maan taloustilanne

   menee, ennenkuin tilalle astuvat taas Suomea kuntoon laittaneet PS, Kokoomus ja Keskusta?
   Maailman menoa
   132
   1722
  5. Korona: Kunta jätti sairaat vanhukset heitteille TAAS!!!

   Kuusamon kunta on ilmeisesti päättänyt jättää koronakriisissä riskiryhmään kuuluvat liikuntarajoitteiset vanhukset ilman ruokaa. Kunta on sopinut ett
   Kuusamo
   20
   1181