Firefox: yhteyden aikakatkaisun asetus

Anonyymi

Minun pitäisi ottaa verkkoselaimella IP-osoitteen kautta yhteys Virtualboxin alla pyörivään ohjelmistoon, mutta ongelmana on selaimen aikakatkaisu. Ilmeisesti kyseinen palvelu on *HYVIN* hidas vastaamaan (kuulemma jopa 20 minsaa), mutta yhteys feilaa paljon ennen sitä Firefoxin yhteyden aikakatkaisuun. Uskoisin, että about:config-asetussivun alla löytyy kyseinen aikaraja, mutta siellä on noin kiljoona asetusta, enkä tiedä mikä niistä se on (ja kaikkien potentiaalisten asetusten kokeileminen kestäisi tolkuttoman kauan), joten osaisiko joku nimetä suoraan sen ? Kokeilin googlata sitä ("Firefox yhteyden aikakatkaisu asetus"), mutta tuloksista ei äkkiseltään löytynyt vastausta.

5

<50

  Vastaukset

  • googlaa firefox timeout

  • 20 minuuttia? Aika hämärä. Yritätkö isännältä virtuaalikoneeseen? Mikä on virtuaalikoneen verkkokortin tyyppi ("attached to")?

   • Kyseessä on IBM:n qRadar-ohjelmisto. Periaatteessa virtuaalikoneella ajetaan serveriä, johon otetaan yhteys verkkoselaimella IP-osoitetta käyttäen. Virtuaalikoneelle on määritelty kaksi verkkoyhteyttä. Toinen on tyyppiä host-only ja sitä käytin qRadarin ISO-imagen kopioimiseksi virtuaalikoneelle asennusta varten. Tuon yhteyden kautta on myös tarkoitus ottaa yhteys host-koneelta. Toinen on tyyppiä bridged adapter ja virtuaalikone käytti sitä hakeakseen verkosta asennuksessa tarvittavat paketit.

    Keskustelussa asiakastukihenkilön kanssa sain tosin sellaisen käsityksen, että ohjelmistolta menee aika pitkään tehdä tarpeelliset asetukset, ennen kuin se voi vastata pyyntöihin. Eli tuossa voisi auttaa kun odottaa vain tarpeeksi pitkään ennen kuin yrittää ottaa yhteyden.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyseessä on IBM:n qRadar-ohjelmisto. Periaatteessa virtuaalikoneella ajetaan serveriä, johon otetaan yhteys verkkoselaimella IP-osoitetta käyttäen. Virtuaalikoneelle on määritelty kaksi verkkoyhteyttä. Toinen on tyyppiä host-only ja sitä käytin qRadarin ISO-imagen kopioimiseksi virtuaalikoneelle asennusta varten. Tuon yhteyden kautta on myös tarkoitus ottaa yhteys host-koneelta. Toinen on tyyppiä bridged adapter ja virtuaalikone käytti sitä hakeakseen verkosta asennuksessa tarvittavat paketit.

    Keskustelussa asiakastukihenkilön kanssa sain tosin sellaisen käsityksen, että ohjelmistolta menee aika pitkään tehdä tarpeelliset asetukset, ennen kuin se voi vastata pyyntöihin. Eli tuossa voisi auttaa kun odottaa vain tarpeeksi pitkään ennen kuin yrittää ottaa yhteyden.

    Voihan sen noinkin tietysti tehdä. Itse olisin käyttänyt vain yhtä "NAT Network"-verkkoadapteria ja tehnyt Virtualboxin asetuksista portinohjauksen virtuaalikoneelle. Silloin isännältä pääsee virtuaalikoneeseen ilman "host only"-adapteria.

    "Bridged"-yhteyttä käyttäessäkään ei muuten tarvitse toista "host only"-adapteria, vaan virtuaalikoneeseen pääsee suoraan sen ip-osoitteella.

    Olen huomannut useamman verkkoadapterin toimivan joskus väärin Virtualboxissa.

    Yhteyttä kannattaa testata myös vaikkapa telnetin avulla.


  • Ongelma ratkesi. Olin aikaisemmin kokeillut vain laittaa pelkän IP-osoitteen selaimen osoiteriville. Kun lisäsin alkuun sen "https://" rimpsun kirjautumissivu tuli kuten pitääkin.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   182
   2008
  2. Helsingissä Oodissa puukotus tekijä poistunut paikalta ei vaaraa !

   No nyt noita kulttuuritekoja tehdään jo oikessa ympäristössään kirjastossa. Että silleen. ILtalehti.
   Maailman menoa
   117
   1070
  3. Hallitus halveksii Suomen nuoria

   Suomessa on kymmeniä tuhansia suomalaissyntyisiä nuoria, joilla ei ole koulutusta. Nyt pitäisi tehdä kaikki mahdollinen, jotta nämä nuoret saataisiin
   Maailman menoa
   66
   981
  4. Maisa ei ollut onnellinen Jari-Matin kanssa

   Mutta Mikon kanssa kaikki sujuu hienosti ja kumpikin rakastaa toisiaan ♥️
   Kotimaiset julkkisjuorut
   81
   605
  5. Martina Puman tapahtumassa Lontoossa

   Hangossa vietetyn viikonlopun jälkeen Martina lensi tänään Lontooseen, missä hän osallistuu saksalaisen Puma-brändin tapahtumaan. Pumahan on saksalain
   Kotimaiset julkkisjuorut
   65
   477