Missään enää omaa keskustelufoorumia Reikittäjille?

Anonyymi

Onko missään enää omaa keskustelufoorumia Reikittäjille? Missä oikeasti alan ammattilaiset voivat vaihtaa ajatuksia keskenään. :)

5

<50

Vastaukset

 • Mikä ihme on reikittäjä?

  • Vitsintynkää... :D
   Tietävät kyllä mitä tarkoitan ;)


  • Anonyymi kirjoitti:

   Vitsintynkää... :D
   Tietävät kyllä mitä tarkoitan ;)

   kas kun eivät sitten vastaa viestiisi.


  • Anonyymi kirjoitti:

   kas kun eivät sitten vastaa viestiisi.

   No sitä vähän itsekin ihmettelen..

   Ennen kun oli aikaa, niin oli eräs foorumi, jossa oli mukava jutustella. Sitten tuli ruuhkavuodet. Nyt kun alkaa helpottaa, ja alkaa olla enemmän omaa aikaa, niin en ole enää löytänyt tuota sivustoa :(


 • British Medical Journalin (BMJ) Clinical Evidence verkkojulkaisussa lehden asettama tutkijaryhmä arvioi kaikkiaan 2500 erilaista lääketieteellistä hoitoa ja niistä olemassaolevaa tutkimusnäyttöä. RCT-tason (satunnaistettu kaksoissokkotutkimus) vankka näyttö katsottiin selkeäksi osoitukseksi siitä, että hoidolla on muutakin kuin lumevaikutus.
  BMJ:n tutkijaryhmän mukaan vain 13%:lla hoidoista on vankka tieteellinen näyttö niiden toimivuudesta, 23 % :lla hoidoista on todennäköisesti hyödyllisiä vaikutuksia, 8 %:lla hoidoista haitan ja hyödyn suhde on epävarma, 6 % hoidoista ei ole todennäköisesti hyödyllisiä, 4 % hoidoista on todennäköisesti tehottomia ja jopa haitallisia, mutta suurimman ryhmän 46 % muodostivat hoidot, joiden tehokkuudesta ei ole mitään varmaa tietoa.

  Tutkijaryhmän myöntää, että hoitojen jaotteleminen eri kategorioihin on erittäin vaikeaa vaikka käytettävissä on eri alojen asiantuntijoita, vertaisarvioitsijoita ja huippututkijoita. Hoitojen ryhmittely eri kategorioihin sisältää aina jossain määrin subjektiivista arviointia ja kiistanalaisia tulkintoja. Joka tapauksessa oheinen jaottelu kertoo tiedeyhteisölle sen, että paljon on vielä tutkittavaa ja useimmat päätökset hoidoista tehdään lääkärin henkilökohtaisten tietojen, taitojen ja asenteiden perusteella, myös potilaan ja lääkärin onnistunut vuorovaikutus on tärkeää.

  Kirjallisuusviitteet
  http://clinicalevidence.bmj.com/ceweb/about/knowledge.jsp"

  P.S. Kannattaa tutustua magneettimedian sivuihin! Sieltä saa kunnolliset ilmaiset ohjeet kaikkien tautien hoitoihin ja paranee varmasti.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.