Italia on kyllä kehitysmaa, todellinen banaanivaltio. Juuri tultiin kotiin.

Anonyymi

Kyllä on taas kivaa olla Suomessa jossa kaikki toimii italiaan verrattuna lähes täydellisesti. Roomasssa oltiin ja todella töykeää palvelua. Vessoissa ei ole aina edes ovia ja suuresta osasta puuttuvat pytyn kannet ja muovirinkula kokonaan. Vessassa joutuu monesti käymään istumalla likaselle posliinille. Ja muutenki kaikki vähän sinneppäin. Liikenteessä on kaikilla omat säännöt eikä yhteisiä ole. Valot vaihtuu risteyksessä yhdellä vihreeksi niin siellä on samaan aikaan 3 muutakin luigia ja fabiota yrittämässä risteyksestä läpi. Jalankulkija ei ole juuri minkään arvoinen ja päälle ajetaan jos satut menemään vihreillä ja kuski tulee päin punaisia maan tavan mukaan. Hotellissa hajosi ilmastointi myös tietty joka nyt sopii hyvin kehitysmaa matkailun teemaan muutenkin. Sen ainakin oppi ettei banaanivaltion ihmisiin juuri luottaa voi vaan kaikki tehdään vähän sinneppäin tai ei ollenkaan. Suomi on todellinen äly-teknologia maa kun tuonne vertaa. Italia/turkki/kreikka/espanja...taitaa olla kaikki aika saman tyyppisiä kehitysmaita. Miettikääs kun tälläisiä vastaavia omilla säännöillä toimivia ihmisiä tuodaan vieläkin pidempää meille pakolaisina?...ei ihme ettei säännöt oikeen luonnistu huh.

17

1232

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olisit käyttänyt älytegnologiaas ennen matkalle lähtöäsi, niin olisit huomannut ottaa mukaan huomioliivit ja vessanpöntön kannen.
      No matkailu avartaa ja seuraavaksi sitten varmaankin valitset iloista mieltä tuottavan kohteen seuraavaksi.

      • Anonyymi

        Mikä on "tegnologia"??


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä on "tegnologia"??

        Lämpösähköinen generaattori, jolla voidaan stimuloida ikävä matkakokemus miellyttäväksi.
        Toinen piuha sinne ja toinen ajatuselimesi nuppiin.


    • Anonyymi

      Totta, sinun ei kannata mennä Italiaan.

      • Anonyymi

        Italia on kyllä kehitysmaa kuten venäjä. Italia on euroopan likaisin ja korruptoitunein valtio, ruoka kehnoa ja rasvaista. Laittavat varmaan sokeria hammastahnaankin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Italia on kyllä kehitysmaa kuten venäjä. Italia on euroopan likaisin ja korruptoitunein valtio, ruoka kehnoa ja rasvaista. Laittavat varmaan sokeria hammastahnaankin.

        Maailman paras ruoka on italialaista, mutta korruption osalta olet oikeassa, kun puhutaan Etelä-Italiasta. Pohjois-Italia on sitten ihan toinen juttu ja muistuttaa paljoltii Saksaa.


    • Suhtautumisesi on sitä luokkaa, että kannattaa pysyä ihan kotimaassa. Kun Italiassa ym. jo kulttuuri kukoisti niin täällä asuttiin vielä risumajoissa, eikä tiedetty mistään mitään. Pitää hyväksyä myös muut kulttuurit, en minäkään pidä Italian liikennekulttuurista tai yleisestä hälläväliä meiningistä.

      • Anonyymi

        Joistakin asioista saatan olla samaakin mieltä juuri Etelä-Italian osalta, mutta parempaa liikennekulttuuria en äkkiä keksi. Roomassa autot oikeasti kunnioittavat jalankulkijaa!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Joistakin asioista saatan olla samaakin mieltä juuri Etelä-Italian osalta, mutta parempaa liikennekulttuuria en äkkiä keksi. Roomassa autot oikeasti kunnioittavat jalankulkijaa!

        Rooman vastakohta on sitten Napoli, missä punaiset valot, saati suojatie, ei merkitse yhtään mitään.


    • Anonyymi

      en kyllä ymmärrä miksi pitää matkustaa muihin maihin jos olettaa että kaikki toimii kuin Suomessa(jos toimii). Ja jos vetää johtopäätökset koko Italiasta Rooman reissun perusteella niin on parempi pysyä siellä kirkonkylässä ja unohtaa ulkomaanmatkailu. Onneksi maat ovat erilaisia ja sehän on matkailun paras anti.

    • Anonyymi

      Miten kehtaat/viitsit verrata etelä-Eurooppaa kehitysmaihin? oletko edes kiertänyt koko etelä-Eurooppaa luultavasti olet ollut vain jollain rantalomalla syömässä nakkeja suomibaareissa suomituristien kanssa suomiklubeissa, sehän se on kivaa niissä sitten otetaan aurinkoa ja haukutaan se maa jossa ollaan huh huh. Ensinnäkin jos Suomessa vähän katselet ympärillesi (oletan et kuitenkaan ole edes astunut jalallasi pk-seudulle) voisit nopeasti huomata että kehitysmaista tulevilla on yhä usein perinnevaatteet yllä. Olen käynyt satoja kertoja Italiassa, siellä ei vielä kukaan ole tullut vastaan pesemättömissä perinnekaavuissa ellei nyt satu sitä varten johonkin perinnetanssitapahtumaan.

      Mutta niin, jos laatua/suomitasoa etsit olisit edes mennyt Pohjois-Italiaan olisit saattanut yllättyä: hanavesi on melko puhdasta vähemmän mineraalista kuin Roomassa, liikenne yleensä hitaampaa kuin etelä-Italiassa ja on enemmän liikennemerkkejä, hotelleissa on yleensä puhtaampaa mutta ei kaikissa, näiden muiden lisäksi Pohjois-Italiassa on myös paljon vaaleita ihmisiä joten ei tarvitse pelätä että erotut heti pottunenäsi kera. Gardalla olisi myös sinunkaltaiselle Saksaseurat, tosin tuskin pääsisit niihin jos et heidän kieltään puhu. Kannattaa jatkossa pysyä thaimaan suomiseurat/aurinkorannikkon suomiseurat akselilla ettet pahoita mieltäsi kulttuurieroilla, jos sen sijaan haluat lisää kritisoitavaa niin kokeile telttamajoitusta afrikan safarilla. Minä aion jatkossakin lomailla e-Euroopassa, jossa hyvissä taloissa lämmin vesi ei lopu, rannat on parempia kun Suomessa, ostostarjonta edullisempaa myös kahvilat usein. Tosin en edes kaipaa valittavia turisteja ympärilleni.

    • Anonyymi

      Onko tullut mieleen edes se että joku köyhä voi käydä niillä pöntön kansilla kauppaa? kerjäläisiä on Italiassa mutta myös Suomessa. Varmasti käyvät kauppaa kaikella mitä irti saa. Onneksi Italiassa on myös vessoja joissa on erillinen vessakassa joka ottaa kolikkomaksun vessan käytöstä, Suomessa pitäisi olla sama tapa ettei yleisistä vessoista tehtäisi rikospaikkoja.

    • Anonyymi

      Olen käynyt monta kertaa Italiassa ja viipynyt usein pitempäänkin, mutta sinun Italiaasi en ole vielä törmännyt edes Roomassa. Sanotaan,että kauneus on katsojan silmissä, mutta ehkä se on myös omassa mielessä.

    • Anonyymi

      Nyt on kyllä pakko kommentoida aloittajan kertomusta. Meidän kokemuksemme Roomasta oli aivan loistava. Ihmiset ystävällisiä ja avuliaita, palvelu asiallista, ruoka hyvää ja edullista ja vessat siistimpiä kuin monessa paikassa Suomessa.
      Totta kai Roomassa on valtava liikenne mutta aika joustavasti sitä sulautuu joukkoon, jos haluaa olla maassa maan tavalla.
      Hotellissa toimi sekä lämmitys että ilmastointi moitteettomasti vaikka ei ollut mikään 4-5 tähden hotelli.
      Menemme uudelleen heti kun se on mahdollista!

    • Anonyymi

      Valittajien kannattaa käydä tutustumassa Algeriaan, Marokkoon ja etelä-Afrikkaan. Matkailu avartaa. Sitten voitte tulla eri osastolle ulisemaan miten kaikki oli pielessä. Kaikki Välimeren maat ovat 100% paremmin kehittyneitä kuin meren takainen eteläisempi maanosa. Sille lienee myös syynsä miksi suurin osa Välimeren maista on huolittu EU:seen, kun noita muita ei.

      • Anonyymi

        Eeuuseen? Ei se ole eeuuseen.


    • Anonyymi

      Itse olen käynyt Roomassa ja monta kertaa muuallakin Italiassa, eikä siellä kyllä tuollaista ollut. Ja kyllä Suomenkin hotelleissa ilmastointi hajoaa...

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1515
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1102
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1035
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      990
    Aihe