Pörssiromahdus marraskuussa 2019

Anonyymi

Koko maailma välkkyy punaisella. Trump uhkasi eilen uusilla tariffeilla. Lisäksi taantuma uhkaa. Nyt on todella paha tilanne. Myykää äkkiä jos jotain omistatte ja kaikki kassakaappiin piiloon.

17

83

Vastaukset

 • Kiitos neuvosta!

  Laitoin juuri kassakaapin myyntiin.

 • Kuinka suuri pettymys, vaikkapa asteikolla 0-10 sinulle olisi, jos romahdusta ei nytkään tulisi?

 • kyllä se taantuma oli vuoden 2018 loppupuolella.......nyt on ollut hyvää nostetta..trumppi toki silloin tällöin halventaa osakkeiden hintaa twiiteillään...taktista peliä. yksi mies voi heilutella pörssiä miten sattuu...mutta taantumaa ihmeempää ei ole tulossa ainakaan näinä vuosina ,,,vaan pikemminkin sijoittajan markkinat

  • Missä päin tuolloin oli taantuma jos saa kysyä?


 • Kunhan Tumpin vaalit ovat ajankohtaisia. nähdään kymmeniä huippudiilejä ja pörssit kiittää. Tämä on varma tieto.

  • Diiliin tarvitaan silti kaksi osapuolta ja on aivan mahdollista, että Kiina tarkoituksella venyttää diilin tekoa, jotta Trump ei tulisi uudelleen valituksi. Ei kaikki kuitenkana ole Trumpin tviiteistä kiinni. Taloudessa menee edelleen varsin hyvin ja matalan korkotason takia vaihtoehtoja osakkeille ei kovin paljoa ole. Lisäksi vaikka indeksit erityisesti USA:ssa ovat korkealla, kaikki osakkeet sielläkään eivät ole kalliita, vaan markkina on erittäin polarisoitunut kalliisiin ja edullisempiin. Osakepoimijan markkina siis.


 • Nyt on huolestuttavia merkkejä ilmassa esim. Saksassa ja Kiinassa varaudutaan jo pahimpaan! Tässä käy nyt niin että rahat menee ja mitään ei jää jos ei ymmärrä myydä pois. Itse myin tänä aamuna kaiken ja nyt en tiedä minne laittaisin rahat. Tappiolle jäin...

  • No rahat voit laittaa vaikka pariin tikkariin, irtokarkkiin ja isoon limppariin.


 • Suomen markkinat romahduspisteessä! Toista päivää putkeen tullaan alas niin että tukka lähtee päästä. Suomen konkurssi on ollut tiedossa jo pitkän aikaa ja vasemmistohallitus on lyönyt viimeisen naulan arkkuun.

  • Ajatella, kaksi päivää hieman kurssit laskeneet. Nekö eivät nousekaan joka päivä, kuten tarhassa opetettiin?


  • tää palsta oli joskus ihan fiksujen ihmisten paikka mutta toi yksi munatukka pilaa koko paikan


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ajatella, kaksi päivää hieman kurssit laskeneet. Nekö eivät nousekaan joka päivä, kuten tarhassa opetettiin?

   No mutta se kertoo kuitenkin jostain. Jotain on vialla jos 2% kahdessa päivässä laskee. Ei mene maailmalla ihan kaikki putkeen. Ja vielä huolestuttavampaa on että indeksin kehitys pysähtyi tasan samalle tasolle jossa se oli viime huipuissa


  • Anonyymi kirjoitti:

   No mutta se kertoo kuitenkin jostain. Jotain on vialla jos 2% kahdessa päivässä laskee. Ei mene maailmalla ihan kaikki putkeen. Ja vielä huolestuttavampaa on että indeksin kehitys pysähtyi tasan samalle tasolle jossa se oli viime huipuissa

   No eiks maailmanloppu nyt tule, galaxit räjähtää, musta aukko syö kaiken ja pörssi laskee ainakin 0,23 %.


 • Sijoittaminen on perseestä. Huijareiden hommaa. Heräsin aamulla iloisena kun oli tullut hyviä uutisia että nyt salkku on räjähtänyt prosenttikaupalla plussalle ja saan katsella valtavaa rahakasaani onnellisena, mutta paskat. Mikä siellä nyt tökkii!

 • Kaikki lähti myyntiin. En jaksa enää tätä. Hyvältä näyttänyt rikastuminen vaihtui karuun pettymykseen. Voitin useita tuhansia muutamiin viikkoihin. Ajattelinkin jo että liian hyvä ollakseen totta. Eihän tässä maassa saa ilman työn tekoa elää.

  • Parempikin lopettaa ennenkuin päädyt johonkin epätoivoiseen ratkaisuun. Sijoittaminen osaa olla raakaa peliä jos ei yhtään pysty näkemään tätä päivää pidemmälle. Olet kai huomannut, että viimeiset 5 viikkoa on ollut aika railakasta nousua, paljon kovempaa kuin osakemarkkinoilla keskimäärin.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Parempikin lopettaa ennenkuin päädyt johonkin epätoivoiseen ratkaisuun. Sijoittaminen osaa olla raakaa peliä jos ei yhtään pysty näkemään tätä päivää pidemmälle. Olet kai huomannut, että viimeiset 5 viikkoa on ollut aika railakasta nousua, paljon kovempaa kuin osakemarkkinoilla keskimäärin.

   Juu, viidessä viikossa on yleisindeksi noussut 1,2 %.

   Railakasta on.


Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  205
  2814