Greta pääsee ämpäristä

Anonyymi

Greta lähtee tänään valtameren yli Amerikasta Espanjaan ilmastokokoukseen purjeveneen kyydissä. Mukana on miehistön ja tytön lisäksi Gretan isä. Veneessä on myös vessa, ei tarvitse enää ämpäriin tarpeitaan tehdä. Amerikan manterella neito matkusti junalla ja Arnold Schwartzeneggeriltä lainatulla sähköautolla.

6

<50

Vastaukset

 • Mihin se vessa merellä tyhjennetään ?

  • Kerta kerran jälkeen kyselet,,,,ihan kuin et tietäisi satamissa olevista tyhjennyspaikoista ? Moneen kertaan ollut puheenaiheena.
   Kaikki biljoonan biljoonat p i e n e t ja i s o t k a l a t paskovat valtamerissä, siinähän ei veneen pikkupaskatkaan tunnuisi missään :)


 • Iltasanomissa oli Ameriikalaisessa lehdessä julkaistu kuva eräästä tytöstä 120 vuoden takaa ja vierellä oli kuva Gretasta,yhdennäköisyys oli silmiinpistävää ja vielä paremmin oli sopineet yksiin ,jos Gretasta otettu kuva oli ollut täsmälleen samassa kuva kulmassa,uskomatonta saman näköisyyttä.

  • Jopa oli yhdennäköisyyttä! Olisipa se hienoa, jos pääsisi aikamatkailemaan sadan vuoden kuluttua tälle maapallolle, sitä odotellessa: maanmatonen.😄👍


  • Onhan niitä kuvia Gretasta.
   Yksi oli löytänyt lääketieteilijän tekemän kuvan alkoholivaurioituneesta lapsesta. Täsmäsi kaikki tuntomerkit kasvojen piirteissä tismalleen Gretaan.


 • Saa nähdä, ehtiikö Greta ilmastokokoukseen.
  En jaksa uskoa, että aivan sen alkuun ehtii, mutta sehän kestää kuitenkin 11 päivää.

  Heillä on nyt jo 9. purjehtimispäivä meneillään. Jäljellä olisi enää 11 päivää kokouksen alkuun Madridissa, eikä matka ole vielä lähellekään puolessavälissä.

  https://sailing-lavagabonde.com/?fbclid=IwAR1cvGH50J5ll4z0LmxNNv_QISmRN_adjh5VL4E2EtMEw11UfjIc-Ux4org

  Minusta on mukava seurata Nikki Hendersonin matkapäiväkirjaa facella. Hän kirjoittaa niin mukavasti ja purjehtijan ammattitaidolla joka päivän tapahtumat. Melkoisissa myrskyissä ja myllerryksissä he välillä ovat matkaansa taittaneet.
  Mutta onhan siinä ammattilaiset asialla, niin kaipa he ehjin nahoin Lissaboniin pääsevät, sitten joskus.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.