Avaruusolennot olisi AIVAN erilaisia...

...kuin me, kaiken todennäköisyyden mukaan.

https://www.livescience.com/DNA-look-alikes-store-genetic-information.html

Tutkijain mukaan DNA:lla on jopa yli miljoona kilpailijaa biologisen tiedon varastoijana.

Hyvästit jättäkää siis haihatteluille risteytymisestä avaruussulotarten tai avaruuskomistusten kanssa.

Toisaalta pelko hypoteettisia ulkoavaruudesta tulevia tartuntatauteja kohtaan on melkoisen perusteeton. Samoin, jos Maahan tulisi avaruuden miehittäjiä, niin meidän mikrobit olisi todennäköisesti tyystin hampaattomia näitä vastaan.

5

66

Vastaukset

  • Samaa mieltä! Ajatellaanpa jos avaruusolennot olisivat vaikka ilmassa leijuvia ameeboja, joiden paras huvi olisi mahdollisimman pahojen hajujen haistelu ja törähtävien ääniaaltojen kuuntelu, niin mitä yhteistä ihmisillä voisi olla heidän kanssaan!

  • Maapallolla arvioidaan olevan jotakin 4 miljoonaa lajia joista kaikki on erilaisia. Samalla planeetalla. Voidaan siis myös olettaa että erilaisissa olosuhteissa on vielä lisää erilaisia lajeja.

  • Meidän pallukalla kaikki elämä on samasta alkusolusta lähtöisin. On jonkinmoinen matka tehty siitä kun syntyi bakteeri, loinen tunkeutui bakteeriin, valloitti sen ja muuttui aitotumalliseksi soluksi.
    Se on edelleen tuntematonta, mikä "puhalsi hengen" alkusoluun. Kolme pääteoriaa siitä on. Ei muuta. Jossakin vaiheessa tulevaisuutta kykenemme luomaan monenlaisia frankesteinin hirviöitä eri tarkoituksiin. Elinpankeiksi, sotakoiriksi, sirkustähdiksi, urheilijoiksi ja vaikkapa ihmisen ja linnun risteytyksiksi. Eettiset esteet on ennenkin ylitetty.

  • Ei! Linnunrata on täynnä ihania ufotyttöjä, kiva pohtia karvoituksen väriä!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.