AutoRinne ?

Anonyymi

Oliko hyvä palvelu? Tykkäsittekö? Nyt on näemmä kaikki maksamatta ja konkurssi kolkuttaa ovella. Meneekö nää aina niin että hyvät ei pärjää, kaikki menee kaveruxille kun se on teeveestä tuttu ?

30

1584

  Vastaukset

  • Ihmekkös tuo kun kattoo hintoja.Vaihtoauto kauppa on tiukkaa.-84 turbo Volvosta jos pyytää 40 tuhatta € .Ms auto porskuttaa.

   • Kävikö tässä ylpeys lankeamuksen edessä?


   • Tiedoksi että kyseisiä volvoja on tehty 500 kpl ja se on numeroitu yksilö. Saksassa pyydettiin vastaavasta 52500...


   • Kyseessä on täyttä timanttia oleva tykki. Ruotsalaisen insinöörityön graalin malja. Klassikko jonka hinta senkun nousee.


   • Mitä olen juttuja kuullut niin ms-autosta on kyllä autoa osta. Olkaa tarkkana jos tuohon liikkeeseen erehdytte.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tiedoksi että kyseisiä volvoja on tehty 500 kpl ja se on numeroitu yksilö. Saksassa pyydettiin vastaavasta 52500...

    500 joo. Tajusivat lopettaa valmistuksen kun kuulivat ettei 2-oviset taksit mee kaupaksi. Mutta voi tuollasella pyytää vaikka 100000e. Kaikki autot on numeroitu.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mitä olen juttuja kuullut niin ms-autosta on kyllä autoa osta. Olkaa tarkkana jos tuohon liikkeeseen erehdytte.

    Mikäs firma MenoAuto oikein on? Toiminut jo vuosia, mutta mitään tietoa yhtiön taloudesta ei löydy. Miksi? On meinaan lain vastaista olla ilmoittamatta tilinpäätöstietoja. Herääpi vaan kysymys, että mistä on kysymys...?


  • Kyllä siellä hyvin menee. Kattava valikoima hyviä autoja. Löytyy Volvot ja Volgat.

   • Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Ylimielisyys käy lankeamuksen edellä...


  • Lyönyt luukut lukkoon,vain lappu ikkunassa

  • Itse oisin vahtanut auton mutta hita mitö ne ois siitä hyvittäny että ei kiitos, menin toiseen liikkeeseen niin heti oli parempi hyvitys hinta

  • Onhan sielä velä Citroen C5 myynnissä nettisivujen mukaan. Voisi saada aivan hyvän menopeliln alle 4000

   • Citroen C5 on todella hyvä "menopeli" jos menoja ei muuten ole riittävästi. Lisäksi se on halutuin vaihtoauto koko maailmassa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Citroen C5 on todella hyvä "menopeli" jos menoja ei muuten ole riittävästi. Lisäksi se on halutuin vaihtoauto koko maailmassa.

    Nautiskele runsaasta lisävarustelusta ja anna ranskalaisen tehopakkauksen kiidättää paikasta toiseen. Lisäksi ilmajousitus takaa pehmeän kyydin tiellä kuin tiellä. Tilaa löytyy isommankin perheen tarpeisiin. Hintalaatu suhteeltaan timanttinen pakkaus.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nautiskele runsaasta lisävarustelusta ja anna ranskalaisen tehopakkauksen kiidättää paikasta toiseen. Lisäksi ilmajousitus takaa pehmeän kyydin tiellä kuin tiellä. Tilaa löytyy isommankin perheen tarpeisiin. Hintalaatu suhteeltaan timanttinen pakkaus.

    Jaa, Citikassa on ilmajousitus?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jaa, Citikassa on ilmajousitus?

    Joo ei ole ilmajousitus vaan hydraulinen, mutta eihän myyntimies sitä erota.


  • Missäpäin tää ko. autotalo sijaitsee nykyään, kun uusimmat vaihtoauto kuvat on metsän reunasta?

   • Kait sillä paikka jossain pellon tai metsän reunalla,,vai oisko tossa lentokentän päässä,,kun siellä on joitain auton röttelöitä.Ei siellä ketään näy,,aidan sisällä ovat


  • Ei mee konkkaan, saa 2 000 euroa korona avustuksia.

   • Ei tuu koronarahaa, kun on protestilistalla.


  • Pojat, pojat, elkääpä hättäilkö, mul on kohta hyvää bilikkaa tarjolla. Jaa, tietenki halvalla, mut sellasella hinnalla et kaikki voittaa, kuka enemmän kuka vähemmän. Se on sellasta tää kaupankäynnin stratekiä.

   • Ai sinulla, senkin rikollinen.... rikos päivässä kannattaa aina. Tervemenoa vaan sinulle kaupoille ken uskaltaa..... SIITTÄ VAAN.. Yrittelemään kun tiedät kaiken 🤑 Terveisin rohkea anonyymi ps. Vai lähditkös sen 2 000 euron turvin liikkeelle. On se vaan tosi rohkeeta täällä arvostella muita anonyymisti! Saat kohta kunnianloukkaus syytteen... Revi siitä sitten!!!!!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ai sinulla, senkin rikollinen.... rikos päivässä kannattaa aina. Tervemenoa vaan sinulle kaupoille ken uskaltaa..... SIITTÄ VAAN.. Yrittelemään kun tiedät kaiken 🤑 Terveisin rohkea anonyymi ps. Vai lähditkös sen 2 000 euron turvin liikkeelle. On se vaan tosi rohkeeta täällä arvostella muita anonyymisti! Saat kohta kunnianloukkaus syytteen... Revi siitä sitten!!!!!

    Voe mahoton, miten se koera älähtee joho kalkka kalahtee... onhan se huutava vääryys se !!!


  • -onhan näitä liikkeitä nyt paljon. niin ei enää tarvi vain yhtä yrittää morkata.. ja moittia, Joka kulmalla on joku käytetty-auto myyjä. Kovaa hommaa se on, ja vaikeita asiakkaita, jne.. ja takuu-asiat .. --ihan mättöä.....
   Oikeastaan viisas ei hanki autoa ollenkaan,, kun on maksut ja tasa-verot, jne.. Liian kallista on auton omistaminen köyhälle nykyään. ja rikkaalle vastaavasti halpaa, - sellainen on se tasa-vero asia...

   • Näitä on erilaisia, ja myyjiä tosi paljon, ja kannattaa katsella missä on järkevää asioida. Käymällä se selviää. Kävelle vaan ulos jos siellä joku asiaton alkaa haastaa jotain skeidaa..... onhan paljo noita hassuja setiä siellä. Jossain voi olla menossa kuukautiset, tms. ongelmaa, niin se setien vaihdevuodet sitten näkyy palvelussa. ja asiakkaalla sama, ja prostatta vaivaa,,,,
    toiset vaan on lapsuudesta asti karmeita jurpoja, ei voi mitään. Ja se vaihtoauto, tai myyntiauto, se on joku perintökalleus... Niin saavat pitää tuomiopäivään asti sen tuunatun kipon sitten liikeessä, tai kerostalon pihalla tai ok talon pihalla, niin siinä se arvo sitten nousee ja asiakas tai myyjä on aina oikeassa.
    Myös auton huollattaminen on niin kallista, että ei juuri kannata vanhoja huollattaa.. Priorisoidaan kuin vanhústen hoito.. Aliravitaan, ei hoideta, ja kas henki lähtee !!

    Ja tää koko autoilu on jo vanhanaikaista, kun pitää muka maksaa tasa-veroja jo siitä, että omistaa auton. niin ei kannata enää omistaa. Miksi maksaisi esim. autosta jotain tasa-veroa ja kyykyttäisi itseään katsatuksilla veroilla, maksuilla vakuutuksilla??? - EI vaan iske yhtään tollainen nöyristely..... ja pakko-maksajan osa....
    Ollaan ilman. Sehän se kansantaloutta kehittää !!
    Ankea hallinto- ilmapiiri on, ja se saa yksilön irrottautumaan tästä koko holhouksesta.....


  • Vieläkö ko. liike on olemassa?

  • Voivoi 15v sitten ei edes tuntenut köyhiä... ajeli "fiman"vehkeillä joo .. olis kyl kannattunu pitää suhteita duunareihinkin, mut peli on menetty.

  • Parhaat autot saa kamuxilta!

  • joo miekin oon myyny sinne kaikki ankkurit---

  • autoiluun tulee lisämaksuja paljon, kun pitää elättää esim. maahantuodut terroriämmät lapsineen.. niin rahaa menee paljon terrorisolujen täyshoitoon suomessa.
   joten maksa veroja ja autoile kalliilla. niin terroristit voi hyvin.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   133
   5142
  2. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   175
   4571
  3. Stefan maksoi velkansa

   Stefan maksoi eläkeyhtiölle velkansa. Siitä saitte kaikki kateelliset ja katkerat luuserit.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   2691
  4. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   19
   2658
  5. Senaatintorilla 10.000 mielenosoittajaa. Koronasta viis

   Senaatintorilla hirmuinen Black livers matter miekkari menossa. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006528841.html
   Maailman menoa
   237
   2618