Outoja ajatuksia

Anonyymi

Minulla on outoja ajatuksia (jotka häiritsevät keskittymistä) , joista haluan eroon. Ja tiedän itsekin että ne ovat outoja.
1. Elämä on hyödytöntä koska se kuitenkin joskus loppuu (Tämä on johtanut siihen että olen alkunut miettiä tuonpuoleisen olemassa oloa)
2. Introventti ei voi juoda kokista, koska se on amerikkalainen tuote ja stereotyyppinen amerikkalainen on ekstrovertti tai Ekstrovertti ei voi käydä saunassa, koska sauna kuuluu suomalaiseen kulttuuriin ja stereotyyppinen suomalainen on introventti
3. Jos aikamatkustus tai teleportaatio ei ole mahdollisia niin sitten ei myöskään radio, some, televisio ja mikroaaltouuni ole mahdollisia vaan ne ovat vain kuvitelmia (Ajattelen mitkä laitteet ovat mahdollisia rakentaa ja välillä saatan miettiä onko radio mahdollinen)
4. Saatan ajatella että VR on ainoa keksinö/laite maailmassa, tai AR (Lisätty todellisuus), some ja jne.
5. En pysty luottamaan mihinkään tietoon, jos esimerkiksi sanotaan että 92% suomalaisista omistaa mikroaaltouunin en ole varma onko luku 5%, 50% tai 90%.
6. Saatan ajatella, että olemassa vain yksi kirja, tv-sarja ja jne.
Mikä minua vaivaa?

2

<50

Vastaukset

  • Olet poissa tasapainosta, ehkä jokin aiheuttaa tasapainottomia ajatuksia, unenpuute? Kyseenalaista ne ajatukset ja hae tasapainoa luonnosta sekä rauhoita silmiäsi, se rauhoittaa ajatukset ja kehon.
    Lisäksi pyri ajattelemään yksinkertaisesti ja keskittymään kehoosi enemmän kuin päähän.
    Niin ja netti, töllö sekä ledivalot minimiin, saat nukuttua syvemmin yöllä.

  • Ei sinussa mitään vialla, oot vain fixumpi kuin muut ja käytät ajvosi muuhunkin kuin tyhmien mainoksien ja ohjemien katsomiseen. Oppii elämään tämän kanssa ettet romahtaa.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.