Oon rakastunut ja tarviin apua

Joo oon rakastunut yhteen poikaan hän on usen näyttänyt pitävän minusta mutta kun meidän kouluun tuli sella ne uus oppilas niin se alkoi seurustella sen uuden tytön kanssa enkä tiiä tykääkö se poika minusta.
Eli haluuko joku kertoo mitä pojat tekee kun ne on ihaastuneita jne.?????

1

<50

  Vastaukset

  • No nää on sellasia asioita joita ei välttämättä huomaa ollenkaa pojista jos ne on ihastuneita. Ite ainakin aluks vilkuilin tosi paljon ihastusta mutta sitten vähän myöhemmin en tehnyt sitä yhtään vaikka olinkin ihastunut. Eli siis toisin sanoen sitä ei vättämättä huomaa ollenkaa pojista. Itel on sellanen tilanne et yks tyttö käyttäyty silleen et mul tuli mielee et olisko se ihastunut ja kävin epäsuorasti kysyy ja ei ollu. Sit yks tyttö aina välil tunneil nojailee pääl mun olkapäähän, piirtelee mun käsiin ja tökkii kynällä ja kaikkee vastaavaa eikä hänkään ilmeisesti ole ihastunut minuun. Että se on tosi vaikea sanoa mutta varmaa aika samat merkit on tytöillä kuin pojillakin jos ne on ihastuneita. - 16v.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Poker Run kolari

   Ei mennyt aivan putkeen! Joku loukkaantui vakavasti ja taphtuma keskeytetty. Videolta näkyy ensin yksi vene ajaa melko hiljaa kovalla melulla ja vesis
   Yleistä veneilystä
   208
   3750