Missä menet SPR?

Anonyymi

Kirppis loppuu Kannuksestakin. Hyvä niin? Sitä saa mitä tilaa. Tuo kirppistoiminta olisi periaatteessa kannatettavaa, mutta SPR:n toiminta on täysin inhottavaa nykyisin. Kun alkoi tulla noita elintasopakolaisia, niin SPR teki siitä itselleen inhottavan bisneksen. Siinä täysin moraalittomast kupataan valtiolta suuret summat rahaa johtajien huippusuuriin palkkoihin. Elintasopakolaisia hoivataan mahdollisimman hvyin, jotta viihtyisivät ja rahantulo jatkuisi. Siksipä minä ja monet tuttavamme lopetettiin SPR:n kirpputorin käyttö jo vuosia sitten. Ei osteta sieltä mitään ja tarpeeton hyväkin tavara pistetään suoraan kaatopaikalle. SPR:n pitäsi palata juurilleen ja lopettaa täsysin tuo pakolaisten hyysääminen.

16

284

Vastaukset

 • Hyvä kirjoitus, juuri noin.

 • Hinnat nousi siellä yhtäkkiä jo vuosia sitten. Tavaran noutajat aivan moukkia, jotka saattoivat jopa lahjoittajaa arvostella "romusta" jonka lahjoitti eteenpäin. Kun mikään ei kelpaa, kalliilla myy ilmaiseksi saatua, niin ei voi olla muuta lopputulosta. Juoppojen hyysääminen kuuluu kyllä ihan muille tahoille kun spr.lle.

  • Tuo SPR on mennyt aivan pilalle. Johtajille pitää jostain saada hyvät palkat ja näin siinä käy. Ikinä en enää anna yhtään lanttia SPR:lle. Olkoon keräyskohde mikä tahansa. Suurin osa keräystuotosta menee luultavasti ns. "kuluihin", eli johatjien palkkoihin.


 • Kannuksesta loppuu kuulemma kaksi kirppistä. Kesällä Spr ja tammikuussa Kylänraitti. Kuolee koko kylä tätä menoa.

  • Kun hautaustoimisto lopettaa toiminnan on koko kylä kuollut.


 • Hävettää olla Kannuslainen, ollaan niin moukkia. Olen todella pahoillani kun hieno kirppispalvelu loppuu. Palvelu oli hyvää ja tavara kohtuu hintaista. Eihän tarkoitus ollut ilmaiseksi antaakaa vaan hyväntekeväisyyteen. Kävin ostoksilla monesti vain tukeakseni kirppistä. Kosto kirjoittajalle. Todella älykäs kosto, jos jostain ei pidä, viedä hyvää tavaraa kaatopaikalle. Haloo Kannuslaiset, käykää joskus Kannuksen rajojen ulkopuolellakin.

  • Sehän oliksin mainiota, jos ne rahat menisi hyväntekeväisyyteen. Mut kun ne menee johtajien palkkoihin ja jos jotain jää nii elintasopakolaisille. Joku tilasto oli joksus et vain noin 10-15 prossaa menee oikeeseen avustamiseen.


 • Noks noloo, mustamaalata hyväntekeväisyyttä? Noks noloo, vihata pakolaisia? Noks noloo, mollata alkoholismia?

 • No nyt pääsi hyvät naurut. Ei ole SPR kirppiksen toiminta ollut kannattavaa ikinä täällä Kannuksessa. Kassaan ei tule päivässä ikinä niin paljoa rahaa, että niillä kattaisi edes henkilökunnan palkkoja. Kaikenlaisia höpöhöpö juttuja täällä kuuleekin.

  • Räkänokastakin mies tulee mutta ei tyhjännaurajasta.


 • Asiantuntijat taas asialla. Uskotaan kaikenlaisia kiihoitushuhuja pakolaisia ym. Vastaan.

 • Koko SPR touhu on yhteiskunnan rahoilla pyörivä sirkus jossa johtajat rahastaa ja parikymmentä prosenttia tuotosta menee kohteisiin ja niistäkin osa elintaso pakolaisille. Yksityinen kirppis taas ei menesty hävikin takia paikkakunnalla. Sama minkälainen kameravalvonta on tänne pesiytyneet seurueet vievät surutta tavaraa koska mitään rangaistusta siitä ei saa. Sama ongelma on muissakin paikkakunnan liikkeissä ja mikäli yrität valvoa tai puuttua asiaan saat syytteen rasismista.

  • Olet oikeassa. Hulluksi on tämä maamme mennyt. Nuo persut puhuu ilkeesti suojaväristä. Mut perää siinä on. Jos hiemankin tummaihoista epäillään varkaudesta, niin sehän rasismia. ikäänkuin se kuuluisi heidän tuleviin kansalaisoikeuksiinsa että saa tehdä mitä haluaa ja siitä ei saa syyttää.


 • Ei kai kukaan ole niin epätoivoinen ole että jatkaisi tälläisessä paikassa tuota liikettä nyt kun suojaväritetyt ovat muuttaneet tänne pysyvästi.

 • Minun parempi puolisko monia vuosia teki sillon tällön vapaaehtostöitä sprälle. Keräsi lipaskeräyksillä rahaa ja muuta pientä. Pari vuota sitten se tympäänty. Ihmiset oli aika vihasia ja varsinki nuoret muotivaateihmiset liki sylki kerääjiä. Vanhat mummot pienistä eläkkeistään lähinnä apua anto monet kyynel silmissä. Se oli minun kerääjälle liikaa. Hän oli kuullu, että spr vie oikein autokuljetuksilla näitä maahanmuuttajia uimahalleille ja elokuviin ilmaseksi. Sinnekö lie menneet nekin rahat. On ne houkutelleet takasi, mutta se on aina jonkun tekosyyn keksiny ja sanoo, että ei varmasti ikinä enää.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  177
  3521
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  18
  1073