Sijoittaminen tuhoaa elämän

Anonyymi

Mitään muuta en enää nykyisin pysty tekemään kuin olemaan 24/7 markkinan ääressä päivystämässä milloin se romahdus tapahtuu ja menetän rahani. Voitotkaan eivät tunnu enää miltään. En pysty keskittymään mihinkään muuhun asiaan elämässä. Ja kaikki jatkuvasti sitä paasaavat että sijoittaminen on varma keino rikastua, paskat on sanon minä.

9

55

Vastaukset

 • Eli nyt olet kokeillut kaikki erilaiset katastrofi provot.

  -pörssi romahtaa, maailmanloppu tulee
  -yksittäiset osakkeet romahtaa, ranteet auki
  -itse sijoittaja romahtaa, narua kaulaan

  Nyt sulla onkin tiukka paikka mielikuvituksen kanssa keksiä jotakin ihan uutta.

  • On huoli omaisuudesta, riittääkö se ja mihin asti. Kuinka paljon on elinpäiviä että saisi vaan syöpötellä ja juopotella huoletta noita rahojaan pois ilman pelkoa että loppuvat kesken


  • Anonyymi kirjoitti:

   On huoli omaisuudesta, riittääkö se ja mihin asti. Kuinka paljon on elinpäiviä että saisi vaan syöpötellä ja juopotella huoletta noita rahojaan pois ilman pelkoa että loppuvat kesken

   Syöpöttelyllä ja juopottelulla (jos nyt ymmärsin asian oikein) niitä ei välttämättä kovin paljon ole eikä tule. Mutta itsepähän jokainen päättää elämästään. Harmittavan moni alkaa juoda viinaa tai käyttää huumeita kun on liikaa rahaa.


 • Kurssien seuraamisella ei pysty vaikuttamaan niiden kehitykseen. Kannattaa keksiä jotain muuta tekemistä.

 • Taas kääntyi Suomessa homma puolen prosentin plussalta puolen prosentin miinukselle. Se tekee meikäläisen sijoituksilla 500 euron eron joka on aivan hirvittävä summa, mistään en saa tuollaista kerättyä yhdessä päivässä. Sairaseläkeläisenä saan 700 euroa kuussa eli 8000 euroa vuodessa. Toivotonta kun sijoituksilla pitäisi pystyä elämään.

  • Ei kenenkään tarvitsekaan elää sijoituksilla, vaan työllä, eläkkeellä tai sosiaalituilla tilanteensa mukaan. Kuka ne työt tekisi, tai tuet nostaisi, jos kaikki vain elelisivät sijoituksillaan?


 • Olen alkanut ajatella että paljon parempi olisi jos ei olisi mitään rahaa eikä omaisuutta. Hakisi sossusta sen mitä milloinkin tarvitsee ja kun sen on käyttänyt niin ei ole taas yhtään mitään, ei mitään mistä huolestua ja minkä takia mennä huonoon kuntoon henkisesti ja menettää yö unet. Olisi helpompi elää kun saisi elää kädestä suuhun ja tässä hetkessä.

 • Miksi ei sijoittaminen ja elämä yleensäkin voi olla vain pelkkää voittamista? Miksi ihmisen pitää kestää huonojakin aikoja? En ymmärrä enkä hyväksy sitä. Minä en sitä halua.

 • Sijoittaminen ei ole pakollista.

  Jos se ei tunnu sujuvan eikä maistu niin myy osakkeet ja laita pankkitilille. Sieltä on helppo laskea kaavalla (eurot/oletettu loppuelämän pituus) miten paljon voi kuukaudessa käyttää.

  Helppoa eikä tarvitse stressata ollenkaan.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.