Sijoittaminen tuhoaa elämän

Anonyymi

Mitään muuta en enää nykyisin pysty tekemään kuin olemaan 24/7 markkinan ääressä päivystämässä milloin se romahdus tapahtuu ja menetän rahani. Voitotkaan eivät tunnu enää miltään. En pysty keskittymään mihinkään muuhun asiaan elämässä. Ja kaikki jatkuvasti sitä paasaavat että sijoittaminen on varma keino rikastua, paskat on sanon minä.

11

113

  Vastaukset

  • Eli nyt olet kokeillut kaikki erilaiset katastrofi provot.

   -pörssi romahtaa, maailmanloppu tulee
   -yksittäiset osakkeet romahtaa, ranteet auki
   -itse sijoittaja romahtaa, narua kaulaan

   Nyt sulla onkin tiukka paikka mielikuvituksen kanssa keksiä jotakin ihan uutta.

   • On huoli omaisuudesta, riittääkö se ja mihin asti. Kuinka paljon on elinpäiviä että saisi vaan syöpötellä ja juopotella huoletta noita rahojaan pois ilman pelkoa että loppuvat kesken


   • Anonyymi kirjoitti:

    On huoli omaisuudesta, riittääkö se ja mihin asti. Kuinka paljon on elinpäiviä että saisi vaan syöpötellä ja juopotella huoletta noita rahojaan pois ilman pelkoa että loppuvat kesken

    Syöpöttelyllä ja juopottelulla (jos nyt ymmärsin asian oikein) niitä ei välttämättä kovin paljon ole eikä tule. Mutta itsepähän jokainen päättää elämästään. Harmittavan moni alkaa juoda viinaa tai käyttää huumeita kun on liikaa rahaa.


  • Kurssien seuraamisella ei pysty vaikuttamaan niiden kehitykseen. Kannattaa keksiä jotain muuta tekemistä.

  • Taas kääntyi Suomessa homma puolen prosentin plussalta puolen prosentin miinukselle. Se tekee meikäläisen sijoituksilla 500 euron eron joka on aivan hirvittävä summa, mistään en saa tuollaista kerättyä yhdessä päivässä. Sairaseläkeläisenä saan 700 euroa kuussa eli 8000 euroa vuodessa. Toivotonta kun sijoituksilla pitäisi pystyä elämään.

   • Ei kenenkään tarvitsekaan elää sijoituksilla, vaan työllä, eläkkeellä tai sosiaalituilla tilanteensa mukaan. Kuka ne työt tekisi, tai tuet nostaisi, jos kaikki vain elelisivät sijoituksillaan?


  • Olen alkanut ajatella että paljon parempi olisi jos ei olisi mitään rahaa eikä omaisuutta. Hakisi sossusta sen mitä milloinkin tarvitsee ja kun sen on käyttänyt niin ei ole taas yhtään mitään, ei mitään mistä huolestua ja minkä takia mennä huonoon kuntoon henkisesti ja menettää yö unet. Olisi helpompi elää kun saisi elää kädestä suuhun ja tässä hetkessä.

  • Miksi ei sijoittaminen ja elämä yleensäkin voi olla vain pelkkää voittamista? Miksi ihmisen pitää kestää huonojakin aikoja? En ymmärrä enkä hyväksy sitä. Minä en sitä halua.

  • Sijoittaminen ei ole pakollista.

   Jos se ei tunnu sujuvan eikä maistu niin myy osakkeet ja laita pankkitilille. Sieltä on helppo laskea kaavalla (eurot/oletettu loppuelämän pituus) miten paljon voi kuukaudessa käyttää.

   Helppoa eikä tarvitse stressata ollenkaan.

  • Kummastelen tuota 24/7 -kohtaa. Pörssi ei ole auki viikonloppuisin tai iltaisin ja öisin. Esimerkiksi Suomen pörssi on auki vain 10-18:30 arkisin. Joten jos on sijoittanut vain suomalaisiin osakkeisiin, ei markkinaa tarvitse katsella koko ajan. Jos on sijoittanut myös Suomen ulkopuolelle, voi pörssi olla auki eri aikaan, mutta edes silloin niitä ei tarvitse katsoa koko ajan.

   Toki uutisia voi tulla koko ajan, mutta pörssi ei silti ole auki kuin osan päivästä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   189
   7248
  2. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   111
   5248
  3. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   4064
  4. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   101
   3130