Mindanaon saari

Anonyymi

Cagayan de oro ja Iligan olis tarkoitus mennä katsastamaan. onko jotain mitä pitäis huomioida erikseen..2 viikkoa pitäis olla reissussa.

3

86

  Vastaukset

  • Mindanaolla turvallisuus puhuttaa, olen käyntyt kerran paikalla. Toista kertaa eivät paikalliset suositelleet Leytellä asuvat, itselläni ei ollut ongelmia.

  • Olen käynyt Cagayan de Orossa lähes 20 kertaa, vuonna 2007 ensi laskeutuminen Lumbian lentokentälle ja viimeksi olin 2017 Cdo.ssa ja ensimmäinen tutustuminen uuteen Laguindingan lentokenttään.

   Kaupunki ja asukkaat ovat erittäin ystävällisiä enkä ole koskaan tuntenut oloani turvattomaksi, lähes 300 vietetyn lomapäivän aikana.

   Taksit ovat lähestulkoon Filippiinien moderneimpia ja rehellisiä, kiitos kaupungin Majorin tiukan asenteen.

   Johtuen Mindanao suurista luonnonrikkauksista Cagayanissa on paljon varakkaita, toki on paljon myös heitä joilla puutetta kaikesta. Tavaratalot ja Mallit pursuavat ylellisyystuotteita joihin monella on varaa ja toisilla sitten vaan ihastella ikkunoiden lävitse.

   Taksi vie sekä Iliganiin että Cagayaniin lentokentältä reilussa puolessa tunnissa, on melkeimpä puolivälissä näitä kaupunkeja.

   Iligan on mielenkiintoinen kohde, Maria Christina vesiputoukset, Timoga kylmävesialtaat sekä Tinago vesiputous jossa ehdottomasti kannattaa käydä. Huomaat eron kaupungeissa, Iligan on jo muslimivoittoinen joten valkoista karpaasia katsotaan hieman pitkään. Missään nimessä en suosittele menemään ylös Marawiin tai lännemmäksi Pagadian/Zamboangan alueelle.

   Gensan, Davao, Dipolog, Butuan ja Surigao myös käyty, muista piipahtaa Camiguinilla, se vaan on yksi hulppeimmista saarista missä olen Filippiineillä ikuna kävässyt.

   Seda centrio, keskustahotelli joka on tasokas , sijaitsee Ayala mallissa. Tykkäsin viimekerralla kovin.

  • Nyt oli halpoja lentoja touko-kesäkuussa kahdella stopilla helsinki-arlanda-peking-manila menopaluu n.450 e.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   99
   4961
  2. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   127
   3952
  3. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   100
   3020
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   42
   1915