Älä hanki Elisa viihdettä

Anonyymi

Olen ollut Elisan asiakas jo 6 vuotta. Nyt ihmettelen miksi, koska koko sen ajan on ollut ongelmia toimivuuden kanssa ja asiakaspalvelu ala-arvoista ! Päätin onneksi vaihtaa DNA:lle ja heti alkoi toimimaan paremmin sekä netti että TV-hubi. Kaiken lisäksi Elisa veloittaa paskasta palvelusta huomattavasti enemmän kuin esim. DNA. Kaiken lisäksi tekevät irtisanoutumisen hankalaksi, kun sopimuksia tehdään niitä sen kummemmin selittämättä eikä asiakas lopulta tiedä mihin on sitoutunut. Miksi haluaisin jatkaa palvelua, joka ei toimi kunnolla?
Onko muilla samanlaisia kokemuksia?

10

95

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lisäksi vielä täytyy mainita, että kun mainitsin palvelun huonosta toimivuudesta, Elisan asiakaspalvelu syytti minua valehtelusta ja totesivat että laitteet toimivat moitteettomasti. Ehdottivat että vika on TV:ssäni. Kumma kun DNA hubi toimii samassa TV:ssä nopeammin ja tehokkaammin. Myös kuvan laatu on parempi ja netti huomattavasti nopeampi.

    • Anonyymi

      Erinomainen palvelu ei mitään moitittavaa. Kätevää että leffat ja ohjelmat saa koneelle talteen.

    • Anonyymi

      Elisa viihde boxin kanssa 19,90/kk helpot toiminnot, tallennus jne..
      pelkkä sovellus tallennuksella 11,90€/kk oli aikoinaan harkitsen taas
      koska toimi hyvin.

      Paljonko halvempi ja onko helppo tallennus Dna:lla?

      • Anonyymi

        Se boxi on nykyään aika turha kun kaikki voi tehdä sovelluksen kautta.


    • Anonyymi

      Meillä oli taloyhtiössä Elisa, mutta isännöitsijä suhmuroi vaihdon Telialle. Kaikki on ollut sen jälkeen huonommin, hintaa ja kanavavalikoimaa myöten.

    • Anonyymi

      Muutamassa asuinpaikassa on ollut ja ihan hyvin se on toiminut. Liittyminä on ollut adsl:ää, valokuitua ja kaapeli-tv:tä. Kaapelimodeemi (sellainen korkea hökötys) alkoi joskus pätkimään yhteyttä, mutta toimittivat pikavauhtia tilalle tavallisemman näköisen (olikohan Cisco-merkkinen) modeemin, jonka jälkeen yhteys toimi moitteetta.

    • Anonyymi

      Dnan sovelluksessa ei oo kun kanavat, Osan kanavista näet DNA TV:n kautta myös suorina lähetyksinä (tällä hetkellä esim. Yle1, Yle2, Fem/Teema, Frii, TLC, Fox ja National Geographic).

      Siitä hinta oliko 6,90 Elisalla näkyy kaikki ilmaiskanavat tallennuksella

    • Anonyymi

      Myyvät kylkiäisenä Elisa viihteen kuukauden ilmaisella kokeilulla. Laskussa on kuitenkin laskutettu jo varmuuden vuoksi kuukauden ylimenevältä jaksolta vaikka irtisanomisaikaa vielä on jäljellä pari viikkoa. Ja asiakaspalvelun mukaan laskua ei voi muuttaa ....vain ehkä hyvittää joskus! Mobiililaajakaistasta laskuttavat sopimuspäivästä lähtien , ei siitä kun reititin on vastaanotettu ja kaista on otettu käyttöön. Laskussa olevaan palvelunumeroon soitettaessa (puolen tunnin jonotus) vastaus on että pitäisi keskustella laskutuksen kanssa ; tämän yrityksen "asiakaspalvelu" on huonointa ja röyhkeintä mitä olen koskaan missään kokenut.

    • Anonyymi

      Oma kokemukseni on nyt jonkinaikaa käyttäneenä seuraava. Ensimmäisenä pettymys siitä, että sopimusta tedessä, ei mainittu sopimuksen määräaikaisuudesta. Jos se olisi tullu selvästi esiin, en olisi sopimusta tenyt. Toiseksi kuvan kuvan laatu ajoittain heikko (pikselöintiä ja epätarkkuuta.). Toiseksi hinnan ja sisällön suhde ennen Viasplayn mukaantuloa oli surkea. Kolmanneksi ongelmaksi tuli nyt se, että kerran mobiilissa avanneena viihde sovellutus oli auki. Mutta nyt kun sitä olisin katsellut eri paikkakunnalla. Se oli sulkeutunut ja minulla ei ollut tarvittavia tietoja jotta olisin sen auki saanut. Asikaspalveluun ei saanut mitään yhteyttä perjantaina (>klo:18:00) ja lauantaina, jotta olisi tarvittavat avaustiedot saanut. Joten nyt maksan kyseisestä palvelusta mutten voi sitä hyödyntää. Jos oli jokin keino lopettaa tämä palvelu niin NYT sen tekisin. Mielestäni Elisan asiakaspalvelu suhtautuu kuluttajiin ala-arvoisesti, eikä se muutu muutenkuin ihmiset lopettavat näiden tuotteiden käytön ja maksamisen.

      • Anonyymi

        Taitaa olla ne ongelmat asiakkaan suunnalla..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2197
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1728
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      37
      1548
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1459
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1430
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1361
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe