Junalla Firenzeen

Anonyymi

Pääseekö Milanon lentoasemalta junalla suoraan Firenzeen?

10

1552

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei pääse. Joten lennä samantien Firenzeen, jos sinne olet menossa Milanon sijaan.

      • Anonyymi

        Finnair ei lennä keväällä Firenzeen. Suunnitelmamme on lentää Milanoon ja sieltä junalla vajaaksi viikoksi Firenzeen josta takaisin junalla toiseksi viikoksi Milanoon. Lennot Milanoon hyvin edullisia. Eikös Milanon ja Firenzen välillä liikennöi monenlaisia junia? Jopa nopeita 300 km/h liikennöiviä?


    • Anonyymi

      Turha sitä on junailla edestakaisin kaupunkien välillä. Ostat Lufthansan lennot HEL-MIL//FLR-HEL tai toisinpäin halvimmillaan noin 150€. Lufthansalla voit myös lentää Linaten kentälle joka on alle 8 km päässä keskustasta. Luulisi että se koneenvaihto Saksassa on helpompi kuin roudata kamat MXP:stä keskustaan ja junaan. Matka-aika Luffella Helsingistä Firenzeen nopeimmillaan 5 tuntia.

      • Anonyymi

        Kiitos hyvistä vinkeistä. Olemme kyllä katsoneet tuotakin vaihtoehtoa mutta kun meidän on lennettävä maakuntakentältä hesaan ja takaisin. Finnairin aikataulut käyvät hienosti kummpaankin suuntaan ja on mahdollista hankkia kaikki samalle lipulle. Matkatavaroita meillä on vain käsipakaasit. Finnairin lennot em reiteillä 290 €. Pitää vielä katsella. Reissu on tarkoitus toteuttaa toukokuussa


      • Anonyymi

        Yritin juuri kokeilla ehdottamiasi lentoja mutta molempiin suuntiin on otettava erikseen mikä nostaa hintoja roimasti


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yritin juuri kokeilla ehdottamiasi lentoja mutta molempiin suuntiin on otettava erikseen mikä nostaa hintoja roimasti

        Lisäksi Fuftwaffen sivuilta ei näe lentoaikoja että voisi valita parhaan itselle sopivan. Olen tottunut ostamaan lennot pääsääntöisesti Finnairilta tai Norwegianilta ja ne saa helposti


    • Anonyymi

      Selvitä ensin mitkä on ne halvimmat lentovaihtoehdot teidän päivillä. Joudut sen katsomaan molemmat kaupungit erikseen. Eri lentovaihtoehtoja on parisenkymmentä ja hinnat voi vaihdella 60-200 euron välillä turistitssa saman päivän aikana. Sitten kun sulla on oikeat lennot tiedossa käytät multicity lentohakua. Lentoaikataulut toki Lufthansa näyttää myös sivuillaan varausvaiheessa. Eikai kukaan lentoja sokkona varaa näkemättä lähtöaikoja ja kokonais lentoaikaa.

      • Anonyymi

        Vielä kerran kiitokset Sinulle kärsivällisistä neuvoista. Vaimoni joka on minua noin 130 kertaa viisaampi näissä nettiasioissa tarkisti aikomiemme päivien eli 8. - 18.5.-20 lennot. Alkuperäistä 2 viikon matkaa joudumme lyhentämään siten että n. 5 pv molemmissa. Lennot Hel - Firenze ja Milano- Hel maksaisi yhdellä koneenvaihdolla mennen tullen Münchenissä 320 €/hlö. (Aikatauluissa pitää ottaa huomiuoon kotimaan lennot. ) Tähän tulee kotimaan lennot 120 € /hlö eli yhteensä 440 €/hlö. Kustannuksia vähentää yhteen suuntaan tapahtuva junamatka n. 50 €. Kuten aiemmin kerroin Finnairin kautta kaikki lennot 290 €/hlö. Eli taitaa kallistua sittenkin kotoisen yhtiön puolelle.

        Syksyllä odottaa toinen reissu Oberammergaun kärsimysnäytelmään. Suunnitelma on lentää viikkoa aiemmin Müncheniin, josta junalla Salzburgiin ja takaisin Mü:n kautta näytelmäkylään josta olemme jo varanneet hienon majoituksen idyllisestä beijerilaisesta pikku hotellista. Olisipa Salzburgiin lentoja niin voisi hyödyntää antamiasi menettelyjä. Mutta ei taida olla?


    • Anonyymi

      Olimme viime kesänä kaksi viikkoa Toscanassa ja lensimme Milanon kautta. Tällä kertaa ei käyty Firenzessä, vaan suuntasimme Milanosta Sienaan muutamin välipysähdyksin. Vaikka juna toimii Italiassa erittäin hyvin, kun ei ole lakossa (silloinkin toimii jotenkin), niin suosittelisin kuitenkin vuokra-autoa junan sijasta. Toki molemmat kaupungit, Milano ja Firenze, ovat hienoja, mutta julkisilla olette kiinni sitten noiden kaupunkien keskustoissa.

      Italian liikennekulttuuri on valovuoden Suomea edellä ja ainakin Pohjois-Italiassa on paljon helpompaa ajaa kuin Suomessa. Muut autot antavat tilaa ja autot taas antavat tilaa pyöräilijöille pienemmillä teillä. Ei ollenkaan sellaista härkäpäistä oman edun tavoittelua kuin Suomessa, vaan ymmärretään kokonaisuuden etu.

      Pelkästään Milano - Firenze välillä on sellaiset kaupungit kuin Modena ja Parma, jotka ainakin hyvän ruuan ystävän tulee nähdä. Ne ovat pieniä kaupunkeja, joten pari, kolme yötä riittää. Maranello on lähellä Modenaa, jos pitää autoista.

      Modenasta vihje: Ristorante da Danilo ja sieltä paikallisessa viinietikassa valmistettu liharuoka.

      • Anonyymi

        Mukava lukea kokeneiden kommentteja. Auton vuokraaminen aiheuttaa jo meikäläisen iällä enemmän stressiä kuin iloa. Onhan autoilua tullut harrastettua jo 50 v. Julkisia sen sijaan olemme käyttäneet ahkerasti eri puolilla Eurooppaa. Noillekin reissuille on jo suunnitelmia n. 70 km:n säteelle. Junissa matkustettaessa voi jo aistia kyseisen maan ilmapiiriä. Vaimoni on harrastanut myös Italian kieltä. Matkalla Roomasta Napoliin v 2009 hän sai facebook-ystävän. Maistelimme juuri äsken hyvää italialaista viiniä ja katselimme maisemia. Matkakuume sen kuin yltyy. Vaimoni jää eläkkeelle huhtikuun lopussa joten siitä viikko ja nokka kohti saapasmaata.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      302
      3508
    2. 204
      2971
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      71
      2534
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      235
      2015
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1435
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1337
    8. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      170
      1324
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1318
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1277
    Aihe