Poutun pitäisi olla rehellinen

Anonyymi

Pouttu sai ansaitsemansa päätöksen. Ei saa väittää vihanneksia lihaksi. Meidän perheessä erehdyttiin kaksi kertaa. Ostettiin noita Poutun uusia lihapihvejä, mikä lie nimi ollutkaan. Ihmeteltiin, kun maku oli huono, tai ei sitä oikein ollut ollenkaan, maistui vain sellaiselle mössölle. Sitten kaivettiin roskista pakkaus esiin ja huomattiin Poutun pettäneen meitä. Rehuja ostettiin kalliiseen hintaan lihana. Mutta me viisastuttiin. Ei ole enää ostettu eikä koskaan osteta mitään Poutun tuotteita. On niitä muitakin valmistajia ja ne on rehellisiä.

5

207

Vastaukset

 • Että oikein erehdyit ostamaan ja luulemaan tätä uutuutta lihaksi, ja peräti kaksi kertaa. Kannattaisiko hommata silmälasit kun tekee ostoksia. Kyllä siitä pakkauksesta ilmeni, että pihvit eivät ole lihaa.

  Meillä ostettiin myöskin ja kaikki olivat sitä mieltä, että hyviä olivat pihvit ja mausteetkin kohdallaan.

  • Tässä kuule toinen hölmö. Minäki ostin tommosta ja petyin. Ei niitä pikkupränttejä viiti lukee. Sitä on tottunu siihen että kun paketisa lukkee Pouttu niin on hyvvää ja siihen voipi luottaa. Mutta maalima muuttuu...


 • Kyllä on hirveetä tämä vihreitten vouhotus. Meille nyt yritetään syöttää rehuja sillä konstilla, että pakettiin kirjotetaan että lihaa. Onkos arvostetun Poutunkin ollu pakko lähtee tuommoseen vihreeseen meininkiin. Kyllä hämmästyttää.

 • Kymmeniä vuosia on Poutun lihatuotteita ostettu ja syöty, kun laatu on ollut hyvää. Mutta pakko on meidänkin uudistuu. Taitaapa kaiken varalta olla viisainta kiertää kaukaa nuo Poutun tuotteet kun ei niistä varmaksi tiijä että mitä niissä on. Ei niitä pikkupränttetejä kukaa jaksa lukee. Se olis mainio juttu jos paketin päällä suuri kirjaimin lukis jotta tämä on varmasti oikee lihatuote.

 • Vihannekset eivät ole lihaa. Oikea päätös!

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  46
  1253
 2. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  639
 3. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  31
  527
 4. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  66
  388