Myyntityö pelasti elämäni

Anonyymi

Toisinaan sitä tulee mietittyä kuinka masentunut, ujo ja ränsistynyt 18v minä ikinä laitoin työhakemuksen puhelinmyynti firmaan, vaan se olikin paras teko mitä olen tehnyt.

Myyntityössä sain tukea kaikilta, olin alkuun susipaska tekijä, mutta halusin oppia ja tulla itsevarmemmaks. Sain jopa kavereita joka oli itselle ihan uutta ja keskustelutaidot parani päiväpäivältä, kauppaa alko syntymään ajan kanssa ja pyysin paljon apua ja neuvoa esimiehiltä jotka auttoi mua enemmänkun ikinä voin kiittää.

Firman huonoimmasta päästä olevana nousin "hyvän" myyjän palikalle ja aloin tienaamaan sen verta että sain maksettua ulosotto velkani pois vajaassa kahdessa vuodessa (7 tuhatta). Kuitenkin puhelinmyynti alkoi olemaan puuduttavaa joten halusin kokeilla feissaamista.

Siittä sit siirryin kasvokkain myyntiin ja siinä tuli tavattuakkin nykyinen avovaimo jonka kanssa ollaan nyt 2 vuotta oltu yhdessä ja esikoista odotetaan, tulot kasvoi reippaasti ja nyt on luottotiedotkin puhtaana ja harkitsen asunnon ostamista.

Myyntityö mahdollisisti mulle kaiken, siellä ei syrjitty ketään vaan kaikki oli porukassa, siellä autetaan myyjiä jotka haluaa kehittyä, haetaan ratkasuja ongelmiin ja kehitetään ihmissuhdetaitoja.

Jos multa oltais 7 vuotta sitten kysytty että missäs nyt mennään niin vastaus olis luultavasti ollut hauta tai juoppo.

Tää ei oo mikään mainos kenellekkään vaan omakohtainen kokemus jonka oon halunnut jakaa jo kauan ilman sen suurempaa työtä. Myyntitoverit, oikeen mahtavaa joulun odotusta!

0

<50

Vastaukset

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa menee naimisiin

   Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
   144
   6111
  2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

   Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
   Maailman menoa
   160
   2448
  3. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

   ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
   34
   829
  4. Zoo aloittaa yt't

   Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
   Ähtäri
   30
   483