Ihan vaan muistutuksena!

Anonyymi

Uskomushoidot perustuvat kokonaan uskomuksiin, asenteisiin, subjektiivisiin kokemuksiin ja myös kulttuuritaustaan.

- Uskotaan, että lääketehtaiden pilsut parantaa.
Selitys: Tämän uskomuksen ovat luoneet lääkärit ja lääketehtaat, koska omistavat osakkeita ja haluavat suuria voittoja.
Totuus: Vain noin 13% pilsuilla hoidetuista paranee tai niillä havaitaan jotain tehoa. (BMJ:n tutkimus.)
- Kansan asenne on kasvatettu uskomaan, että lääkäri on Jumalasta seuraava, ellei jopa parempikin.
- Kulttuuritaustana on lekureiden ja lääkehtaan osakkaiden halu rikastua ja siksi kaikki nämä valheet kansalle.

Uskomushoitojen hyvin sairas uhri.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Uskotko sinä uskomuksiin?

    • Anonyymi

      Niinhän se on. Sitten on silkkoja uskomushoidon varjolla kulkevia huijauksia (ns. hopeavesi) ja uskontoja, jotka on naamioitu tieteeltä vaikuttavaksi toiminnaksi (ns. homeopatia). Jossakin määrin vakavasti otettavat uskomushoidot (vaarattomat, jotka parantavat potilaan oloa ja mielialaa) joutuvat kärsimään noista käenpojista pesässään. Olisiko siivouksen aika, uskomushoitajat?

    • Anonyymi

      Minäkin sain koulussa muistutuksia, sillä olin huono oppilas.

    • Anonyymi

      Kun koululääketieteen vankka näyttö, tutkimuksen mukaan on 13%, niin mitä se loppu sitten on?

      • Anonyymi

        Ei kun kd-lahkossa se on tuo rokotevastaisuudella tällä kertaa hihhuloiva. Ei se ole ainoastaan seurannut vaan torbetoinut tätäkin palstaa.
        Myös alkoholi palstalla se provoilee. On muuten S24 pahin provoilija.

        T.L.


    • Anonyymi

      Hyvät suomalaiset, ei mitään hätää, rokote on jo kehitteillä. Koronavirus kyllä taltutetaan. Tyhjää tilaakaan ei jää, sillä uudet haltuunottajat vartovat jo malttamattomana vuoroaan. Tosin tuo on jo toisen kohun murhe. Kullakin päivällä omat murheensa.

      Lintuinfluenssassa Kiinassakin eläimiä saatettiin rokottaa ja lahdata vuoronperään, mutta ei kai kukaan sellaista kuvittele, että noin tehtäisiin ihmisten kohdalla.

      Jännittäväksi käyvät nämä nykyuskomusten mukaiset hoidot? Leikitäänkö nyt pelolla vai osakkeilla, vaiko vuoronperään molemmilla. Immuunivaste reagoi tavallaan, siis niin kauan kuin jotakuinkin kykenee, edes viallisesti.

      • Anonyymi

        Ehkä homeopaatti Järvilehdolta löytyy lääke tähän kun ebolaankin löytyi.
        Tiedä vaikka löytyisi homeopaattinen valmiste jj:n muistin parantamiseksikin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehkä homeopaatti Järvilehdolta löytyy lääke tähän kun ebolaankin löytyi.
        Tiedä vaikka löytyisi homeopaattinen valmiste jj:n muistin parantamiseksikin.

        Homeopatian avullako päättelit näistä rokotekriiseistä selviydyttävän?

        Uskotko edelleen, että eläinten hillitön rokottaminen ja lahtaaminen ei mitenkään kosketa ihmislasta. Jos vähänkin järkeä ajatuskulussa, kiirettä luulisi jo lykkäävän. Ihmisten eristäminen voi käydä alkuun, mutta pidemmän päälle on paneuduttava tosiasioihin, virheellisten johtopäätösten syihin. Ei tule olemaan helppoa. Rokotemantroja on jauhettu liian kauan ja haluttu uskoa, aina vaan uskoa.

        Taloudesta nytkin ollaan niin tavattoman huolissaan. Rokoteteollisuudessakin mietitään jo kuumeisesti, kuinka tästäkin pälkähästä tultaisiin selviytymään, siis siihen toiseen vielä pahempaan. Mutta ei, hälytyskellot eivät vieläkään soi. Immuunivasteleikit jatkuvat, mutta ihan vaan muistutuksena, ihmisiä ei vieläkään eläinten tavoin voida lopettaa. Heidän mielenterveytensä saa toki tuhota, ja mitä vähemmän rokotteista pohtimiselle jää aikaa, sitä enemmän heitä voi hyväksikäyttää.

        Kaupungit toki on mahdollista ihmisistä tyhjentää kerran eläinten tavoin ihmisten kohtelu ei käy laatuun. Aika kallis hinta tämäkin miellyttää rokotemarkkinoita. Mutta mitäpä tosiuskova ei hyväksytyn kulttuurin eteen tekisi. Rokotejumalaa voi aina huutaa avuksi, vaikka kaupugit tyhjenisivät.

        Mitä enemmän rokotteilla tauteja muunnellaan, sitä vakavammaksi tulevat sairaudet muodostuvat. Tulevaisuutta ei hallita rokotteilla, ja tämä nykyinen muuntelukin alkaa olla jo tiensä päässä.

        Mitä hyökkäämiseen tulee, se ei ole paras puolustus. Toisenlaisen tavan voi myös omaksua, ja taatusti lähempänä totuutta uusi tapa on. Mutta kaiken vuosisataisen jo nähdyn jälkeen nöyrtyminen on tuskan takana. Mikä tahansa muu selitys käy laatuun, mutta että totuus, se sattuu eniten.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehkä homeopaatti Järvilehdolta löytyy lääke tähän kun ebolaankin löytyi.
        Tiedä vaikka löytyisi homeopaattinen valmiste jj:n muistin parantamiseksikin.

        Länsimaisessa lääketieteessä on tapana varoittaa luonnonlääkkeistä, niiden lääkitystä muuntavista vaikutuksista. Se että tilanne muuttuu myös toisinpäin on vähemmän huomioitua. Joka tapauksessa yhtään lääkettä ei ihmiseen voida lisätä, etteikö siihen tämän kokonaistilanne reagoisi. Lääkeainekirjossa jokaikisen lääkkeen vaikutus lisäämisen jälkeen on toinen, ja juuri tämän vuoksi niitä edelleen lisätäänkin.

        Paitsi homeopaattisia valmisteita, näin huomauttanet. Skeptikkojen mielestä kun niistä ei kukaan hullua hurskaammaksi tule, paitsi että nuo heidän mielestään viivästyttävät sitä ”oikeaa hoitoa”.

        Homeopatiassa mielenkiintoisin populistinen disinformaatio liittyy lauseeseen ”jos ei hyötyä, ei haittaakaan”. Muissa energeettisissä hoidoissa ei juurikaan tällaiseen törmää, sillä kun laadullinen liike-energia saa alkunsa, se todellakin täyttää tehtävänsä, joko hyvin tai huonosti. Jälkeenpäin homeopatiassakin haitallista reaktiota (ei tilapäistä energeettistä totuttelua) voi vasta-ainein koettaa hillitä ja muuttaa näin hoidon suuntaa. Valitettavasti vasta-ainetta ei hätiin aina löydy, eikä varsinkaan tahdo löytyä silloin, kun perääntymistä eniten kaivattaisiin. Tässä mielessä tilanne muistuttaa välitöntä haitallista rokotereaktiota, johon siihenkään ei vasta-ainetta hevin löydy. Se että tilanne jäisi pysyväksi vaurioksi tai johtaisi jopa menehtymiseen, on vakavin lopputulos.

        Tänä päivänä ihmiset käyttävät yhä enemmän lääkeaineita. Olivatpa luontaisia tai luonnottomia, käyttäjänsä perimää hyväksikäyttäen sitten tapahtuu, mitä tapahtuu, ja todennäköisesti enemmän yllättäen kuin suunnitellusti. Länsimaisista lääkkeistä kerrotaan olevan paljon tietoa, ja myös yhteisvaikutuksista potilaita kehotetaan kääntymään lääkärin puoleen. Mutta oikeasti, kuinka moni lääkäri uskoo tietävänsä ennalta edes kahden määräämänsä lääkkeen yhteisvaikutuksen potilaassaan. Muuttujia kun on valtaisa määrä, mitenkään edes ruokavaliota väheksymättä.

        Luonnonlääkinnän puoleen ihmiset kääntyvät usein, viimeistään viimeisenä oljenkortenaan ja sitten onkin jo tosi kyseessä. Toisinpäinkin tosin tapahtuu, että ensin pehmeämmin keinoin ja sitten perinteisen lääketieteen mukaisin. Silti niin poliitikot kuin lääketieteen johtavat ammattilaiset tahtovat ylläpitää vastakkainasettelua, asiantuntijat vastaan puoskarit.

        Terveydenhoidon alalle lääkärin ei pitäisi ryhtyä opiskelemaan siksi, että siellä tienaa niin hyvin. Jos tienaa, sen pitäisi tulla bonuksena, ei lähtökohtana. Sairaahoitajia ja vastaavia tästä tuskin syytetään, mutta lääkäreitä ja luonnonlääkinnän ammattilaisia sitäkin enemmän. Kovasti on haluttu erottaa puoskarit niistä oikeista lähtökohdista ponnistaneista. Tällöin helposti unohtuu, että juuri rankimmin lääkityt ja sairastaneet lopulta päätyvät jatko-opiskelemaan lisää. Näin lääkärinkin ura arvostetusta kansalaisesta saattaa hetkessä vaihtua rupusakin puoskariksi. Kohtuutta kaikessa, olisiko tuo nyt niin paljon pyydetty?

        Elämä on todella lyhyt. Mitä ihminen sairastuessaan itse tahtoo. Minkä tien haluaa käydä. Onnistui tai ei, se on kuitenkin hänen tiensä, hänen valintansa. Miksi emme antaisi valita. Lasten kohdalla tilanne on jo huomattavasti vaikeampi. Yhtä kaikki lääkärit kuin vanhemmatkin voivat mennä pieleen. Tilanne Suomessa kuin muuallakin osoittaa tämän ja nyt pitäisi jo perääntyä. Mutta miten. Kuinka ihmiset saataisiin ymmärtämään, että kehittyäkseen lapsi niin keholtaan kuin mieleltään tarvitsee ennen muuta rauhaa ja hiljaisuutta. Jatkuva lääkitys ja muokkaus eivät tätä turvaa. Koska useat sukupolvet ovat jo rankasti lääkityt, paluu ei millään muotoa tule olemaan helppo. Silti se on ainoa tie.


    • Anonyymi

      Olen uskovainen ja skeptikko.

    • Anonyymi

      Täyttä soppaa!
      ---
      Varsi.Kickelin

    • Anonyymi

      Usko on aina uskoa ja uskonto on jokaisen yksityinen asia!

    Ketjusta on poistettu 24 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      239
      3706
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2264
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe