Hotmail heitti lentolippuni roskiin

Anonyymi

Olen ollut viestinnässä matkatoimistoni kanssa. Odotellut lentolippujani sähköpostiin. Kaikki tämä viestintä on tapahtunut matkatoimiston viestien tullessa Hotmailin Saapuviin.

Lentoliput vain olivat hukassa. Toimistolta vihjaistiin, että entä jos ne onkin menneet Roskapostiin. Aivan! Jo lähes viikko sitten tulleet! Ja hermoillen olen niitä odotellut.

Nyt herää kysymys: MIKSI JUURI TÄMÄ kirje meni Roskapostiin? Lukeeko joku Hotmaililla viestejämme ja tekee tarkoituksellista ilkivaltaa? Jos kyseessä olisi automaatin tekemä virhe, silloinhan kaikki tuon firman viestit menisivät Roskapostiin. Tässä on epälogiikka, joka kertoo jonkun ihmisen lukevan ja valikoivan viestejä. Millä luvalla Hotmail valikoi viestejä, mitkä ovat "roskapostia"?

Hotmail itse on roskaposti-sähköposti, enkä suosittele sitä kenellekään. Sieltä ei esim. mobiililaitteella pääse kirjautumaan ulos, sähköposti jää auki, kenen tahansa luettavaksi. Tämä lienee tarkoituskin.

Ketä Iso Veljeä varten nuo avoimet sähköpostit, niiden lukeminen ja ominluvin lukemansa viestit roskiin heittäminen tapahtuu?

Älkää luottako Hotmailiin!

3

60

  Vastaukset

  • Minulla on myös hotmail-sähköposti. Käyn joka päivä läpi JOKAISEN kohdan eli myös roskapostin. Se ei kestä kauaa ja siten ei jää mitään postia lukematta.

   Tällä en halua mitenkään puolustella hotmailin virheitä, vaan neuvon järkevää käytäntöä.

   • Tuo on viisautta. Pitäisi muistaa / tajuta näin yksinkertainen periaate...


  • Kokeilin synkronointia voidakseni nähdä sähköpostit eri laitteilla. Kyllä näkyivätkin, mutta poiston kanssa oli vaikeuksia. Piti poistaa kiejautumalla erikseen!!

   Aloitin synkronoinnin purkamisen ja se ei sopinut googlelle. Pyöritystä ja kyselyä riitti ja riitti.... Lopuksi ei uskottu minun olevan minä, googlen posti suljettiin minulta.
   Vuoden kuluttua kertoivat mistä syystä posti suljettiin ja että nyt Eskon on havaittu Olevan Esko ja posti on käytettävissä - arvatkaa käytänkö.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka tietää Seinäjoen perhesurmasta

   sirkankujalla ja miksi?
   Seinäjoki
   60
   3376
  2. Opettaja koulutus uusittava välittömästi. Ei vastaa tätä päivää.

   Kun näiden kiusaamisten ja tunnilla häiriköinti tapausten määrä näyttää vain lisääntyvän ja pahentuvan on opettajakoulutusta pakko muuttaa. Kolme asi
   Maailman menoa
   211
   1570