Mt. kelkan hätäkatkaisin toiminta-poisto?

Anonyymi

Vanha moottorikelkka yamaha xl-v , vm 86 hätäkatkaisin (painettava ja nostettava malli) temppuilee. Kaasuliipaisimen "tappi"kulunut,.. väljä. Toimii... antaa virtaa vain kun painaa kahvaa.... liipaisinta sisäänpäin, tai itsellä nippusiteellä tiukattu. Jos jollain kokemusta, tai varmaa tietoa miten virta kulkee, ja saisiko katkaisijan kokonaan pois käytöstä. Onko se pelkkä maad. johto, vai? Ei selvinnyt alaosan avaamisella.

1

<50

Vastaukset

 • Mittaat onko se kytkevä (normally closed) vai aukeava (normally open) eli nappi joko johtaa sähkönläpi tai katkaisee. Eli johdot poikki ja joko yhteen tai irti toisitaan kun haluat ajaa. Suosittelen kyllä että uusit sen. Ja erillinen "narullinen" hätäkatkaisin (tether) kannattaa aina.

  Kannattaa käydä kelkkalehden foorumilla.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 50
  1191
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  89
  893
 3. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  21
  453
 4. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  422