Vietnamissa nyt

Anonyymi

1. Saigon; kauhea paikka! Ruuhkaa, metelia, kuumuutta, pakokaasua nje Helvetin Esikartano!
2. Dalat vuoristossa, keski Vietnamissa; kauniit jylhat maisemat ja hyvat kelit marraskuussa. Kuin Suomen kesa! Muistuttaa Geneva jarvea pienois koossa. Jarvien ympari kiva aamulenkki, 7km. Ruuhkaa, metelia ja pakokaasua siellakin mutta vain keskustassa. Koko 2x Hesa, eli 500t asukasta. Tuntuu paljon pienemmalta koska asutus piilossa vuoriston laaksoissa. Tanne on pakko palata pidemmaksi aikaa!
3. Matka jatkuu...

3

155

Vastaukset

 • Minun Saigon ei ole tuollainen paikka. Mutta tutustuminen vie aikansa.

 • Joo, "Hesassa" on tällä hetkellä noin 600000 asukasta😁

 • 3. Phu Quoc saari, Long Beach alue; paljon yli rakentamista. Koneet kay 24/7. Tiet jo nyt tukossa. Kuinka sitten kun liikenne 10 tai 100 kertaistuu? Ranta upea ja vesi esim Pattayaan verrattuna kristallin kirkas! Kalat ja muu meren ruoka hyvaa ja edullista. Kanaa ei saa juuri mistaan! Syovat laskia ja nautaa etupaassa. Kehuttu Pho keitto rasvaliemessa kelluvia laskinpaloja mauttoman nuudelin kanssa - not my taste. Ruoka aina paljon huonompaa kuin Thaimaassa. Palvelut amatoorimaisia, ei ole opetettu. No, se paranee ajan kanssa. Mutta saari on jo nyt pilattu puoliksi ja tulee olemaan 100% "luxus slummi" 3-5v paasta. Kannattaa menna nyt. Hotellit 20-30 egea omarantaisessa bungalow resortissa. Eli sikahalpaa.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 50
  1300
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  90
  952
 3. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  23
  508
 4. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  436
 5. Miksi ihailet häntä?

  Onko jotenkin erityinen?
  Ikävä
  37
  390