Eron partaalla

Anonyymi

Olen(25) nyt seurustellut 3v nykyisen mieheni (36v) kanssa. Mies on kaikki mitä elämältäni olen halunnut.. Vei jalat alta.. Huomaavainen kiltti, ei juo eikä polta.. tai satunnaisesti tisstuttelee.. Ainut vain kun rupesimme seurustelemaan niin huomasin että hän säilyttää entisiä vihkisormuksia ja exänsä kuvia ja vihkitodistusta kaapissa.. Tarjosi exän vaatteita mulle käyttöön sekä hajuvesiä wc.stä... Panikoiduin, tuntu että oksennan... ja silti päätin jatkaa suhdetta kun mies vannotti että ei ole jaksanut siivota ja hänellä ei ole mitään exänsä kanssa.. välillä tuntuu että miksi annoin hänen kohdella itseäni nuin... Miehellä on kaksi lasta entisestä suhteesta, nuorimmainen rikkoo minun lasten tavaroita ja tämä ex-akka pistänyt aina jonkinsortin viestiä lasten kautta minulle... Lapset on syyttömiä vaikka vituttaaki.. rakastan aidosti näitä lapsia enkä ole mikään hirviö äitipuoli. oikeasti en. Haluaisin nykyisen mieheni kanssa lapsia mutta tuntuu että hän ei kuitenkaan niitä haluaisi minun kanssani.. Mies on sanonut että on saanut elämältää kaiken... Sekin tuntuu pahalta, olenko minä saanut? En ole ollut naimisissa ja lasteni isä on puonnut omien lasteni elämästä aikoja sitten... Yhteinen lapsi tämän miehen kanssa olisi ihana.. mutta tuntuu että olen idiootti kun olen tässä suhteessa.. Olen vain joku kaveri? Kännissä tämä mies muistelee exäänsä ja itkee vanhojen rakkauslaulujen kuuluessa...

Nyt ajan kuluessa mieheni on salannut kaikki yhteydenpidot exäänsä.
Ahdistaa, olen menettänyt yöunet. tuntuu syönnin jälkeen että oksennan.
Pari kertaa viikossa on aina joku viestien vaihtopäivä.. ainakin ennen oli, en tiedä onko enää? kaikki lomareissut on mennyt pilalle sen takia että joku puskee miehelle viestiä jo heti aamu 6 ja mies muuttuu oudoksi.. välillä puhelin "unohtuu" äänettömälle.. kaikki viestit jotka tulevat miehen puhelimeen on piilotettuja..

En tiedä mitä pitäisi tehdä. Rakastan miestä, mutta en halua erota.. Olen aivan puhki tähän... En haluaisi olla mustasukkainen mutta tuntuu että historia toistaa itseään pahimman kautta... ps. en koskaan ole pettänyt miestäni.. itsellä periaate kun erotaan, niin se on kerrasta poikki. ex on ex syystäkin.. Mielipiteitä? Pitäisikö unohtaa tunteet ja ajatella jo omaa elämää..

10

73

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jätä se

    • Anonyymi

      Miksi rikoit hyvän pehreen ihan oikein sulle meihelle ex ja lapset rakkaita.
      Sinä voit poistua heiidän elmästä.

      • Anonyymi

        Todella surullista jos sulla on näin käynyt. mutta miehen perhe erkani parivuotta ennen meidän tavattua. Olivat asuneet tovin erillään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Todella surullista jos sulla on näin käynyt. mutta miehen perhe erkani parivuotta ennen meidän tavattua. Olivat asuneet tovin erillään.

        Miksi olet katkera? Voi sua, lapsen äidillä on täysi oikeus oll aisellä missä lapsikin, turvaamassa lapsen olo vierailta ihmisiltä. On aika uskaliasta edes laskea lapsi täysin vieraan ihmisen luokse... minä en ainakaan ole koskaan ukslatanut. ei ole koskaan tarvinnut olla huolisaanlapsista, kun vieras ihminen ei ole lähellä.
        Lapsen äiti ja isä päättää, et sinä. Mene sinä siksi aikaa vaikka hotelliin tai uimaan kun l äiti käy lasta kantsomassa ja tutkimassa että aiat ovat hyvin.


    • Anonyymi

      Meilläkin on vielä miehen exän tavaroita vaikka heidänkin erostaan on kohta kymmenen vuotta. Mieheni suoritti aiemmin kaikkia outoja palveluksia exälleen, esim. poltti roskat tai pesi lakanat. Miehen ex kuitenkin itse tajusi pikkuhiljaa ottaa etäisyyttä mieheeni kun aloimme seurustelemaan. Sitten miehen ex löysi itselleen uuden miehen ja muutti lähemmäs häntä. Nykyään emme ole hänen kanssaan muuten tekemisissä kuin jos satumme hakemaan lapset sieltä. Senkin teemme harvoin, koska lapset ovat jo niin vanhoja, että osaavat itse kävellä lähimpään kauppaan mistä heidät otetaan kyytiin. Miehen ex on myös pari kertaa käynyt hakemassa tavaroitaan mutta vielä osa on täällä. Hänen kanssaan olemme riittävän hyvissä väleissä.
      Eri asia oli sitten mieheni ex avovaimo joiden suhteesta oli vielä enemmän aikaa. Hän alkoi käydä niin päällekäyväksi, että sain hänet jättämään meidät rauhaan kun uhkasin poliisilla. Hän soitteli jatkuvasti ja lähetteli roinaa ja kyseli mieheltäni koko ajan, että milloin he voisivat käydä yhdessä vaikka lomalla. Yhden puhelun hän sen jälkeen soitti jossa yritti haukkua minua mutta sen koommin hänestä ei ole kuulunut.
      Muuten pystyin samaistumaan tekstiisi mutta siinä tökkäsi, että miehesi kertoo kaipaavansa vielä exäänsä. Tuollaisessa suhteessa ei kannata lasta alkaa hankkimaan. Itsekin sen totesit. Sinun kannattaa yrittää saada miehesi unohtamaan exänsä. Ellei se onnistu, niin tunnuit tietävän itsekkin, että mitä tehdä. Jos kuitenkin miehesi pystyy unohtamaan exänsä niin sinun kannattaisi kertoa hänelle, että kuinka paljon yhteinen lapsi hänen kanssaan merkitsisi sinulle.

      • Anonyymi

        Kiitos viestistäsi. Ihan hirveetä, pesi lakanat... yäk..
        ja ex vaimo, haluaa lomalle... on sullaki ollu kestämistä :/ On se niin outoo että ei osata jättää rauhaan. Meilläki lasten haut on onnistunu pääasiassa hyvin, parkkipaikalta mukaan. mutta siihen kun tullaan haukkumaan ja huutamaan mukaan niin minun mielestä aika säälittävää ja lapsellista hommaa, lapset kuuntelee ja ex-akka uhkailee. On ollu kieltämättä omissa hermoissa pitelemistä, mutta en ole muuta tehnyt kun muistutellu ketkä tässä kuuntelee vieressä, lapset... Kiitos edelliselle viestistä. Hienoa et teil on uusioperhe onnistunut! tsemppiä jatkossakin. katotaa miten tässä omassa uuskuviossa käy *o*


    • Anonyymi

      Hei avaaja tuo mies on 11 vuotta sinua vanhempi. Et voi olla tosissasi, että noin nuori nainen viitsii olla tuollaisen keski-ikäisen miehen kanssa. Vai oletko sinä fyysisesti ikäistäsi vanhemman oloinen, mies henkisesti lapsellinen, oletko ylipainoinen ehkä vai omaatko vain huonon itsetunnon? Etsi ikäistäsi seuraa.

      • Anonyymi

        Mitä vikaa isossa ikäerossa on? Itse lähetin tähän viestiketjuun sen kommentin josta kiiteltiin. Mieheni on minua vain 28 vuotta vanhempi mutta itse en ole silti mikään toivoton tapaus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä vikaa isossa ikäerossa on? Itse lähetin tähän viestiketjuun sen kommentin josta kiiteltiin. Mieheni on minua vain 28 vuotta vanhempi mutta itse en ole silti mikään toivoton tapaus.

        28 vuotta, hyi helvetti. Oletko nyt hänen omaishoitajansa? Vieläkin puistattaa. Mieheni on minua vain 3 vuotta vanhempi ja se on ehdoton maksimi. Onnekseni hän on hyvässä kunnossa. Jos hän olisi minua noin paljon vanhempi, olisi suurella todennäköisyydellä jo mullan alla. :(


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        28 vuotta, hyi helvetti. Oletko nyt hänen omaishoitajansa? Vieläkin puistattaa. Mieheni on minua vain 3 vuotta vanhempi ja se on ehdoton maksimi. Onnekseni hän on hyvässä kunnossa. Jos hän olisi minua noin paljon vanhempi, olisi suurella todennäköisyydellä jo mullan alla. :(

        Ei omakaan mieheni mikään huonokuntoinen ole. Ei ole eläkeikäkään aivan vielä ajankohtainen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      1957
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1692
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      53
      1609
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1537
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe