Aihe

Huumetestit Thaimaassa

Anonyymi

Luin um:n matkustustiedotteesta, että Thaimaassa poliisi saattaisi pyytää huumetestiä kadulla. Olen lähdössä Thaimaahan parin viikon päästä ja paria päivää ennen minulla on lääketietellinen toimenpide, johon saan Diapamia, eli periaatteessa testi voisi vielä olla positiivinen Thaimaassa.
Onko kokemuksia, onko testaaminen miten yleistä ja tuleeko pelkästä positiivisesta testistä seuraamuksia, jos siis ei ole hallussa huumeita?

6

106

  Vastaukset

  • Mitäs ne Pataljoonan Hevosmiehet muuta kertoivat, olisi erittäin, korostan, siis erittäin, mielenkiintoista kuulla

   Ammutaanko siellä myös r yssiä lämmitetyistä kasemateista

  • No ei todellakaan ole kadulla mitään satunnaistestejä missään. Ei Thaimaa mikään natsisaksa ole. Pameja myydään monissa apteekeissa reseptivapaana (eri tuotenimillä) ja viihdemiehet vetelee niitä darraan. Ei se nyt kovin hurja "huume" ole tuo pami kun rauhoittaa ja rentouttaa vaan. Pienestä jointistakin selviää pikku sakolla mutta useampi hymynappi jos on hallussa ja jäät kiinni niin sitten olet pulassa.
   Reseptilääkkeistä resepti mukaan jos sellaisia on jotka voidaan luokitella huumaaviksi.
   Autolla ja mopolla ei kannata enää nykyään ajaa kännissä eikä huumeissa Thaimaassa. Jos kolari tulee niin silloin sinut saatetaan testata ja sitten maksat ne kulkuneuvotkin.
   Ennenvanhaan riitti kun tuikkasi poliisille 500 baht mopon satulan alle noukittavaksi.

  • Suurlähetystölle on raportoitu tapauksista, joissa Thaimaan viranomaiset ovat vaatineet ulkomaiden kansalaisia antamaan huumausaineiden käytön paljastamiseksi virtsanäytteen kadulla. Kieltäydy siitä ja pyydä näytteen ottamista poliisiasemalla tai sairaalassa. Kerro suurlähetystölle aiheettomista henkilöön tai omaisuuteen kohdistuvista viranomaistarkistuksista.

   • Ja ma saanoon sille liekarille että kuse ite pulloihiisi !


  • Kaduilla ei ole keltään pyydetty virtsanäytteitä, mutta tietyissä Bangkokin jetsetin suosimissa mestoissa Pattiksella on usein lauantain vastaisina öinä otettu virtsanäytteet kaikilta asiakkailta.

   • Empä ole koskaan kuullut kenenkään tutun joutuvan testiin tai edes nähneet testiä tehtävän fallelle jos käyttäydyt normaalisti. Tämä siis Pattayalla.
    älä ole missään tekemisisssä huumeiden kanssa Thaimaassa. Jos huumeet kiinnostaa matkusta kambotseaan tai laosiin.
    Monilla saarilla nuoriso leikkii huumeiden kanssa Thaimaassa ei oikeasti kannata missään.
    Se voi olla elämä ohi enkä puhu nyt huumeiden vaarallisuudesta toki niihinkin voi kuolla.
    Puhun tuomioista jota huumeistta voi tulla. Pari vuotta thaimaan vankilassa voi olla kohtalokas.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1722