Huumetestit Thaimaassa

Anonyymi

Luin um:n matkustustiedotteesta, että Thaimaassa poliisi saattaisi pyytää huumetestiä kadulla. Olen lähdössä Thaimaahan parin viikon päästä ja paria päivää ennen minulla on lääketietellinen toimenpide, johon saan Diapamia, eli periaatteessa testi voisi vielä olla positiivinen Thaimaassa.
Onko kokemuksia, onko testaaminen miten yleistä ja tuleeko pelkästä positiivisesta testistä seuraamuksia, jos siis ei ole hallussa huumeita?

6

96

Vastaukset

 • Mitäs ne Pataljoonan Hevosmiehet muuta kertoivat, olisi erittäin, korostan, siis erittäin, mielenkiintoista kuulla

  Ammutaanko siellä myös r yssiä lämmitetyistä kasemateista

 • No ei todellakaan ole kadulla mitään satunnaistestejä missään. Ei Thaimaa mikään natsisaksa ole. Pameja myydään monissa apteekeissa reseptivapaana (eri tuotenimillä) ja viihdemiehet vetelee niitä darraan. Ei se nyt kovin hurja "huume" ole tuo pami kun rauhoittaa ja rentouttaa vaan. Pienestä jointistakin selviää pikku sakolla mutta useampi hymynappi jos on hallussa ja jäät kiinni niin sitten olet pulassa.
  Reseptilääkkeistä resepti mukaan jos sellaisia on jotka voidaan luokitella huumaaviksi.
  Autolla ja mopolla ei kannata enää nykyään ajaa kännissä eikä huumeissa Thaimaassa. Jos kolari tulee niin silloin sinut saatetaan testata ja sitten maksat ne kulkuneuvotkin.
  Ennenvanhaan riitti kun tuikkasi poliisille 500 baht mopon satulan alle noukittavaksi.

 • Suurlähetystölle on raportoitu tapauksista, joissa Thaimaan viranomaiset ovat vaatineet ulkomaiden kansalaisia antamaan huumausaineiden käytön paljastamiseksi virtsanäytteen kadulla. Kieltäydy siitä ja pyydä näytteen ottamista poliisiasemalla tai sairaalassa. Kerro suurlähetystölle aiheettomista henkilöön tai omaisuuteen kohdistuvista viranomaistarkistuksista.

  • Ja ma saanoon sille liekarille että kuse ite pulloihiisi !


 • Kaduilla ei ole keltään pyydetty virtsanäytteitä, mutta tietyissä Bangkokin jetsetin suosimissa mestoissa Pattiksella on usein lauantain vastaisina öinä otettu virtsanäytteet kaikilta asiakkailta.

  • Empä ole koskaan kuullut kenenkään tutun joutuvan testiin tai edes nähneet testiä tehtävän fallelle jos käyttäydyt normaalisti. Tämä siis Pattayalla.
   älä ole missään tekemisisssä huumeiden kanssa Thaimaassa. Jos huumeet kiinnostaa matkusta kambotseaan tai laosiin.
   Monilla saarilla nuoriso leikkii huumeiden kanssa Thaimaassa ei oikeasti kannata missään.
   Se voi olla elämä ohi enkä puhu nyt huumeiden vaarallisuudesta toki niihinkin voi kuolla.
   Puhun tuomioista jota huumeistta voi tulla. Pari vuotta thaimaan vankilassa voi olla kohtalokas.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 50
  1350
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  90
  975
 3. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  23
  536
 4. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  443
 5. Miksi ihailet häntä?

  Onko jotenkin erityinen?
  Ikävä
  43
  414