Rakkien räykytys

Anonyymi

Kamala ongelma alkaa olla tiheeseen asutuilla alueilla se kun kaikilla on rakkeja niin se räykytys kun joka talosta se kuuluu jos ei kakarat kilju niin ainaki rakin räykytys. Jos ei rakki räykytä niin kakarat kiljuvat tramboliineilla. Ja se kilunta peitto pitää laittaa ihan naapurien rajoille jotta sitä ilo huutoa saa muutkin kuunnella.

Näiden häirikköjen pitää uutena vuonna vielä paukuttaa ilotulitteita kun ei riitä että se rakkilauma paskantaa toisten tonttien reunoille niin pitää vielä saastuttaa kaikin keinoin kun on rahaa. Raskasmetallejakin pitää päästellä sen eläin paskan lisäksi.

18

421

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minulla asui naapurissa kerrostalossa yks nainen jolla oli pystykorva. Se koira haukkui jatkuvasti ja ulvoi aina kun se nainen oli muualla. Koira aloitti sen haukkumisen heti aamusta ja lopetti vasta illalla kun rouva tuli kotiin. Silloin kun rouva tuli kotiin niin se huusi sille koiralle ja kiroile . Tää nainen myös biletti jatkuvasti ja oli tosi kivaa kuulla kovaa musiikkia, koiran haukkumista ja sen naisen raivoamista sille koiralle.

      Sanoin ihan asiallisesti tälle naiselle siitä koirasta ja nainen suuttui minulle ja haukkui minut kyttääjäksi ja koirienvihaajaksi. Syytti myös minua siitä kun koirasta oltiin tehty valitus isännöitsijälle ja eläinsuojeluun. Onneksi toi eukko muutti pois , mutta se koira käy kyllä edelleen sääliksi.

    • Anonyymi

      Kyllä niitä valittavia ja ilmoittelijoita riittää. Kyllä minäkin huudan koiralleni mutta erona on se, että en nosta käytä koirani vastaan eli en lyö sitä. Kun et huuda oksentelijoille ja viinan ja kaljan juojille, niin silloin tähän iloon riittää nainen ja luultavimmin yksin eläjä. Eihän rohkeutesi näytä riittävän herjata miehiä. Siis, kun ei ole omat asiat kondiksessa, niin sisua pitää purkaa johonkin ja joku pitää alistaa. Kukapa muuten ellei nainen.

    • Anonyymi

      Lentoliikenteen. Päästöjä kauhistellaan ja onhan siihen syytäkin , mutta entäpä maailman 1000 miljoonaa lemmikkikoiraa ja kissaa . Paljonko peltopinta- alaa tarvitaan tarvitaan , kun kasvatetaan karjaa ja niille rehua , voisiko olla jopa niin , että sen ympäristöhaitat ylittää lentoliikenteen päästöt . Lemmikkien omistajat sanoo olevansa eläinrakkaita ja voivat ollakin , mutta lemmikin hankkiminen merkitsee toisten eläinten tappamisen lemmikin ruuaksi .jos luomuna liha tuotetaan , asia on vieläkin pahempi , luomu kun vie valtavasti maapinta - alaa

    • Anonyymi

      Rakkien räjäytys on meluterroria . Koiran omistaja pitää siitä , koiraa omistamaton ei . Sitten jos naapuri valittaa melusta , rakin omistaja vaan sanoo , että se on luonnon ääniä , ensinnäkin koira ei kuulu Suomen luontoon ja voisihan sitä hankkia lauman meluapinoita kirkumaan pihaan ja vedota vaan , että luonnon ääniä , tai samantien norsu .

      • Anonyymi

        Kerrostaloissa asuu norsuja, näitä kantapääkävelijöitä.


    • Anonyymi

      Ellei ole koiraa niin on eläimiä vihaava, on sanonut koiran omistajat. Minulla on kuitenkin linnuille pönttöjä runsaasti ja heillä ei yhtään.

      Olen kieltänyt koirien ulostamisen kadunvarteen koska leikkaan siitä nurmikon ja ei tunnu kivalta pestä koiran ulostetta kengän pohjasta. Säännöllisesti kuitenkin katsotaan näkeekö kukaan ja annetaan koiran tehdä tarpeensa nurmikolle.

      Kieltämättä on joitakin ulosteen kerääjiä (2 kpl.) n. 20 kymmenestä koirulista.

      Testoteronia erittävät ja hienot naiset pahimpia.

    • Anonyymi

      Tyhmä nuori mies joka ottaa kairan kanssa nukkuvan naisen akaksi ja suunnittelee perheen perustamista.Koiraihmisen sosiaalinen ympäristö rakentuu ainoastaan komento ympäristöön.

      Ellei se tapahdu hänen tavallaan niin ero on helppo, koska koira korvaa puolison.

    • Anonyymi

      Rakkien omistaja haluaa uudenvuoden aaton ilotulitteiden kieltoa , koska väittävät , että rakki kärsii siitä , no , voi olla , mutta miettikääs vähän , paukuttelua on vain YHTENÄ iltana ja yönä koko vuodessa , sekinkö on liikaa. ? Rakit sen meluaa vuoden Jokaisena päivänä , saavat terrorosoida koko aluetta missä niitä on . Ilotulitteiden kieltoa tietysti voi miettiä , mutta ei koirien takia . Ja jos ne kielletään rakkien takia , mitä rakkien omistaja seuraavaksi alaa vaatia , varmaan ruohonleikkurit on kiellettävä , voi voi kato kun rakki kärsii sen äänestä

      • Anonyymi

        Minun rakki ei pelkää yhtään paukkuja koska on hyvähermoinen rottweiler. Mutta mitä uudenvuoden paukkuihin ja räjähteisiin tulee, se on täysin järjetöntä, ei järjen hiventä, yksinkertaisen rahvaan huvia. Joka vuosi räiskivät nämä paukuttelijat joko oman tai jonkun toisen silmän paskaksi.


    • Anonyymi

      Jos ei kestä elämää ja ääniä ympärillään, niin kannattaa muuttaa syvälle korpeen.
      Kohtuuttoman melun saa kyllä loppumaan ilmoittamalla siitä viranomaisille.

      • Anonyymi

        Ei ihan näin.

        Ennen sai meluta juopot ja teinit. Heitä ymmmärrettiin.

        Nyt nämä on muita kovemman kontrollin alla, nämä ryhmät on vaiennettu.

        Sen sijaan ennen pikkulapset oli hiljaa ja lapsiperheet, tekivät vain kovasti töitä, kuri oli kova, äitiysloma 2 kk, jos sitäkään. Koirat ainakin maalla pidettiin hiljaa häkissä ja muutenkin niitä oli vähän ja vain harvaan asutuilla alueilla

        Mutta nykyäänne joille ei ennen sallittu meteliä ovat alkaneet terrorisoida muita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ihan näin.

        Ennen sai meluta juopot ja teinit. Heitä ymmmärrettiin.

        Nyt nämä on muita kovemman kontrollin alla, nämä ryhmät on vaiennettu.

        Sen sijaan ennen pikkulapset oli hiljaa ja lapsiperheet, tekivät vain kovasti töitä, kuri oli kova, äitiysloma 2 kk, jos sitäkään. Koirat ainakin maalla pidettiin hiljaa häkissä ja muutenkin niitä oli vähän ja vain harvaan asutuilla alueilla

        Mutta nykyäänne joille ei ennen sallittu meteliä ovat alkaneet terrorisoida muita.

        Kohtuuton melu, jos sitä pitääjuopot tai teinilaumat, poliisi tulee.

        Tähännin poikkeus mopoilijat, ei jaksa poliisi näitä kus ipäitä vastaan tapella, laumassa saahäiriköidä, laumalle ei voi mitään.

        Kohtuutonta melua nykyään pitää koirat, lapset, se on helppoa olla julma kun oma koti hiljainen, naapurit sisöllä tai mökeillä


    • Anonyymi

      Ihanan Suomen pystykoiramme mielenterveys ilmenee tuolla lailla, aivan persukoira.

    • Anonyymi

      Aloittaja on oikeassa. Siksi me muutimmekin melkein metsään, käytännössä. Nyt on muuten rauhallista, linnut vain huutavat. Saako ne ampua? Sitten olisi aivan hiljaista.

    • Anonyymi

      Rakkien pitämiselle haittavero /Tee ilmastoteko - luovu turhake - rakista , naapurisikin kiittää päätöksestäsi kun turha melu vähenee

    • Anonyymi

      Koiran omistaja katsoo ettei koirien ruokinnan takia tarvitse tappaa eläimiä ne miljoona koiraa elää teurasjätteellä.

      Lihaa mun sukulais akka syöttää sille koiralleen eikä nakit kelpaa. Ovat kuulemma niin huonoa lihaa.

    • Anonyymi

      Asun omakotitalossa ja rakkeja on usealla lähinaapurilla , vajaa vuosi sitten tuli lisää uuden naapurin mukana , viime yönäkin 03 aikaan alkoi räkytys . Päätin muuttaa pois tästä .

    • Anonyymi

      Onko rakin omistaja ( eläinten ystävä ? ) myös niitten eläinten ystävä joista tehdään ruokaa tälle räksyttäjälle ? Eläimiä nekin on , onko ne sitten jotenkin vähempi arvoisia ?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 185
      2048
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1952
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      148
      1558
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1217
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1184
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1137
    Aihe