Ufotietokanta takaisin!

Anonyymi

Mikäköhän nyt on, että Suomen Ufotutkijat poisti kommentoinnin tietokannasta. Tietokanta ei myöskään ole päivittynyt aikoihin. Ja silloin kun vielä sentään päivittyi, niin tutkijoiden kommentteja oli turha odottaa.
Lupailivat jo aikoja sitten, että tietokanta uusitaan, mutta ei luulisi nykytekniikalla kestävän kuukausikaupalla.
Missä siellä nyt mennään? En viitsis maksaa jäsenmaksuja jos ei perustavaalaatua oleva palvelu edes toimi.
Ollaanko siellä menty jo niin huuhaahenkisyyden linjoille, että vanhasta kunnon ufotutkimuksesta ei enää tietoakaan??

10

85

Vastaukset

 • Ovat viimeinkin huomanneet palstansa älyttömyyden eikä kukaan enää kehtaa nolata itseään julkisesti. Hyvä niin että joskus järki voittaa tyhmemmänkin idiootin.

  • "järki voittaa tyhmemmänkin idiootin"

   -Albert Einstein-
   1879-1955


 • Ufoja ei ole olemassa. Yhtään kiistatonta todistetta ja näyttö ainoastakaan olemassaolevasta Ufosta ei ole. Ja mikset saman tien usko kaikkeen muuhunkin naurettavaan huuhaahömppään kuten että yksisarviset parantaa kristallien värähtelyllä, enkelihoitoihin, kuulennot on huijausta, maa on litteä ja Jumala loi kaiken 6000 vuotta sitten?

  • Sekavaa tekstiä. Ensin puhut tunnistamattomista lentävistä objekteista ja sen jälkeen viidestä muusta eri asiasta jotka ei liity millään tavalla tunnistamattomiin lentäviin objekteihin.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Sekavaa tekstiä. Ensin puhut tunnistamattomista lentävistä objekteista ja sen jälkeen viidestä muusta eri asiasta jotka ei liity millään tavalla tunnistamattomiin lentäviin objekteihin.

   Nehän ovat aivan samanlaisia huuhaa ilmiöitä ufojen kanssa.
   Täysin samaa sontaa kaikki!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Nehän ovat aivan samanlaisia huuhaa ilmiöitä ufojen kanssa.
   Täysin samaa sontaa kaikki!

   Sontamies on tullut takaisin. Onko lääkitys nyt yhtään parempi kuin aiemmin? Pinna on ainakin yhtä tiukalla kuin ennen ja kommentit ennallaan, joten mitään suurta muutosta ei ole tapahtunut.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Sontamies on tullut takaisin. Onko lääkitys nyt yhtään parempi kuin aiemmin? Pinna on ainakin yhtä tiukalla kuin ennen ja kommentit ennallaan, joten mitään suurta muutosta ei ole tapahtunut.

   Sontamies on skeptikkojen supersankari ja sanansaattaja. Hänestä voisi tehdä sellaisen sarjakuvan kuin oli ennenvanhaan Korkeajännitys-lehti.
   -Sontamies, iskee kuin miljoonavolttia! -Ilmojen Sontamies, nyt kaupoissa! -Sontamies, Vaara vaanii taivaalla osa 2. Sontamies, hyvin varustelluissa kaupoissa kautta maan!


 • Kyllä noita sivuja on syytä uudistaa.
  Kun itse lähetin ilmoituksen mukana kuvamateriaalia niin eihän sinne mennyt kuin osa perille, tai ainakin näin väitetään.
  Ihmettelin kyllä sitä kun tutkija ei kommentoinut niitäkään vähiä joita perille meni. Poltin pinnani ja soitin tutkijalle, hän sanoi syyksi että kuvat olivat liian pieniä eikä niitä suuremmaksi kuulemma saa.

  Kyllä muuten saa, tapaus tietokannassa 1866. Kaappaa kuvan omalle koneelle ja muokkaaminen voi alkaa, myös se suurentaminen.

  Sovimme puhelimessa että lähetän pätkän videota tapahtumista sähköpostitse. No se ilmeisesti meni. Tutkija ei nähnyt muka muuta kuin yhden perinteisen ufon tuolla pätkällä. Tämän jälkeen napsin ufoja videolta ja lähetin sähköpostitse erillisinä kuvina. Osa meni perille, mutta osa napsittiin sähköpostistani ennen lähetystä.

  En voi oikein kuitenkaan arvostella tutkijaa koska asian taustoja en tunne.

  Videolla on selvä todiste maapallon ulkopuolisesta älystä. Paikalla oli myös hävittäjiä. Hävittäjästä katsottuna sen alapuolella hieman vasemmalla ufo teki jonkinlaisen shokkiaallon jonka sain videolle. Lisäämällä kuvaan hieman väriä se aalto tulee hienosti näkyviin. Hävittäjän ympäriltä olen laskeut 5 kpl pieniä ufoja.
  Olen miettinyt että miltähän mahtoi lentäjästä tuntua. Millaisia kuvia sai noista isoimmista.

  Lisäksi videolla näkyy myös jonkinlainen portti josta ufot ilmestyvät välähdyksenomaisesti esiin. Sen jälkeen ne höyryävät niin että niiden ympärille muodostu pilvi. Tuuli oli kova ja se repi höyryä irti näistä aluksista jolloin aina osa niistä paljastui.

  Otin videota sen minkä kerkisin. Se jäi kuitenkin 30 s. Videolla näkyy kuinka jokin aalto osuu minuun ja horjahdan. Tämän jälkeen käännän kameran nopeasti ja saan vielä monta ufoa talletettua. Käänsin kameran mökkiä kohti, mökin yläkerran ikkuna peilaa ufon joka on jo takanani. Se oli syy horjahdukseeni.

  Jos katsotte tarkkaan ilmoituksen 1866 kuvia niin huomaatte että tuon nelisakaraisen höyryvanat päättyvät jonkinlaiseen kehään. Sekin on jo toinen alus.

  Se tieto että jotkut pääsevät aurinkokuntaamme, antaa mielestäni toivoa ihmisillekkin. Tieto muuttaisi ihmisten asenteita ja tiedä vaikka pallo pelastuisi. Siksi on väärin että asia salataan.

  • Tämä tutkijahan on itse kaikkein intohimoisin ufouskis. Onhan se jo kumma jos hän epäilee selviä kuvia ja videoita. Häneen on aina uponnut vaikka millaiset mielipuoliset jutut hyvänsä. Oletko varma että laitoit viedeosi oikeaan osoitteeseen?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Tämä tutkijahan on itse kaikkein intohimoisin ufouskis. Onhan se jo kumma jos hän epäilee selviä kuvia ja videoita. Häneen on aina uponnut vaikka millaiset mielipuoliset jutut hyvänsä. Oletko varma että laitoit viedeosi oikeaan osoitteeseen?

   Tai jos video oli hänen mielestään liian hyvä ollakseen totta tai hän arveli sen trollaamiseksi? Taikka voihan hän olla itse todellisuudessa debunkkari joka osallistuu vain naurunalaisiksi joutuviin tutkimuksiin.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  179
  3535
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  18
  1081