Veljeni on väkivaltainen.

Anonyymi

Minulla on n. Puolitoista vuotta minua vanhempi isoveli ja hän on välillä väkivaltainen ja hän suuttuu helposti. Esim. Hän kiusaa minua ja kun ärsyynnyn ja teen jotain hänelle hän "raivostuu" ja olen kyllästynyt siihen. Hän usein viikonloppuisin juo minun limuni vaikka hänelle olisi vain 2 pulloa hän juo 3 ja minulle jää vain 1 hän ei ajattele miltä muista tuntuu. Tänäänkin hän söi pitsani.. Kun suutuin hänelle syntyi tappelu ja hän laittoi minut maahan niin että käteni jäi asentoon jossa se sattui. Nämä tapahtumat tapahtuu aina silloin kun äitini tai isäni ei ole paikalla. Hän on ihan kiva muuten paitsi välillä tällästä tapahtuu.. Mitä teen. Oon siis 13v poika kohta 14.

2

<50

  Vastaukset

  • Sano että hanki elämä

  • Jos veljesi vie limun tai pitsan se on näpistys. Ei ole merkitystä viekö sen kaupasta vai henkilöltä, niin se on sama tuomio. Jos väkivallasta ei löydy fyysisiä vammoja on tietenkin vaikea todistaa. Jos on yli 15 vuotias on rikosoikeudellisesti vastuussa. Korvaus vastuu on kuitenkin vaikka ei 15 vuotta ole vielä täyttänyt.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   303
   13483
  2. Stefu ylireakoi

   Stefulla on kyllä tosi huono itsetunto tai on tosi epäileväinen luonne jos sen takia jätti Sofian että tää kävi Nikon ovella. Sofian tavaroita vielä N
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   4748