Mummoni ja minä ollaan jotain yliluonnollisia olioita

Anonyymi

Olen nyt 22-vuotias nainen ja pitänyt itseäni aina normaalina. Aina ajattelin ettei mitään yliluonnollista ole ja että kaikki paranormaalikokemukset on vaan satua. Joudun vetämään sanani takaisin. Mun koko elämä meni ihan sekasin kun tajusin voivani tehdä juttuja jotka ei ole normaaleja. Olin bussissa kun ensimmäisen kerran tää tapahtui. Siitä on noin kuukausi. Mulle soitettiin että mun paljon nuorempi pikkusisko oli kuollut. Heti kun puhelu loppu niin en kyennyt muuta kuin tuijottamaan eteeni ja mun teki mieli kirkua kaikki tuska ulos mut en kyennyt tekee mitään elettäkään. Sitten vaan yhtäkkiä havahduin siihen että kaikki lähinnä mua istuvat ihmiset alkoivat pidellä päätään ja valittaa jotain että jostain kuulu joku hirveän kova ääni joka tuntui siltä et se räjäyttää korvat. Tajusin kirkuvani pääni sisällä ajatuksissani. Heti kun lopetin sen huomasin että kaikki oli vaan ihmeissään että hei nyt se loppui. Uskottelin ensin itselleni että se oli sattumaa mutta ei se ollut. Tuon jälkeen jos suutuin aloin jotenkin vaistomaisesti kirkua mielessäni ja aina sain aikaan saman reaktion. Sitten selvisi että kykyni on sukukirous tai sellaista. Suutuin mummolleni ja viha sai minussa aikaan isomman reaktion koskaan. Tällä kertaa en huutanut vain pääni sisällä vaan käytin myös suutani. Ja kun tein näin jokainen lasimaljakko ja pari lähintä ikkunaa menivät säpäleiksi. Mutta sitten koin toisen yllätyksen. Mummoni ei ollut moksiskaan vaan alkoi huutaa samalla tavalla kuin minäkin mutta vielä kovempaa. Lensin nurin hänen huutonsa voimasta. En voinut kuin haukkoa henkeä ja sanoa hänelle että 'oot samanlainen kuin mä'. Tuon jälkeen mummoni sanoi että osalla hänen puoleltaan sukua on tälläinen kyky. Mummoni kutsui sitä ainutlaatuisuudeksi kun taas äitini sanoi sen olevan kirous. En toistaiseksi ole saanut selville mistä tämä kaikki johtuu. Mummoni on alkanut opettaa kyvyn hallitsemista jotta ei aiheutuisi isompaa vahinkoa. Kukaan suvustamme ei tiedä mikä laukaisee kyvyn tai muutakaan. Mummoni sanoi että on aika varma että kun ottaa huomioon erikoisen ketteryyden, fyysisen voimakkuuden ja nopean reagoimiskyvyn tuon huutojutun lisäksi niin hän on alkanut ajatella että ehkä me emme ole ihmisiä vaikka näytämme ulospäin ihan normaaleilta.


Suomi24 tai netti ylipäätään on aika huono paikka löytää mitään aitoa vastausta mutta onkohan olemassa muita minun ja mummoni kaltaisia? Olisi kiva tietää jos on ja jos vain tiedätte jotakin tästä kaikesta että mitä tämä on niin olen kuulolla. Itse tiedämme vain että suvussamme on ollut hyvin pitkään -ehkä jopa ihan alusta asti?- henkilöitä jotka kykenivät samaan kuin minä ja mummoni. Toivon että joku tietäisi enemmän.

2

95

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Moi, valitettavasti minun mummoni on kuollut. Hänellä oli yliluonnollisia kykyjä jotka sitten siirtyivät äidilleni ja sitten minullekkin.

      Mummi oli Heinävedeltä kotoisin ja hän oli liitänyt transsitilassa taivaalla. Hän sanoi että olisi kyennyt nähdä Tulilahden surmaajan/surmaajat.Kun hän kuoli näin hänet kasvot pimeyden keskellä, hän myös varoitti minua v.2016 yhden asian tiimoilta.

      Äitini ja minun välillä on telepaattinen yhteys, olemme olleet yhteydessä silloin tällöin.

      Itse osaan siirtyä transsitilaan jos haluan, näin on käynyt hammaslääkärissä usein kivun takia.Tapahtumia ym. on muitakin.

    • Anonyymi

      Itse näen kykysi lahjana, jos joku joskus haluaa sulle pahaa voit pistää vastaan helposti. Olisinpa itsekin erityinen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      591
      4071
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3418
    3. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2959
    4. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2901
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2234
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2171
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      2107
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1935
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1930
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1879
    Aihe