Mummoni ja minä ollaan jotain yliluonnollisia olioita

Anonyymi

Olen nyt 22-vuotias nainen ja pitänyt itseäni aina normaalina. Aina ajattelin ettei mitään yliluonnollista ole ja että kaikki paranormaalikokemukset on vaan satua. Joudun vetämään sanani takaisin. Mun koko elämä meni ihan sekasin kun tajusin voivani tehdä juttuja jotka ei ole normaaleja. Olin bussissa kun ensimmäisen kerran tää tapahtui. Siitä on noin kuukausi. Mulle soitettiin että mun paljon nuorempi pikkusisko oli kuollut. Heti kun puhelu loppu niin en kyennyt muuta kuin tuijottamaan eteeni ja mun teki mieli kirkua kaikki tuska ulos mut en kyennyt tekee mitään elettäkään. Sitten vaan yhtäkkiä havahduin siihen että kaikki lähinnä mua istuvat ihmiset alkoivat pidellä päätään ja valittaa jotain että jostain kuulu joku hirveän kova ääni joka tuntui siltä et se räjäyttää korvat. Tajusin kirkuvani pääni sisällä ajatuksissani. Heti kun lopetin sen huomasin että kaikki oli vaan ihmeissään että hei nyt se loppui. Uskottelin ensin itselleni että se oli sattumaa mutta ei se ollut. Tuon jälkeen jos suutuin aloin jotenkin vaistomaisesti kirkua mielessäni ja aina sain aikaan saman reaktion. Sitten selvisi että kykyni on sukukirous tai sellaista. Suutuin mummolleni ja viha sai minussa aikaan isomman reaktion koskaan. Tällä kertaa en huutanut vain pääni sisällä vaan käytin myös suutani. Ja kun tein näin jokainen lasimaljakko ja pari lähintä ikkunaa menivät säpäleiksi. Mutta sitten koin toisen yllätyksen. Mummoni ei ollut moksiskaan vaan alkoi huutaa samalla tavalla kuin minäkin mutta vielä kovempaa. Lensin nurin hänen huutonsa voimasta. En voinut kuin haukkoa henkeä ja sanoa hänelle että 'oot samanlainen kuin mä'. Tuon jälkeen mummoni sanoi että osalla hänen puoleltaan sukua on tälläinen kyky. Mummoni kutsui sitä ainutlaatuisuudeksi kun taas äitini sanoi sen olevan kirous. En toistaiseksi ole saanut selville mistä tämä kaikki johtuu. Mummoni on alkanut opettaa kyvyn hallitsemista jotta ei aiheutuisi isompaa vahinkoa. Kukaan suvustamme ei tiedä mikä laukaisee kyvyn tai muutakaan. Mummoni sanoi että on aika varma että kun ottaa huomioon erikoisen ketteryyden, fyysisen voimakkuuden ja nopean reagoimiskyvyn tuon huutojutun lisäksi niin hän on alkanut ajatella että ehkä me emme ole ihmisiä vaikka näytämme ulospäin ihan normaaleilta.

Suomi24 tai netti ylipäätään on aika huono paikka löytää mitään aitoa vastausta mutta onkohan olemassa muita minun ja mummoni kaltaisia? Olisi kiva tietää jos on ja jos vain tiedätte jotakin tästä kaikesta että mitä tämä on niin olen kuulolla. Itse tiedämme vain että suvussamme on ollut hyvin pitkään -ehkä jopa ihan alusta asti?- henkilöitä jotka kykenivät samaan kuin minä ja mummoni. Toivon että joku tietäisi enemmän.

2

<50

Vastaukset

 • Moi, valitettavasti minun mummoni on kuollut. Hänellä oli yliluonnollisia kykyjä jotka sitten siirtyivät äidilleni ja sitten minullekkin.

  Mummi oli Heinävedeltä kotoisin ja hän oli liitänyt transsitilassa taivaalla. Hän sanoi että olisi kyennyt nähdä Tulilahden surmaajan/surmaajat.Kun hän kuoli näin hänet kasvot pimeyden keskellä, hän myös varoitti minua v.2016 yhden asian tiimoilta.

  Äitini ja minun välillä on telepaattinen yhteys, olemme olleet yhteydessä silloin tällöin.

  Itse osaan siirtyä transsitilaan jos haluan, näin on käynyt hammaslääkärissä usein kivun takia.Tapahtumia ym. on muitakin.

 • Itse näen kykysi lahjana, jos joku joskus haluaa sulle pahaa voit pistää vastaan helposti. Olisinpa itsekin erityinen.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  175
  7408
 2. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  103
  6150
 3. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  175
  3419
 4. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  194
  2469
 5. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  36
  666