Aihe

Ärsyttää tuo median räksytys ! Heitä kansa ei ole valinnut johtamaan maatamme

Anonyymi

"Jatkaako Rinne? Pääministeri kylvää ympärilleen kaaosta, ja siksi hänestä uhkaa tulla sekä omille että muille taakka"

Suomen kasaarikansa ei tykkää Rinteen hallituksesta ?
Ennen kun mediat olivat vielä omiamme, ne tekivät yhteistyötä hallitusten kanssa, istu siellä mikä tahansa kokoonpano, nyt jos hallitus ei ole heidän talutettavissa, niin se yritetään kaataa heti tämän kasaariheimon mediamonopolin voimalla.
Petteri Orpaa nämä lehdet hehkutta vähä väliä, näyttäisi siltä, että tämän heimon sairaala kaappaus jäi kesken, joten tuo maansa myyntipuolue kokoomus olisi tämän kasaariheimon mieluisin puolue.

minos

13

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   "Koirat haukkuu, mutta karavaani kulkee"!

   Eihän se noin kuitenkaan pitaisi olla vapaan lehditön rooli?
   Onko toimittajien taso laskenut vai onko riippumattomien lehtien valta siirtynyt puolueille?

   Lukijat ja kuulijat haluavat riippumatonta tietoa!

   • Anonyymi

    MV julkaisu..
    EU:n hajoaminen ei meitä kuitenkaan pelasta, tapahtui hajoaminen miten tahansa. Sionistinen ja globalistinen valtamedia takaa että rappio yhteiskunnissa jatkuu.
    Valtamedia ja ”maailmanlaajuista vallankumousta” ajavat tahot pyrkivät ohjaamaan massoja ”paljastuksilla” ja suurta kohua herättävillä uutisoinneilla. Kun huomiota kiinnitetään johonkin, niin samalla huomiota viedään jostain pois. Olennaista on se mitä jätetään kertomatta.
    Mistä huomio halutaan viedä pois?
    Sionistinen ja globalistinen valtamedia pitää jatkossakin huolen siitä etta valtioita johtavat eliitin pyrkimyksiin sopivat henkilöt ja että näennäisyys, teennäisyys, juonittelu, hedonismi, kilpailu ja rappio ohjaavat ihmisten käyttäytymistä.


   • Anonyymi

    Oikeisto-omisteinen mainosvaltamedia on suurpääoman Lennu-sylikoira, joka räksyttää isäntänsä polvella uusliberalismin propagandaa. Ostetun median aikana oikein kaipaa vanhaa vallan vahtikoiraa.


  • Anonyymi

   Rinne on puhtoinen poika valehtelia Sauli Niinistön rinnalla ja selkeästi todistettava kuvin ja äänin !? Tätä ei epädemokraattinen lehdistökään julkaise, tv toimittajista puhumattakaan !?

  • Anonyymi

   MTV3:n kajahtanut kokoomuslainen ellunkanamainen Eeva Lehtimäki on hirveää katsottavaa ja kuultavaa.
   Eikö kolmoskanavakaan saa neutraaleja toimittajia, vai onko kolmonenkin valjastettu kokoomuslaisilla?!

  • Anonyymi

   Ei taida suomalaiseen mediaankaan enää voida luottaa.
   Onneksi on kaukosäädin vieressä, että saa enimmät valehtelijat ja kieroilijat heitettyä avaruuteen.

   • Anonyymi

    iltasanomien timo haapala on kokoomuksen kovasti suomenruotsalaistenkokomoomuspoliitikkojen "sellainen" en kyllä luottaisi häneen, aivan uskomaton soopaa tuokin aviisi suoltaa nykyään .


  • Anonyymi

   Bonner Media, suku lähtöisin lähi idästä, myi MTV Telialle ja saa nähdä muuttuuko mikään kun kakki työntekijät ovat koulutettu Bonnier globalistien agendaan,tyyliin joille suomalaisuus ei merkitse mitään.

   • Anonyymi

    Yli 90 % kaikista maailman juutalaisista on kasaariheimonsa jälkeläisiä, jotka ovat
    lähtöisin nykyisen Venäjän aroilta, eli mustanmeren pohjoisosista.
    Näillä kasaareilla ei ole mitään sukuyhteyttä, faaraoiden itselleen valitsemaan palvelijakansaan, jotka aikanaan joutuivat Egyptistä lähtemään ja jotka tuon juutalaisuskontonsa olivat kehittäneet. Kasaarit käännytettiin juutalaisuuteen heimopäälliköidensä toimesta, joskus 800 luvulla.
    Kasaarit ovat ratsastaneet tuolla juutalaisuudellaan ja käyttäneet sitä myös härskisti hyväkseen, muita uskontokuntia tuhotakseen, joista ovat ottaneet vallan itselleen,
    lähes kaikkien lännessä toimivien uskontokuntien korkeimmat johtajat ovat jo piilokasaareita.
    Tämä kasaarikansa, on kaapannut valheillaan, myös Suomen uskontokunnat
    palvelijoikseen, kasaarit eivät ole yhdenkään jumalan valitsema kansa.
    Mutta ne alkuperäiset juutalaiset olivat, noiden aurinkojumalan poikien, eli faaraoiden valitsema palvelija ryhmä, josta muodostui satojen vuosien saatossa jo pieni kansa.
    Uskontoihin taipuvaiset ihmiset, ovat olleet aina huijareille helppoa riistaa ja tämän
    kasaarit ovat myös oivaltaneet, näitten yksinkertaisten ihmisten kautta, he ovat
    kaapanneet valtioita jo orjikseen, esimerkiksi Ranska Englanti ja USA ovat jo heidän vasallejaan, nämä valtiot myös nöyrästi toteuttavat Israelin suunettilamat sodat.

    Kasaarit eivät myy medioitaan oman vaikutusvaltansa ulkopuolelle, heillä on joko
    osake enemmistö Teliassa tai sitten ovat miehittäneet nuo myydyt mediansa jo omilla toimittajillaan, niin kuin meilläkin on Yle jo kaapattu, joten mikään ei tule muuttumaan. Bonnier ja Wallenberg ovat noita ruotsin suuria omistajasukuja, kummatkin suvut ovat kasaarisukuja.

    minos


  • Anonyymi

   Kyllä nyt mtv3:n kiihkoileva kokoomuslainen Eeva Lehtimäki ylittää jo Jussi Kärjen epäesteettisen puoluepoliittisen hulluuksiin asti menevän ihan nolostuttavan kokoomuslaisuuden.
   Onko mtv3 nykyisin totaalisen kokoomuslainen - onko ohjelmat maksettu Kokoomuksen ja kokoomuslaisten pusseista? Haluaako mtv3 muiden kuin kokoomuslaisten jättävän kyseisen kanavan ohjelmat ja alkavan välttämään mtv3:n ohjelmistoa ja ennen kaikkea uutisointia?!!

  • Anonyymi

   Kokoomus + EK ovat masinoineet Helsingin Sanomat rummuttamaan KOKOOMUKSEN PUOLESTA.
   Mutta HS ja ILTA-SANOMAT ovat KOKOOMUSLAISIA LEHTIÄ!

   Hyvä muistaa lukiessa.

  • Anonyymi

   Saadaan olla pir*un kiitollisia, että viisaita, arvostettuja kansalaisia...
   ja varsinkin toimittajia vihdoinkin avasi silmänsä mihin oltiin menossa. Media heräsi.

   Rinteen johdolla kansan ylin elin valtioneuvosto oli viemässä itseään diktatuuria kohti.

   Medioissa, joita ainoaksi oikean uutisoinnin lähteeksi julistettiin; kerrottiin vain maahan tulijoiden ihanuudesta, Suomen pelastajina. Toisinajattelijoista tehtiin vihapuhujia/kansan kiihottajia, mistä tehtiin suurin rikos Suomessa.
   Kansalaisten asioista on tyystin suljettu korvat ja silmät. Halveksien riitti kansalle se, että luvattiin edes vappusatanen ja muutama euro lisää...joskus.

   Täydellisesti on aloitettu romuttaa valtion instituutioita;
   epäluottamuksella poliisin, Migrin, ministeriöiden, valtion yhtiöiden toimia kohtaan, kansalaisia vastakkain, jopa Haaviston tempaus presidentin olevan suhmuroinnista tietoinen.

   Mihin Suomea on viety; Itsenäisyydestä pois.
   Rinteen omin sanoin; Maailmanparantaja. Kaikessa on vedottu yleismaallisiin sopimuksiin, ilmastonmuutoksen ehkäisyyn, pakolaisten auttamiseen (jopa Välimereltä olisi pitänyt hakea) , jopa Isis-leireiltä hakemiseen, lailla ulkomaalaistaustaisuus rikoksien ilmitullessa suojelemiseen (ne kun poliisit ja toimittajat alkoivat tuoda ilmi), Sananvapauden kaventamiseen, salailuun >arkaluontoisiin asioihin vedoten,poliitikkojen ja heitä tukevien toimittajien toimien epäilemisestä "maalittamis"-syytteeseen. Viimeisin valtion uskonnon poistaminen lasten ja nuorten elämästä> Suomen kulttuuriin kuuluvat uskonnolliset juhlat, virret. Pyydellä anteeksi ja poistaa , jopa suomalaiseen avoimeen, sanan-, ja mielipidenvapauteen kuuluva taide, kulttuuri ja historia.

   Onneksi löytyi toimittajia, jotka tajusivat viime hetkessä, heidänkin sananvapauden olevan uhattuna ja muistivat olevansa "vallan vahtikoiria" ei vallan sylikoiria, jotka manipuloivat ja ohjaavat kansaa vallan ideologian mukaiseen suuntaan.

   Nyt "diktaattori" joukot ovat hyökänneet, ei vain toimittajien/median kimppuun vaan jokaikisen jota vain keksii syyllistää ja pestä itseään siten puhtoiseksi.

   Rinteen hallitus on täydellinen Suomen kansan tuho. Mikä se "liima" on näiden puolueiden kesken, että kehtaavat väkisin näin röyhkeästi kansaa halveksien jatkaa? Tämän toimittajien tulisi ottaa selää ja julkaista. Onko vasta ilmitullut jäävuoren huippu?!!!

  • Anonyymi

   "MTV3:n kajahtanut kokoomuslainen ellunkanamainen Eeva Lehtimäki on hirveää katsottavaa ja kuultavaa.
   Eikö kolmoskanavakaan saa neutraaleja toimittajia, vai onko kolmonenkin valjastettu kokoomuslaisilla?!"

   Tämän sama asia oli tänään Seitsemän uutisissa. Onko tuo toimittaja normaalijärkisten kirjoissa? Lehtimäen kiivailu ja kovalla äänellä huutaminen lähentelee jo oikeasti hulluuden merkkejä!

   Olikin ihanan autuaallista kääntää Kolmosen uutisten jälkeen YLE Femmalle rauhallisiin ja asiallisiin uutisiin ja sen jälkeen pääsi seuraamaan todella hienoa Nobel-gaalaa.

   Tänään teinkin päätöksen, että MTV3:n kokoomusuutiset jätänkin tästä lähtien katsomatta ja katselen Yle Femman uutiset, kun kerta olen koulussa oppinut ruotsin kielen ja kirjoittanutkin sen YO-kokeessa, joten onhan siitä taidosta ihana nauttiakin.
   Joten Eeva Lehtimäki ei huuda enää meillä!!!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   5730