Kauhuvaihdot jatkuu

Anonyymi

6

<50

  Vastaukset

  • Normi toimintaa!
   Artikkelin tapaus ei ole mikään yksittäistapaus, vaan jokseenkin tyypillinen vaihtarin/kielikurssilaisen majoituspaikka, josta vanhemmat maksavat sievoisia summia järjestäjän taskuun (=Panaman ja Sveitsin tileille)

   En tiedä, miten tyhmä pitää ihmisen olla, että lähtee tähän pelleilyyn ja vielä maksamaan tästä rikolliset piirteet täyttävästä toiminnasta riskeeraten oman lapsensa terveyden ja turvallisuuden... Tietoa ja faktaa on kyllä saatavilla näiltä sivuilta, kuluttajariitalautakunnasta, oikeuslaitoksista, Danielle Grijalvan sivuilta jne.

   Ainahan löytyy näitä riskipelin ja extreme lajin harrastajia, mutta näihin vaihto-oppilastouhuihin osallistumisessa on kyllä kyse käsittämättömästä tyhmyydestä!!

   OTTAKAA SELVÄÄ ASIOISTA!!

   • Kyllä, itsellä kauheita kokemuksia myös. En suosittele kenellekkään!


  • Aika tyhmäksi itsensä tuntee koska tietoa on saatavilla.


   • Hyväuskoisia nuoria rahastetaan ja käytetään häikäilemättömästi hyväksi tässä törkeässä bisneksessä nimeltä opiskelijavaihto ja kielikurssit.

    Ei riitä varoitukset eikä esimerkit maailmalta... Sinisilmäisinä luotetaan, että: ”kyllä minä pärjään”.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   690
   14853
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   126
   2311
  3. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   1519
  4. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   67
   1489
  5. Upea kämppä!

   Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   1290