TUI ja Tjäreborg lomalennot Phuket/Krabi

Vaikka Lokakuussa viimeksi tuli oltua Thaimaan reissussa, niin taasen olen alkanut katselemaan "sillä silmällä" josko toteuttaisi lyhyen (7-10pv.) Thaimaan loman tässä Joulu-Tammikuussa.

Nyt on viimepäivinä ollut ihan hyvää tarjontaa matkatoimistojen (Aurinkomatkat/TUi/Tjäreborg) äkkilähtö (1-3päivää ennen lähtöä) lentopaikoista Etelä-Thaimaan (Phuket/Krabi) kohteisiin. Aurinkomatkojen lomalennoilta (Finnair) olenkin muutamaan otteeseen äkkilähtö lentopaikan ottanutkin ja niillä lentänyt, mutta nuo TUI:n ja Tjäreborgin lennot ovat itselleni täysin tutemattomat. Tiedän kyllä että nuo "lomalennot" ovat mitä ovat , mutta eilennäkin esimerkiksi Tjäreborgilla oli yksi lentopaikka Sunnuntaille Phukettiin hintaan 250€, viikon perillä olo ajalle, joten sillä hintaa voi koneessa lomalais-lapsiperheitä katsoakkin. 300-400€/hlö lentoja tarjoavat nuo kaikki kolme toimistoa tällähetkellä (valitetavasti ensiviikon alkuun sovittu muutama tärkeä työpalaveri mistä ei voinut olla pois, niin ei voinut tuota tarjousta käyttää...).

Onko kyseisistä lennoista (TUI/Tjäreborg) ja niiden eroista normaaleihin reittilentoihin palstalaisilla minkälaisia kokemuksia?

6

199

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Dreamlinerillä mennään ja huussit on tukossa eli sama meininki kuin Finskillä ja muilla karjayhtiöillä. Uskokaa tai älkää, Aeroflot eta harasoo eli aina vain paras.

      • Et varmaan lukenut/sisäistänyt sitä että kyseessä lennot joko Phuket:n taikka Krabin kentille. Aeroflotilla ( sisäinen lento jollain muulla yhtiöllä) kyseisiin kohteisiin tulee kaksi välilaskua ja matkustusaika 20h/suunta ja ainakin Tammikuun lentoja katsoessa niin hintaa tulee (samalle lipulle lennot varatessa) 800-900€/hlö. kun jos vaihtoehto on suora (lomalento) kohteeseen reilun 10h. matkustusajalla 300-400€/hlö hintaan, niin valinta ei siinä suhteessa itselläni ole kauhean vaikea.


      • Anonyymi

        "Aeroflot eta harasoo eli aina vain paras."

        Juu, eikä Auroflotilla ole pudonnut kuin 183 konetta Air Crash Information -sivuston mukaan. 😁


    • Anonyymi

      Tulin eilen Krabilta. Ihan toimiva lento TUItuilla, toki osa wc:stä ei toiminut ja erittäin epäsiisti kone, huonosti siivottu ja paperia täynnä toiletti. Parempi kuin HKLn bussi.

      Toissavuonna paluu Phuketista kesti 27 h, eli niin ja näin se on näitten kanssa. Vain Finnair on ajallaan, sellaiset kokemukset on. Rysää täynnä sekä Krabi että mitä käytiin Phuketin saarella, datnaa, opetelkaa puhumaan venäjää, niin pärjäätte.

    • Anonyymi

      Eilen TUI lensi Phuketista Helsinkiin. Tänään, parhaillaan on TUI lento Krabilta Helsinkiin ilmassa. Ja se eilinen Phuket lento ei ollu myöhässä.

      • Anonyymi

        Tui lennättää Phukettiin menijät Krabille ja Krabille menijät Phukettiin , vaan miksi helevetissä, haluaako ne kiusata maksavia asiakkaita ?


        Phuket
        6B408, BLX408
        T2
        2B
        LASKEUTUNUT 14:42


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2693
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      72
      1452
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      40
      1433
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      30
      1208
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1153
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1151
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1141
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1089
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1080
    Aihe