Saara Arva

Anonyymi

Tälläinen helsinkiläinen nainen kadonnut Pohjois-Savon Vesannolta:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006329885.html

"Vuonna 1984 syntynyt Arva katosi Vesannon keskustassa Pohjois-Savossa elo-syyskuun vaihteessa, kertoo Itä-Suomen poliisi tiedotteessa.

Viimeiset tietoon tulleet havainnot hänestä tehtiin Vesannolla 1. syyskuuta, jolloin hän oli aikeissa matkustaa Pohjois-Savosta Helsinkiin."

8

726

  Vastaukset

  • Lieneekö facetuttu, vaiko muu, jonka luona on vieraillut. Se on varmasti kovin merkittävää. Ei kai satunnaisia matkustajia asemilla kyttäillä, ellei "järvenpään sarjamurhaaja" (=se oletettu 90luvulta) ole siirtynyt vanhetessaan pohjoisemmaksi, profiili muuten voisi olla saman kaltainen. Muuten tuskin sentään.

   Kun useampi kuukausi mennyt, niin viittaisi ehkä siihen, että lähiomaisiin ei kovin tiiviit välit ole olleet. Jos "satunnaisen tutun" luona vaan vieraillut, niin ei näilläkään tiedoilla kovin paljon mahdollisuuksia muita anna.
   Teoriassa tietenkin jos oikeasti päässyt matkaan, niin jotain matkallakin voinut tapahtua, mutta siitä luulisi jotain tietoa olevan jo muutenkin olemassa.

  • Sellaista tietoa näyttää liikkeellä olevan, että Arva on aiemminkin kadonnut pidemmäksi aikaa, muutamista kuukausista on puhuttu. Siksi kaiketi katomisilmoituksen tekoon mennyt näinkin kauan.
   Aiemmat katoamiset on liittyneet ilmeisesti päihteisiin ja yleiseen elämäntapaan.

   • Kuinkahan uusi tuo Audi on, ei ihan halpa uutena.


  • Onko tämä se feministi?

  • Saavatkohan tästä Saara Arvan tapauksesta syytteet nostettua. Olisi kyllä jonkinmoinen ennakkotapaus. Mutta ei tässä tunnu juurikaan epäselvyyksiä olevan.
   Vähän samanlainen tapaushan oli Loviisassa keväällä 2017 kadonneet Riina Mäkisen tapaus : nainen katoaa sekalaisella metsäalueella, kun lähteneet rikostaustaa omaavan miehen kanssa ajelemaan, molemmissa vielä lyhytaikainen tuttavuus.

   Eikä Arvalla tiedetty olleen mitään kontakteja tuonne Vesanto-Tervo-Konnevesi - suunnalle, jossa pitkään eri paikoissa yöpyneet. Monet silminnäkijät kys.paikkakunnilla nähneet Arvan kasvoissa vammoja ennen katomista. Ja miehellä oli väkivaltarikostaustaa, on poliisikin jo näin tästä tiedottanut. Ei tässä kyllä mitään epäselvää ole, harvinaisen selvältä vaikuttaa. Mutta voiko syytteen nostaa näillä eväillä siltikään ...

   • Kieltämättä ihmetyttää tuokin valinta "lomailulle", koska paljon nähtävää ei Vesanto-Tervo-Konnevesi seudulla taida olla. Tervossa on muutamia matkailukohteita, mutta tuskin urheilukalastusta tai golfin peluuta tämä kaksikko oli sinne mennyt harrastamaan.

    Kaipa poliisilla jotain hajuja on, jos jotain muutakin tapaukseen liittyy kuin "hupilomailu". Kuitenkin auto ollut majoituspaikkana keskellä "ei - mitään" eli perinteisiä pieniä maalaiskuntia.
    Mitä tälläisestä tiiviistä oleskelusta, mahdollisesti vähävaraisina (??) voi seurata, luulisi että tekemisen puute iskee hyvin äkkiä jo vähemmästäkin. Ja jos luonne on vaikka äkkipikainen, niin ei siinä muuta tarvitakaan. Jotain tähän tapaan varmasti voisi olettaa käyneenkin.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kesämökkien hinnat romahtaneet

   koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
   Maailman menoa
   271
   6977
  2. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   175
   6732