kyllä tässä "joku" on mennyt pieleen nyt ei tätä ennen tapahtunut

Anonyymi

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/sudet-raatelivat-haapajarvelaisen-eeron-rakkaan-cindy-koiran-brutaalilla-tavalla-video-ei-herkille/7647918#gs.kgf6ad

ei ole ihminen kohta enää luomakunnan herra. ei alunperin tarkoitettu tätä että petoeläimet hallitsee. haapajärvi ei niin korpea ole että siellä tarttis susien tohtia olla noin lähellä ihmisii. maalaisjärki asuukin enää lähinnä maaseudun ihmisissä. tämäkin ketju saa kohta viipertäjiltä kannanottoja. soisi vaihtaa housunsa hetkeksi kehä3 ulkopuolelle

17

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kaikenmaaliman akateemiset tutkijat kiintyvät tutkimuskohteisiinsa ja vaativat niitä suojeltaviksi. Näin on käynyt myös susitutkijoille. Vähättelevät kanna kokoa ja vaativat suojelua. Selittävät mustan valkoiseksi susia puolustellessaan.

      Sopii muuttaa susilauman reviirille ja siellä miettiä, päästääkö lapset iltahämärissä pihalle tai metsätielle naapurissa käymään.

      Odotan vain, milloin joku luteita tutkiva "asiantuntija" alkaa vaatia luteiden suojelua.

    • Tutkijat sai vielä EU rahaa 5 miljoonaa euroa 6 vuoden projektiin, yksi näitä pääjehu tutkijoita käyttäytyi erittäin ylimielisesti, koiravahinkohin liittyen, tällainen lisää susiraivoa ja kapinahenkeä entisestään, ei koira ole esine joka korvataan uudella, erittäin halventavaa käytöstä koiranomistajia kohtaan. Korvauksilla ei ole mitään merkitystä, koska jokainen koira on omistajalleen korvaamattoman arvokas.

      • Anonyymi

        Missäpäin härmålandiaa ne tutkijat luuraa?


    • Anonyymi

      No eihän siitä nyt kovin pitkä aika ole, kun Haapajärvellä kuvattiin hirvikoiran avulla paria sutta, jotka eivät tehneet koiralle mitään.

      Ja siitä pasahti mieleen, että auttaisikohan se koiraan asennettu kuvaava kamera asiassa, jos kamerassa olisi vielä vastaaotin ja ämyri, johon koiran omistaja voisi hädän hetkellä karjahella, että ..kele nyt suset koirasta irti. Ja jos se auttaisi niin, että koira pääsisi luikahtamaan isäntänsä luokse suset perässään, niin kun kuularuiskut ja haulikot panisi tätärättättäijää ja susilta olisi otsanahka niskassa, niin jo vain susilta loppuisivat hyökkäyshalut kertakaikkiaan.

      Tekniikan aikakauellahan kaikki on mahdollista elektroniikan teknikoille ja insinjööreille sano.

      • Anonyymi

        Ka kamera kun koiran mukana, niin eikö siihen koiraan voisi samantien kytkeä kauko-ohjattavan kuularuiskun? Siihen kallon päälle sopivasti katselusuuntaan sojottamaan, niin osoite olisi oikea? Olisi siinä sushukalla lysti seurata nykyajan koiraa.


    • Anonyymi

      Surullista, että koirat kärsii ihmisten päätösten vuoksi.Päättäjät, eivät mieti miksi sudet tapettiin sukupuuttoon sata vuotta sitten?
      Päättäjät eivät halua ymmärtää, että juuri siksi suomessa on ennen saatu metsästää susilta rauhassa, kun niitä ei ollut.Eikä sudet ole käyneet ihmisten kimppuun, kun susia ei ole ollut.
      Nyt määriä kasvatetaan, ja se näkyy koirien ja tuotantoeläinten tappoina.
      Meillä on huonot päättäjät, he eivät suojele kansaa miltään.Heille oma palkka on tärkeintä.

      Kyllä ihmisten, lasten ja lemmikkien pitää saada turvallisesti ulkoilla ja liikuskells.Omilla pihoilla, metsissä ja kouluteillä, ilman susipelkoa.Se on päättäjien vastuulla, kun joku menettää lemmikkinsä, tai mikä karmeinta, joutuu ensimmäiseksi uhriksi

      • Anonyymi

        Vai tapettiin ne sudet sukupuuttoon sata vuotta sitten. Tuota en tiennykkään. Van mistähän lienevät sen jäläkeen tulleet takaisin, kun niitä oli jo tuossa 70 -luvulla ja sen jälkeen laumoittain. Oiskohan ne russiasta tulleita paluumuuttajia ja lähteneet karkuun naapurimaan susien metsästäjiä, joille maksettiin ja maksetaan edelleenkin n. 4000 rublaa/susi. Ja nyt, kun tämä härmålandia on susille turvallinen maa ja monenlaista lihhaa tarjolla yllinkyllin, niin mikäpä susilla on elellä valamiiksi katetussa pöyvässä..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai tapettiin ne sudet sukupuuttoon sata vuotta sitten. Tuota en tiennykkään. Van mistähän lienevät sen jäläkeen tulleet takaisin, kun niitä oli jo tuossa 70 -luvulla ja sen jälkeen laumoittain. Oiskohan ne russiasta tulleita paluumuuttajia ja lähteneet karkuun naapurimaan susien metsästäjiä, joille maksettiin ja maksetaan edelleenkin n. 4000 rublaa/susi. Ja nyt, kun tämä härmålandia on susille turvallinen maa ja monenlaista lihhaa tarjolla yllinkyllin, niin mikäpä susilla on elellä valamiiksi katetussa pöyvässä..

        https://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/12/17/1800-luvun-lopun-lastensurmat-tekivat-sudesta-entista-vihatumman
        Aika pitkälti ne kokonaan hävitettiin.
        Mielenkiintoista on myös, että susi, kuuluu lajimääritelmän mukaan olla pitkäselkäinen.Eli selkä pidempi, kuin sude korkeus.Se näkyy vanhoissa kuvissa, ja lajitunnistuksissa.Kaadettujen susien kuvista näkyy suuri muutos susien ulkonäössä.Sakemannimixelit, näyttävät melko samoilta kun suomensutemme.
        Nykysudet, ovat neliskanttisia, ja korkea jalkaisia.Kuka lie muuttanut niiden ulkonäön, ellei se koira olisi, ihmisen avustuksella.
        Mielenkiintoista, toivottavasti ulkomaita myöten tutkitaan mitä nämä karvatassumme oikeasti ovat.Ja mistä ovat oikeasti tänne levinneet.Uusia uutisia odotellessa, luetaan vanhoja...


    • Anonyymi

      Minusta eu n pitäs vaatia, että suomen susikanta testattaisiin kokonaisuudessaan.Ja tutkittais, et ovatko ne oikeita susia.Muuten menee suomen tutkimusrahat, tutkijoiden palkkarahat ja susi hukkaan.Jos suojellaan tutkimattomia sekuleita, aitoina susina.

      • Anonyymi

        Metsästyksen vastaisuushan perustuu nimenomaan äiti Eu.lle tehtäviin erinäisiin valheellisiin kanteluihin jolloin saadaan metsästäjinä syytteitä milloin mistäkin Eu rikkeistä. Miksi ei yhtälailla kanneltaisi Eu tuomioistuimeen valheellisista susitutkimuksista ja aleta kaivelemaan kissojen ja koirien kera mihin ne Eu.n myöntämät susi"tutkimus" rahat tarkkaanottaen oikein meneekään.
        Ideologisissa mielipide eroissa niskanpäällä on se taho joka parhaiten osaa käyttää Eu pyrogratiaa hyödykseen omien ideologisten asioidensa pönkittämisessä.
        Ns luonnonsuojelijathan ovat jatkuvasti valittamassa "äiti äiti....eikun Eu Eu noi kiusaa" eli käyttävät mielellään muunneltua totuutta ideologiansa saavuttamiseksi.
        Siksi tämä usein liberaali taho on kaikista enemmän Eu.n perään koska se saa näin paremmin asioitaan läpi kuin jos olisimme oma päättävä valtiomme. Mehän suomena tiedetään mikä täällä on tilanne mutta äiti Eu ei sitä tiedä vaan kuuntelee ne valheellisetkin propakandat jossa suomalaiset ampuvat suomalaisia jalkaan.


      • Anonyymi

        Tämä yksi höppänä vaan sekuleista vauhkoaa aina


      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä yksi höppänä vaan sekuleista vauhkoaa aina

        Noin tietäväinen ihminen, varmaan jo tietää ihan kaikesta, ja kaiken.Mutta älä nyt pahastu, laitan muita, varten seuraan linkin.Ei sinun kannata/ tarvitse sitä ollenkaan katsoa.
        Tiedät siitä jo taatusti kaiken, joten sori sori.Älähän nyt pienestä suutu, tietoa se vaan on .Sinullakin löytyy varmaan todisteet, mielipiteesi tueksi, eikö😅👍


        https://seura.fi/ilmiot/tiede-ja-luonto/tuhoavatko-koirasudet-euroopan-susikannan-tutkijat-pohtivat-keinoja-susipopulaation-suojelemiseen/


    • Anonyymi

      Ei tässä kohta enää viherpoliitikkoja tarvita, kun kansa kyllästyy susiin ja toimii senmukaan. Sitähän nämä asennevammaiset, eivät ymmärrä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1515
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe