Sekaisin Marista

Anonyymi

Meillä vaimon syrjähypyistä tullut jo lähes taidetta. Kaava menee aina saman mukaan; mahdollisen hehkeänä viikonloppuna baariin metsästämään vieraita miehiä ja tuo saaliinsa kotiimme vierashuoneeseen. Itse seuraan seinän takaa läpinäkyvän peilin kautta esitystä. Peilin tilasimme Saksasta ja nikkaroin sen seinään, eristeen otin pois siltäosin ja omalla puolella taulu peittää reiän seinässä.

Mari pukeentuu usein kirkkaanpunaiseen mekkoon, polvipituus ja mustat saumasasukat täyskorsetin kanssa takaavat onnistumisen joka kerran. Miehet arvaavat tansiessa lopun tuntiessaan korsetinluut selkäpuolella.
Kohtalaisen suuret rinnat ja platinanvaaleat hiukset herättävät myös kateutta,
mutta myös kiinnostusta huomattavasti nuoremmissa miehissäkin.
Menemme aina omalla autollamme baarin pihaan ja näemme vasta aamuyöllä tai milloin nyt "uhri" on poistunut talostamme. Vierashuoneeseen on oma sisäänkäynti.
Menen aina vaimon jälkeen baariin emmekä tietenkään ole tuntevinamme, joskus
tanssitan häntä ja samalla kyselen tapahtumien kulkua. Kiihottaa kuulla jos joku
mies on jo lähennellyt tai hieronut kaluaan vaimon reiteen tai häpykumpuun.
Joskus suutelemme kiihkeästi esimerkkinä ja rohkaisuna muille miehille jotka
odotelevat tanssivuoroaan, se näytös usein auttaakin. Musiikki, tanssi ja viini saavatvaimon aina täysin kiimaan eikä 52 ikävuotta häiritse ollenkaan mahdollisuuksia.

Lähden edeltä kotiin siinä vaiheessa, kun "työhaastattelut" ovat valmiita, valmiusaste
kyllä näkyykin, mutta keksimme oman koodikielemme asian varmistamiseksi.
Marilla oikeakätisenä on yleensä viinilasi pöydällä oikealla puolen itseään, mutta
partnerin varmistuttua hän siirtä lasin vasemmalle puolelleen. Silloin tiedän asian
olevan sillä mallilla, että voin poistua. Palaan kotiimme, sammutan valot ja siirryn makuuhuoneeseemme odottamaan. Taulun poistan heti, sillä pienikin ääni voi
paljastaa salaisuutemme. Vierassänkynä on vanha kuivunut puusänky jonka löysät
liitokset pitävät tajutonta kitinää ja natinaa, meidän tarkoitukseemme se on onnen omiaan. Nukkumiseen siitä ei ole.

Akti alkaa aina esileikillä missä suudellaan paljon ja mies kokeilee ensin rintoja , joita on jo silmäillyt koko illan muutenkin. Sitten menee hameen alle sängyn-
reunalla ja haluaa nähdä tuon ihmeellisen korsetin. Aniharva on koskaan luonnossa moista nähnyt, siksipä se nostaakin heti kalun seisiöön.
Moni on myös halunnut ensin nuolla vaimon vitun ja muutenkin tutustua siihen
läheltä, kattovalo on aina päällä, jotta näkisin itsekin kaiken. Usein vaimokin ottaa
vieraan kullin suuhunsa ja tutkii sen kunnolla ennen aktia.
Sitten on yhdynnän vuoro ja päästän oman kaluni vapauteen, miellän tämän kaiken omaksi esileikin esileikiksi. kaiken shown jälkeen olen valmis naimaan vaimoa oikein kunnolla. Vieraan naitua noin puolisen tuntia tai tunninkin tämä on
valmis yön uurastuksessa ja syöksee spermalastin vaimon vitun uumeniin.
Siinä vaiheessa vaimo johdattelee tämän ystävällisesti ulko-ovelle ja palaa omalle
puolellemme. Tutkin mahdolliset fritsut joita Mari ottaa mielellän vastaan, tärkein
on lemmennesteet vaginanalueella sisällä ja ulkona karvoituksella. Nuolen ja kuvaan vierasta spermaa turvonneilla häpyhuulilla, joskus spermaa löytyy rinnoilta tai jopa kasvoilta vieraan miehen haluista riippuen.
Vaarallista tosin ilman kumia mutta ilman sitä se tuo oman merkityksen ja kiiho-
tuksen asiaan. Vieraita yövieraita on ollut vuosien mittaan parisensataa, kerran samana yönä kolme. Yhden toi heti mukaan ja ne kaksi muuta tulivat tekstaripyynnöllä myöhemmin, kolmas lähti vasta pyhäaamuna kahdeksan maissa
pois. Silloin oli yhteensä kuudet spermat sisällä, itsellä odottaminen kävi jo voimille. Mari sanookin aina, että miehen iskeminen on kuin karkin viemistä lapselta, sen helpompaa ei voi olla, kun uskaltaa olla nainen ja on ulkonäköä.

59

13992

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Loistavaa juttua! Kerro yksityiskohtaisesti kun nuoret miehet polkee vaimoasi! Miltä tuntui eka kerta katsoa kun vieras mies polki vaimoa?
   Itellä ollut pieniä haaveita katsoa kun joku iso kyrpänen polkis vaimoa samalla kun katson paikasta mistä näkee hyvin mutta he eivät nää minua.

   • Anonyymi

    Upea tarina, upeat asut
    T. Nylonhullu


  • Anonyymi

   Nuori ikä on enemmän käsite, n.reilu 24v hänestä nuorempi ollut vaimolla mukana sängyssä, tykkää 30-35 ikäisistä eniten, ovat hyvin aktiivisia.
   Tanssiessa alkavat heti hyväillä ensin selkää ja peppua, toiset ihmettelevät ääneen korsetinluita ja Mari sanoo heti, että seikkailutuulella ja siksi korsetti.
   Siinä vaiheessa mies pyytää päästä seuraan ja jos sopiva niin hakeutuvat syrjäiseen pöytään. Siellä eka suudelmat ja osa pyytää lupaa kokeilla hameen alta, että onko oikeasti pitkätsukat ja siitä se alkaa. Sormenpäitten tavattua paljaan reiden sukansuulla on sinetti joka kerran yhdynnälle. Monet vielä kokeilee pillulle asti, välillä nimettömät on jalassa mutta usein ei. Paljaan vitun löydettyään kaikki alkavat ehdottaa kutupaikkaa, kaikilla ei ole omaa soppea, mutta vcaimo aina sanoo ettei murhetta jos mies maksaa taksin. Kaikki maksavat.

   Kerran tuli paha riita tässä vaiheessa, kun sopiva mies oli jo katsottu, mutta jokin alfauros vaati tanssia ja vaimo suostui. Mies alkoi omistella vaimoa ja tuli pöytään väkisin ja alkoi tivata seksiä äänekkäästi ja ihmiset huomasivat tämän. Tyyppi halusi kokeilla pillua, mutta Mari sanoi käyvänsä vessassa poistamassa nimettömät.
   Siellä hän kuitenkin otti helmet kaulastaan ja siveli niitä vitussaan ylös alas, kun oli jo kunnon kiimassa ja helmet olivat yleään pillunnesteissä. Pöydässä hän antoikin yllättäen helmet miehelle ja sanoi, ettei voi antaa mennä hameen alle mutta katso kunka kiimassa hän on. Alfa innostui kovasti haistellessaan ja maistellessaan helmiä, varmistui että nainen oli oikeasti kiimassa. Sitten Mari pyysi tätä piipahtamaan miestenhuoneessa pesemässä helmet niin pääsisivät lähtemään, tämä tyhmyri meni ansaan ja sillä välin vaimo poistui nopeasti tämän toisen miehen kanssa.

   Jäin odottamaan baaritiskille tätä alfaurosta joka hölmistyneenä etsi kiimaista naarasta turhaan helmet käsissä. Tajuttuaan asian äijä tulistui ja alkoi huutaa vaimoa huoraksi, järjestysmies tuli paikalle mutta vaimo ei. Äijä joutui pihalle ja sai kunnon opetuksen, helmet tosin sai mutta nekin halpaa lasia.
   Silloin en nähnyt esitystä alusta alkaen, mutta hiivin omalle puolelle hiljaa ja pääsin mukaan, kun akti oli jo menossa.
   Lähes aina menee samalla kaavalla eli mies alkaa suudella vaimoa ja kopeloida rintoja ja nostaa hameenhelmaa ylös reisille. Sitten sormetusta ja mekko pois ja nuolemista pillusta, joskus 69:ssä tässä vaiheessa. Runkkaan ja nautin vaikka sydän hakkaa kovasti ja suuta kuivaa. Mari laittaa aina musiikkia sillä peilinlasi on ohut eikä estä ääniä, yksikin yskäisy yms. niin jäämme kiinni. Pidän oven auki huoneestani niin pääsen nopeasti pakenemaan jos yskä tai aivastus yllättää. Kamera on omalla jalallaan aina kuvausvalmiina ja varottava etten kaada sitä, senkin jalassa on lisäpaino ettei kaadu helposti. Salakuvaus on rikos, mutta omassa kodissa kuvaan, kun vieras nai varattua rouvaa. Kellekään en ole filmejä näyttänyt tai nettiin laittanut, runkkaan ja katselen niitä myöhemmin yksin. Sekin on osa harrastusta.

   Imuttelun jälkeen alkaa yhdyntä tietty ja vaimo alla ja vieras alkaa hivuttaa kaluaan sisään. Alku hidasta työntelyä, mutta tahti muuttuu pian ja osa nai hyvinkin rajusti ja jotkut tasaisesti lykkien. Välillä asento vaihtuu takaapäin tai lusikka-asentoon ja näen hyvin, kun kalu painuu sisään. Moni pitää myös taukoa jolloin poistun olkkariin ja palaan , kun sänky alkaa taas natista. Silloin tulen hiipien paikalle ja saan taas seurata aktia, Mari pyytää fritsujen imemistä ja rinnat ja kaula peittyy tässä vaiheessa niihin. Nekin osa leikkiä sillä ne kertovat syntisestä menosta jota vaimolla ei saisi enää olla aviossa, ne kiihottavat vielä monta päivää.
   Usein miehet ylistävät vaimon kauneutta naidessaan, hän muistuttaa Anne Kukkohovia vaikkei nyt kukaan ole koskaan häneksi luullut eikä se nyt moista tekisikään julkkiksena. Vaimo onkin kaunis ja korostaa sitä meikillä ja vaatteilla, nahkahame on myös yksi valttikortti jolla miehiä löytyy.
   Lopuksi se kohokohta eli siemensyöksy ja sen kuulee ja näkee aina tarkasti, se nytkähtely ja huokailu kun sperma lentää vaimon vittuun. Silloin tiedän, että oma nautinto on kohta. Sitten vieras vetää nuukahtaneen kalun ulos joka kiiltää limasta, sekin kiihottaa kun tiedän kaiken onnistuneen.
   Yleensä tässä vaiheessa menen muualle soittamaan vaimolle joka näyttelee yllättynyttä ja sanoo vieraalle, että oma mies onkin tulossa jo nyt kotiin. Aina vieras lähtee pian ja pääsemme kahden. Vierashuoneen sängyssä on kauan sama petauspatja jossa todella paljon spermatahroja, vaikka lakana, mutta sen läpi spermaa imeytyy petariin. Sekin luo oman vivahteensa seikkailuun, kun aina aktin jälkeen katsomme uutta ja kosteaa tahraa kuivaneitten joukossa.

   Lopuksi kuvaan spermanoron vitusta ja nuuhkin ja nuolen sen. Sitten alan naida liukkaille eikä sitä tunnetta voita mikään, oma kyrpä soutaa vieraassa spermassa ja tunne on aivan hurja. Sitä ei pysty kuvaamaan vaan se on itse koettava.
   Meiltä harrastus vie stressin pois hyvin eikä tarvitse alkoa.

   • Anonyymi

    On teillä harrastus. 🙂
    Miksi et mene ihan luvan kanssa sinne makuhuoneeseen katsomaan? Vai onko teillä tämä salassa katselu mielenkiintoisempaa?


  • Anonyymi

   Vaimon vaikeaa saada ketään mukaan jos kertoo miehensä olevan odottamassa eikä yllättäen pidä mennä aktiin mukaan. Minut myös tunnetaan liian hyvin täällä ja miehet helpompi saada aktin jälkeen heti poistumaan tuon puhelinjuonen avulla, aika jännä myös seurata salaa tapahtumaa niin on myös aidompi.

  • Anonyymi

   Tykkääkö naises imeä vieraat kullit puhtaaksi tai ottaako aina välistä (vahingossa) lastit suihin?

  • Anonyymi

   Minä en tiedä aviomiehenä uskaltaisinko ja kestäisinkö katsoa, mutta ei minun ole sitä tarvinnutkaan kokeilla. On sekä minusta että vaimosta paljon viehättävämpää, että olen kuuloyhteydellä, kun vaimo viihdyttää meillä silloin tällöin yöpyvää pohjoisen työmatkalaista. Sinne vaimo livahtaa, puolihämärään vierashuoneeseen, pikkiriikkisessä pitsiyöpaidassaan, jonka liian lyhyen helman alta karvoitus lupaavasti vilkuttelee. Pistän silmät kiinni ja kuvittelen kuinka vieraan poikamiehen terska odotuksesta paisuneena kurkistelee esinahan alta, tietää saavansa ehtaa leikkisää aviopillua. Kuiskuttelua, naurahtelua, pitkää hiljaisuutta, kun pelkät kädet puhuvat, välittävät tajuntaan informaatiota iholta iholle. Minullakin seisoo., sillä sängyn kahina, miehen matala ähinä ja naisen tuttu huohotus kertovat vieraan nyt päässeen vitulle ja olevan sen täysivaltainen ja osaava omistaja kaikin oikeuksin.

   • Missäpäin olette pääsisinkö mukan panemaan vaimoasi tässä kun luke niin kulli alkaa jo seisomaan olisi upea saada työntää se vaimosi pillun ja nussia lopuksi päästäisi satsin sisälle. Ottakaa yhteyttä ja kertokaa miten teihin saa yhteyttä


   • Anonyymi

    Kyllä minunkin kaunis blondi vaimoni saa nussia miesten kanssa, vaimo ottaa myös suihin kun miehet pitävät siitä että blondilla on kalu suussa. Me lähdetään tänään tuttuun baariin missä vaimo on isketty tosi monia kertoja ja vaimo on iskenyt siellä myös miehiä. Vaimolla on posliini, posliini on helpompi pitää puhtaana kun siihen on lauettu paljaalla. Vaimolla on ehkäisy kunnossa, miehet saavat huoletta laskea sisään. Minä huollan aina välillä vaimon vitun, tänään eli äsken ajelin vaimon vitun täysin posliiniksi, vaimosta on mukavaa kun oma mies huoltaa vitun vieraille miehille hauskanpitoon. Vaimo meni pukeutumaan, kohta lähdemme ulos, vaimo saa tänään vierasta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä minunkin kaunis blondi vaimoni saa nussia miesten kanssa, vaimo ottaa myös suihin kun miehet pitävät siitä että blondilla on kalu suussa. Me lähdetään tänään tuttuun baariin missä vaimo on isketty tosi monia kertoja ja vaimo on iskenyt siellä myös miehiä. Vaimolla on posliini, posliini on helpompi pitää puhtaana kun siihen on lauettu paljaalla. Vaimolla on ehkäisy kunnossa, miehet saavat huoletta laskea sisään. Minä huollan aina välillä vaimon vitun, tänään eli äsken ajelin vaimon vitun täysin posliiniksi, vaimosta on mukavaa kun oma mies huoltaa vitun vieraille miehille hauskanpitoon. Vaimo meni pukeutumaan, kohta lähdemme ulos, vaimo saa tänään vierasta.

    Saiko se vaimo eilen vierasta?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Saiko se vaimo eilen vierasta?

    Menimme uudenvuodenaattona tuttuun baariin, istuimme yhden puolitutun miehen pöydässä, toinen mies oli puolitutun kaveri, emme tunteneet miestä. Tiesin että vaimo oli antanut puolitutulle pari kertaa, vaimo ja hänen vittunsa oli miehelle tuttu. Juttelimme, menin käymään vessassa, tulin pois ja juttelin tuttujen kanssa. Menin pöytään takaisin ja näin vaimoni siirtyneen miesten väliin. Näin miesten käden olevan vaimon reisien välissä, reidet olivat hiukan levällään, näin kuinka miesten käsi siirtyi reisien yläosaan, vaimo punasteli ja sanoi, me tässä tutustutaan toisiimme, miehet haluasivat pitää hauskaa minulla, annan mielelläni miehille jos minulla ei ole mitään sitä vastaan. Sanoin, ei tietenkään, anna pois. Sanoin miehille, Vaimolla on ehkäisy kunnossa, voitte laueta sisään. He lähtivät toisen miehen luokse naimaan, vaimo oli aamuun asti, hain vaimoni aamulla kotiin, vaimo oli väsynyt mutta tyytyväinen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Saiko se vaimo eilen vierasta?

    Vaimoni sai eilen paljasta vieraan kyrpää ja mies pani ihan oikeasti ilman kortsua.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaimoni sai eilen paljasta vieraan kyrpää ja mies pani ihan oikeasti ilman kortsua.

    Vaimoani vedetään tänään illalla paljaalla vituiksi, vaimo ottaa myös tietysti suihin. Vaimo lähti eilen pomonsa kanssa liikematkalle, ovat pari yötä matkalla. Vaimoni on pomonsa vakipano, pomo on poikamies joka purkaa paineet usein vaimooni. Vaimo oli nainut pomon kanssa eilen illalla, otti myös suihin, pomo pitää siitä kun kaunis blondi imee kyrpäänsä. Pomo oli jutellut yhden liikemiehen kanssa ja liikemies oli sanonut, että olisi mahtavaa jos saisi vaimoani. Pomo oli sanonut, kysy reippaasti, kyllä sinä saat. Vaimo ja liikemies oli jutelleet päivällä ja liikemies oli sopinut tapaamisen hotellihuoneeseen. vaimo soitti äsken ja sanoi, hän on kohta menossa liikemiehen luokse, toivottavasti tulee mukava tapaaminen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaimoani vedetään tänään illalla paljaalla vituiksi, vaimo ottaa myös tietysti suihin. Vaimo lähti eilen pomonsa kanssa liikematkalle, ovat pari yötä matkalla. Vaimoni on pomonsa vakipano, pomo on poikamies joka purkaa paineet usein vaimooni. Vaimo oli nainut pomon kanssa eilen illalla, otti myös suihin, pomo pitää siitä kun kaunis blondi imee kyrpäänsä. Pomo oli jutellut yhden liikemiehen kanssa ja liikemies oli sanonut, että olisi mahtavaa jos saisi vaimoani. Pomo oli sanonut, kysy reippaasti, kyllä sinä saat. Vaimo ja liikemies oli jutelleet päivällä ja liikemies oli sopinut tapaamisen hotellihuoneeseen. vaimo soitti äsken ja sanoi, hän on kohta menossa liikemiehen luokse, toivottavasti tulee mukava tapaaminen.

    Vaimo soitti aamulla ja sanoi imeneensä ja oli nussinut liikemiehen kanssa, liikemiehellä oli ollut tosi iso kalu jota oli hauskaa imeä. Liikemies oli lauennut suuhun ja alapäähän. Liikemies oli ollut aivan innoissaan kun pääsi naimaan paljaalla naimisissa olevaa blondia. Vaimo kertoi kuinka liikemies oli pesemässä kaluaan ja hän oli sängyssä valmiina antamaan. Vaimo kertoi että hänellä oli päällään sängyssä Lise Charmelin punamustat rintsikat, Lise Charmelin sukkanauhaliivit, ohuet mustat sukat, punaiset huulet ja niillä huulikiiltoa, suihinotto huulet, tyyny pakaroitten alla, posliinivittu oli tarjolla liikemiehelle. Vaimo sanoi että hän kertoo sitten tarkemmin kuinka meni kun tulee kotiin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaimo soitti aamulla ja sanoi imeneensä ja oli nussinut liikemiehen kanssa, liikemiehellä oli ollut tosi iso kalu jota oli hauskaa imeä. Liikemies oli lauennut suuhun ja alapäähän. Liikemies oli ollut aivan innoissaan kun pääsi naimaan paljaalla naimisissa olevaa blondia. Vaimo kertoi kuinka liikemies oli pesemässä kaluaan ja hän oli sängyssä valmiina antamaan. Vaimo kertoi että hänellä oli päällään sängyssä Lise Charmelin punamustat rintsikat, Lise Charmelin sukkanauhaliivit, ohuet mustat sukat, punaiset huulet ja niillä huulikiiltoa, suihinotto huulet, tyyny pakaroitten alla, posliinivittu oli tarjolla liikemiehelle. Vaimo sanoi että hän kertoo sitten tarkemmin kuinka meni kun tulee kotiin.

    Kyllä oli vaimo päivällä täpinöissään kun pomonsa soitti hänelle kotiin, vaimo on etätöissä. Kuulin hyvin keskustelun, pomo kysyi voisiko vaimo tulla firman edustustiloihin edustusemännäksi, sinne tulee yksi bisnesmies ja jää yöksi tiloihin, myös hän tulee sinne. Vaimo sanoi tulevansa mielellään, olisiko hän myös liikemiehen käytössä jos liikemies haluaisi käyttää häntä bisnespanona. pomo oli sanonut, se olisi tarkoitus jos se vain käy, voisi jäädä yöksi. Vaimo sanoi pomolleen, tietysti käy. Näin kuinka vaimo punastui puhelimessa kun kuunteli mtä pomo sanoi hänelle puhelimeen, vaimo sanoi, kyllä se käy, se olisi ensimmäinen kerta kun ottaisin mustaa bisnesmiestä suihin ja nussisin miehen kanssa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä oli vaimo päivällä täpinöissään kun pomonsa soitti hänelle kotiin, vaimo on etätöissä. Kuulin hyvin keskustelun, pomo kysyi voisiko vaimo tulla firman edustustiloihin edustusemännäksi, sinne tulee yksi bisnesmies ja jää yöksi tiloihin, myös hän tulee sinne. Vaimo sanoi tulevansa mielellään, olisiko hän myös liikemiehen käytössä jos liikemies haluaisi käyttää häntä bisnespanona. pomo oli sanonut, se olisi tarkoitus jos se vain käy, voisi jäädä yöksi. Vaimo sanoi pomolleen, tietysti käy. Näin kuinka vaimo punastui puhelimessa kun kuunteli mtä pomo sanoi hänelle puhelimeen, vaimo sanoi, kyllä se käy, se olisi ensimmäinen kerta kun ottaisin mustaa bisnesmiestä suihin ja nussisin miehen kanssa.

    Myös minä punastuin kun kuulin mitä vaimo on menossa tekemään likemiehen kanssa. Vaimo kävi suihkussa, pesi huolella tavaransa, minä sanoin hänelle, voin ajella tavarasi täysin posliiniksi, pääsee musta liikemies kauniin blondin vitun päälle. Vaimo pukeutui asiallisesti jakkupukuun, alla oli taas kerran Lise Charmelin alusvaatteet, vaimo on sanonut että miehet pitävät siitä kun hänellä on Lisen alusvaatteet. Vaimo otti laukkuun mukaan minihameen, ohuen topin, tosi korkeat korkkarit ja sanoi, kun emännän hommat on tehty, hän pukeutuu viihdepanoksi liikemiehelle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Myös minä punastuin kun kuulin mitä vaimo on menossa tekemään likemiehen kanssa. Vaimo kävi suihkussa, pesi huolella tavaransa, minä sanoin hänelle, voin ajella tavarasi täysin posliiniksi, pääsee musta liikemies kauniin blondin vitun päälle. Vaimo pukeutui asiallisesti jakkupukuun, alla oli taas kerran Lise Charmelin alusvaatteet, vaimo on sanonut että miehet pitävät siitä kun hänellä on Lisen alusvaatteet. Vaimo otti laukkuun mukaan minihameen, ohuen topin, tosi korkeat korkkarit ja sanoi, kun emännän hommat on tehty, hän pukeutuu viihdepanoksi liikemiehelle.

    Kun ajelin vaimon tavaran täysin posliiniksi, vaimo sanoi ajelun aikana, pomo kertoi liikemiehellä olevan tosi iso, kunnon elin, kyrpä, pomo oli nähnyt kalun kun olivat olleet edellisellä kerralla liikematkalla, olivat olleet naisissa. Minä punastuin aivan kokonaan kun ajettelin oman kauniin vaimoni imevän ja nussivan liikemiehen kanssa, Sanoin vaimolle, jos on mahdollista, ota kuva tai muutama kuva puhelimeen jossa sinulla on musta kyrpä suussasi, kaunis blondi ottaa suihin mustaa jöötiä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kun ajelin vaimon tavaran täysin posliiniksi, vaimo sanoi ajelun aikana, pomo kertoi liikemiehellä olevan tosi iso, kunnon elin, kyrpä, pomo oli nähnyt kalun kun olivat olleet edellisellä kerralla liikematkalla, olivat olleet naisissa. Minä punastuin aivan kokonaan kun ajettelin oman kauniin vaimoni imevän ja nussivan liikemiehen kanssa, Sanoin vaimolle, jos on mahdollista, ota kuva tai muutama kuva puhelimeen jossa sinulla on musta kyrpä suussasi, kaunis blondi ottaa suihin mustaa jöötiä.

    Vaimoa nauratti kun kuuli toiveeni saada nähdä hänen ottavan suihin liikemiestä ja sanoi, yritän täyttää toiveesi nähdä musta kalu suussani. Sain illalla muutaman kuvan puhelimeen jossa vaimo ottaa suihin liikemiestä, vaimon pomo oli ottanut kuvat ja pienen pätkän videota missä vaimon pää nyökkii kun ottaa suihin. Sain myös pienen otoksen kun he alkoivat naimaan, vaimo oli sängyssä selällään ja ohjasi kalua sisäänsä kalun työntyessä sisään. Minun kaverini oli tullut käymään, kaveri tietää mitä vaimoni puuhailee miesten kanssa ja katselimme kuvia ja videota yhdessä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaimoa nauratti kun kuuli toiveeni saada nähdä hänen ottavan suihin liikemiestä ja sanoi, yritän täyttää toiveesi nähdä musta kalu suussani. Sain illalla muutaman kuvan puhelimeen jossa vaimo ottaa suihin liikemiestä, vaimon pomo oli ottanut kuvat ja pienen pätkän videota missä vaimon pää nyökkii kun ottaa suihin. Sain myös pienen otoksen kun he alkoivat naimaan, vaimo oli sängyssä selällään ja ohjasi kalua sisäänsä kalun työntyessä sisään. Minun kaverini oli tullut käymään, kaveri tietää mitä vaimoni puuhailee miesten kanssa ja katselimme kuvia ja videota yhdessä.

    Kyllä teki silloin häijyä katsella kuinka kaunis vaimoni otti suihin ja nussi liikemiehen kanssa. Kiihotti katsella vaimoa kun otti suihin, kaverini sanoi punastellen, kyllä minulla on uskomattoman ihana ja kaunis vaimo, kyllä kelpaa liikemiehen saada vaimoani. Kaverini ei ole ollut vaimoni kanssa, mutta tiesin hänen haluavan vaimoani, ei ole kehdannut kysyä minulta tai vaimolta saisiko myös hän. Kysyin kaveriltani haluaisitko vaimoani, kaverin punastuessa ja sanoi, kyllä. Ei jatkettu juttua enempää, pari päivää sitten kaveri oli kylässä ja myös vaimoni oli kotona. Olin kertonut vaimolle että kaverini haluaisi sinua ja sanoin että ei minulla ole mitään sitä vastaan. Vaimo sanoi, täytyyhän kaverisi saada kun siihen tulee tilaisuus, yllätetään kaverisi. Olimme syöneet ja juttelimme kun vaimoni sanoi, käyn tuolla toisessa huoneessa, tulen kohta takaisin. Vaimo oli pessyt alapäänsä ja pukeutunut babydoll yöpaitaan joka päättyi lanteiden alaosaan, vaimolla ei ollut pikkuhousuja päällään mutta toinen käsi oli tavaran päällä kun tuli takaisin luoksemme ja sanoi kaverilleni, nyt on jälkiruoan aika, eiköhän mennä nauttimaan ja otti käden pois tavaran päältä. Kaveri oli hämmennyksissä eikä saanut vähään aikaan sanaa suustaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä teki silloin häijyä katsella kuinka kaunis vaimoni otti suihin ja nussi liikemiehen kanssa. Kiihotti katsella vaimoa kun otti suihin, kaverini sanoi punastellen, kyllä minulla on uskomattoman ihana ja kaunis vaimo, kyllä kelpaa liikemiehen saada vaimoani. Kaverini ei ole ollut vaimoni kanssa, mutta tiesin hänen haluavan vaimoani, ei ole kehdannut kysyä minulta tai vaimolta saisiko myös hän. Kysyin kaveriltani haluaisitko vaimoani, kaverin punastuessa ja sanoi, kyllä. Ei jatkettu juttua enempää, pari päivää sitten kaveri oli kylässä ja myös vaimoni oli kotona. Olin kertonut vaimolle että kaverini haluaisi sinua ja sanoin että ei minulla ole mitään sitä vastaan. Vaimo sanoi, täytyyhän kaverisi saada kun siihen tulee tilaisuus, yllätetään kaverisi. Olimme syöneet ja juttelimme kun vaimoni sanoi, käyn tuolla toisessa huoneessa, tulen kohta takaisin. Vaimo oli pessyt alapäänsä ja pukeutunut babydoll yöpaitaan joka päättyi lanteiden alaosaan, vaimolla ei ollut pikkuhousuja päällään mutta toinen käsi oli tavaran päällä kun tuli takaisin luoksemme ja sanoi kaverilleni, nyt on jälkiruoan aika, eiköhän mennä nauttimaan ja otti käden pois tavaran päältä. Kaveri oli hämmennyksissä eikä saanut vähään aikaan sanaa suustaan.

    Kyllä oli kaverini onnellnen kun tuli pois makuuhuoneesta parin tunnin päästä. Kysyin, oliko hauskaa, saitko myös suihin oton panon lisäksi ? Kaveri sanoi saaneensa suihin oton, laukesin suuhun ja alapäähän paljaalla, vaimosi on ihana. Sanoin, sehän on hauskaa että olet tyytyväinen. Vaimo on tänään firmansa edustusemäntä firman edustustiloissa, vaimo jää liikemiehen käyttöön yöksi, vaimo on ollut tosi usein emäntänä ja bisnespanona, hauskaahan se on. Viime vuonna kävimme kesällä viikoittain tanssilavoilla tanssimassa, saas nähdä pääseekö tänä kesänä . Vaimo iskettiin ja vaimo iski illan aikana miehen jonka kanssa harrastivat yhdyntää ja suihin ottoa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä oli kaverini onnellnen kun tuli pois makuuhuoneesta parin tunnin päästä. Kysyin, oliko hauskaa, saitko myös suihin oton panon lisäksi ? Kaveri sanoi saaneensa suihin oton, laukesin suuhun ja alapäähän paljaalla, vaimosi on ihana. Sanoin, sehän on hauskaa että olet tyytyväinen. Vaimo on tänään firmansa edustusemäntä firman edustustiloissa, vaimo jää liikemiehen käyttöön yöksi, vaimo on ollut tosi usein emäntänä ja bisnespanona, hauskaahan se on. Viime vuonna kävimme kesällä viikoittain tanssilavoilla tanssimassa, saas nähdä pääseekö tänä kesänä . Vaimo iskettiin ja vaimo iski illan aikana miehen jonka kanssa harrastivat yhdyntää ja suihin ottoa.

    Oltiin eilen illalla tutussa baarissa viettämässä iltapäivää vaimon kanssa ja vaimon hyvän tyttöystävän ja hänen miehensä kanssa. Naiset menivät jo tuntia ennen meitä ja kun tulimme baariin naiset istuivat parin baaritutun kanssa. Istuimme kaverin kanssa viereiseen pöytään, juttelimme ja kävimme vessassa. Miehet tulivat myös sinne ja kysyivät voivatko he iskeä vaimomme, onko meillä mitään sitä vastaan ? Sanoimme, iskekää pois, jos vaimomme haluavat lähteä kanssanne, käyttäkää tilaisuus hyväksi. Menimme pöytään takaisin, miehet juttelivat naisten kanssa ja nousivat ylös.Vaimo sanoi minulle, tulemme takaisin vajaan parin tunnin päästä, menemme tämän toisen miehen luokse pitämään hauskaa, Sanoinh, menkää pois, sinulla on ehkäisy kunnossa, voi laueta sisääsi. Me jäimme baariin kannattamaan aisaa kun vaimomme nussivat luvallamme miesten kanssa. he tulivat takaisin parin tunnin päästä tyytyväisinä, olimme baarissa vielä tunnin verran.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Menimme uudenvuodenaattona tuttuun baariin, istuimme yhden puolitutun miehen pöydässä, toinen mies oli puolitutun kaveri, emme tunteneet miestä. Tiesin että vaimo oli antanut puolitutulle pari kertaa, vaimo ja hänen vittunsa oli miehelle tuttu. Juttelimme, menin käymään vessassa, tulin pois ja juttelin tuttujen kanssa. Menin pöytään takaisin ja näin vaimoni siirtyneen miesten väliin. Näin miesten käden olevan vaimon reisien välissä, reidet olivat hiukan levällään, näin kuinka miesten käsi siirtyi reisien yläosaan, vaimo punasteli ja sanoi, me tässä tutustutaan toisiimme, miehet haluasivat pitää hauskaa minulla, annan mielelläni miehille jos minulla ei ole mitään sitä vastaan. Sanoin, ei tietenkään, anna pois. Sanoin miehille, Vaimolla on ehkäisy kunnossa, voitte laueta sisään. He lähtivät toisen miehen luokse naimaan, vaimo oli aamuun asti, hain vaimoni aamulla kotiin, vaimo oli väsynyt mutta tyytyväinen.

    Tulen kolmanneksi pyöräksi
    ikää on 46v. ja poden panopakkoa
    25 cm kulli mulla .
    0404185758
    0400639952


   • Anonyymi

    Koska pääsisi mukaan.? Vaimosi on varmasti mielissään. Olisi mahtava päästä kokeilemaan. Ja laittaa nautinnosta hänet ääntelemään oikeen kunnolla.. Munaa niin että pillu punottaa.. Ja laskea mällit sisään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaimoni sai eilen paljasta vieraan kyrpää ja mies pani ihan oikeasti ilman kortsua.

    Minäkin voisin antaa patukkaa. Ja paljaana tietty.


  • Anonyymi

   Kulli alko seisoon t.aviopari

   • Anonyymi

    Vaimo tuli mökille eilen, minä tulin tunti sitten. vaimo ei kuullut tuloani, auto jäi kauemmaksi, tulin mökkiin ja katsoin järvelle, saunan vieressä. Näin kuinka vaimoni oli naapurin miehen kanssa rannalla, heitä ei muut nähneet. Vaimo otti suihin miestä viltin päällä, pää nyökki kun kalu sai kyytiä, näkyi että mies nautti, vaimo oli kaunis kalu suussaan. Vaimo otti kalun suustaan ja asettui selälleen, mies tuli reisien väliin, vaimo otti kalusta kiinni, toisella kädellä levitti häpyhuulensa levälleen ja ohjasi kalun pään häpyhuuliensa väliin. Mies työntyi sisään ja aloitti nussimisen joka kesti aika kauan. Mies laukesi vaimon sisään, he kävivät saunassa pesulla ja tulivat käsikkäin mökin sisään. Vaimo sanoi minulle kun näki minut, hei, sinäkin olet jo tullut, minua on naapuri viihdyttänyt kun olen ollut yksin, taisit nähdäkin kun olimme rannalla, naapuri on pitänyt hyvää huolta vaimostasi ja minä hänestä. Sanoin nähneeni heidät rannalla, hyvin näytitte viihtyvän.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaimo tuli mökille eilen, minä tulin tunti sitten. vaimo ei kuullut tuloani, auto jäi kauemmaksi, tulin mökkiin ja katsoin järvelle, saunan vieressä. Näin kuinka vaimoni oli naapurin miehen kanssa rannalla, heitä ei muut nähneet. Vaimo otti suihin miestä viltin päällä, pää nyökki kun kalu sai kyytiä, näkyi että mies nautti, vaimo oli kaunis kalu suussaan. Vaimo otti kalun suustaan ja asettui selälleen, mies tuli reisien väliin, vaimo otti kalusta kiinni, toisella kädellä levitti häpyhuulensa levälleen ja ohjasi kalun pään häpyhuuliensa väliin. Mies työntyi sisään ja aloitti nussimisen joka kesti aika kauan. Mies laukesi vaimon sisään, he kävivät saunassa pesulla ja tulivat käsikkäin mökin sisään. Vaimo sanoi minulle kun näki minut, hei, sinäkin olet jo tullut, minua on naapuri viihdyttänyt kun olen ollut yksin, taisit nähdäkin kun olimme rannalla, naapuri on pitänyt hyvää huolta vaimostasi ja minä hänestä. Sanoin nähneeni heidät rannalla, hyvin näytitte viihtyvän.

    Vaimollaon loma ja käytiin veneellä mökiltä kylällä kaupassa ja rannalla kahvilassa kahvilla. Istuttiin terassilla ja juteltiin parin puolitutun, paikallisen miehen kanssa jotka olivat toisessa pöydässä. Vaimo ei ole ollut ennen miesten kanssa, miehet olivat myös omalla veneellä.Kävin kahvilan sisällä, huomasin miesten olevan kiinnostuneita vaimostani joka ei ollut yllätysTulin takaisin pöytäänja sanoin meneväni vessaan.Toinen mies sanoi tulevansa myös,menimme vessaan. Mies kysyi hiukan punastellen,onko minulla mitään sitä vastaan jos iskemme vaimosi, vaimosi on kaunis nainen ja haluaisimme häntä, olemme nähneet teidät monesti ja ajatelleet että saisimme vaimoasi, olemme nähneet kun vaimosi on lähtenyt monesti eri miesten mukaan, uskalsin siksi kysyä. Sanoin, jos vaimo haluaa antaa teille, iskekää pois, ei minulla ole mitään sitä vastaan. Tulimme takaisin pöytään, vaimo punasteli ja sanoi, tämä mukava mies haluaisi nussia minua, lupasin hänelle jos ei minulla ole mitään sitä va.staan.. Sanoin, anna pois, sinulla on ehkäisy kunnossa eikä ole tauteja, kaveri voi huoletta nussia sinua paljaalla ja laueta sisääsi, vaimo ottaa myös hyvin suihin.. Vaimo sanoi, miehellä on aikaa reilu tunti, hänen pitää lähteä asioille, menemme miehen veneelle ja veneen hyttiin. Vaimo ja mies menivät veneelle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaimollaon loma ja käytiin veneellä mökiltä kylällä kaupassa ja rannalla kahvilassa kahvilla. Istuttiin terassilla ja juteltiin parin puolitutun, paikallisen miehen kanssa jotka olivat toisessa pöydässä. Vaimo ei ole ollut ennen miesten kanssa, miehet olivat myös omalla veneellä.Kävin kahvilan sisällä, huomasin miesten olevan kiinnostuneita vaimostani joka ei ollut yllätysTulin takaisin pöytäänja sanoin meneväni vessaan.Toinen mies sanoi tulevansa myös,menimme vessaan. Mies kysyi hiukan punastellen,onko minulla mitään sitä vastaan jos iskemme vaimosi, vaimosi on kaunis nainen ja haluaisimme häntä, olemme nähneet teidät monesti ja ajatelleet että saisimme vaimoasi, olemme nähneet kun vaimosi on lähtenyt monesti eri miesten mukaan, uskalsin siksi kysyä. Sanoin, jos vaimo haluaa antaa teille, iskekää pois, ei minulla ole mitään sitä vastaan. Tulimme takaisin pöytään, vaimo punasteli ja sanoi, tämä mukava mies haluaisi nussia minua, lupasin hänelle jos ei minulla ole mitään sitä va.staan.. Sanoin, anna pois, sinulla on ehkäisy kunnossa eikä ole tauteja, kaveri voi huoletta nussia sinua paljaalla ja laueta sisääsi, vaimo ottaa myös hyvin suihin.. Vaimo sanoi, miehellä on aikaa reilu tunti, hänen pitää lähteä asioille, menemme miehen veneelle ja veneen hyttiin. Vaimo ja mies menivät veneelle.

    Jatketaas.Jäin juttelemaan toisen kaverin kanssa kun vaimo meni veneelle miehen kanssa,sanoin kaverille, tämä aisankannatus on tuttua puuhaa, vaimollani on lupa nussia haluaminsa miesten kanssa, olet huomannut että vaimoni antaa mielellään mukavilinäajlenle miehille joit akyllä riittää. Sanoin kaverille että vaimollani on posliini, posliini on helpompi pitää puhtaana kun siihen on lauettu, minä ajelen vaiomon tavaran monesti posliiniksi,


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jatketaas.Jäin juttelemaan toisen kaverin kanssa kun vaimo meni veneelle miehen kanssa,sanoin kaverille, tämä aisankannatus on tuttua puuhaa, vaimollani on lupa nussia haluaminsa miesten kanssa, olet huomannut että vaimoni antaa mielellään mukavilinäajlenle miehille joit akyllä riittää. Sanoin kaverille että vaimollani on posliini, posliini on helpompi pitää puhtaana kun siihen on lauettu, minä ajelen vaiomon tavaran monesti posliiniksi,

    Juteltiin siinä kaverin kanssa kun vaimo oli toisen miehen kanssa veneellä naimassa, terassille tuli pari tuttua lomalaista, sanoivat moi, miehet katsoivat minua ja kysyivät, missä kaunis vaimoni on, oletko yksin? Sanoin vaimoni olevan tuolla veneellä yhden uuden miehen kanssa naimassa, kaveri iski vaimoni, aivan samoin kuin te viime kesänä iskitte vaimoni. Sanoin, tämä toinen kaveri varttuu vuoroaan,haluaa sopia vaimoni kanssa milloin on hänen vuoronsa päästä tutustumaan vaimooni.Miehet sanoivat, vaimosi harrastus on näköjään sama kuin viime vuonna, hän pitää hauskaa miesten kanssa, vaimosi on tosi kaunis ja halukas. (tämän koneen näppäimistöt pomppivat, vaikeaa kirjoittaa )


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Juteltiin siinä kaverin kanssa kun vaimo oli toisen miehen kanssa veneellä naimassa, terassille tuli pari tuttua lomalaista, sanoivat moi, miehet katsoivat minua ja kysyivät, missä kaunis vaimoni on, oletko yksin? Sanoin vaimoni olevan tuolla veneellä yhden uuden miehen kanssa naimassa, kaveri iski vaimoni, aivan samoin kuin te viime kesänä iskitte vaimoni. Sanoin, tämä toinen kaveri varttuu vuoroaan,haluaa sopia vaimoni kanssa milloin on hänen vuoronsa päästä tutustumaan vaimooni.Miehet sanoivat, vaimosi harrastus on näköjään sama kuin viime vuonna, hän pitää hauskaa miesten kanssa, vaimosi on tosi kaunis ja halukas. (tämän koneen näppäimistöt pomppivat, vaikeaa kirjoittaa )

    Nyt on aikaa kirjoitella, vaimo lähti yhden miehen mökille,miehiä on siellä kaksi joille vaimoni on luvannut antaa, miehet ovat saaneet ennenkin vaimolta. Vaimo tuli silloin veneestä miehen kanssa, mies saattoi tyylikkäästi vaimon viereeni ja sanoi, kiitos lainasta,oli upeaa, kiitos kun sain käyttää vaimoasi. Sanoin, ole hyvä, vaimokin näyttää tyytyväiseltä. Vaimo sanoi, teimme sinunkaupat,tapaamme uudelleen, oli hauskaa katsella miestä silmiin kun teimme sinunkaupat, miehen lauennut kalu oli silloin vielä sisälläni ja kädet rinnoillani.Mies otti toisen kätensä pois rinnaltani, kättelimme, kalu liikahteli vielä sisälläni, spermaa tuli ulos tavarastani, sanoimme nimemme, mies veti kalunsa pois sisältäni.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nyt on aikaa kirjoitella, vaimo lähti yhden miehen mökille,miehiä on siellä kaksi joille vaimoni on luvannut antaa, miehet ovat saaneet ennenkin vaimolta. Vaimo tuli silloin veneestä miehen kanssa, mies saattoi tyylikkäästi vaimon viereeni ja sanoi, kiitos lainasta,oli upeaa, kiitos kun sain käyttää vaimoasi. Sanoin, ole hyvä, vaimokin näyttää tyytyväiseltä. Vaimo sanoi, teimme sinunkaupat,tapaamme uudelleen, oli hauskaa katsella miestä silmiin kun teimme sinunkaupat, miehen lauennut kalu oli silloin vielä sisälläni ja kädet rinnoillani.Mies otti toisen kätensä pois rinnaltani, kättelimme, kalu liikahteli vielä sisälläni, spermaa tuli ulos tavarastani, sanoimme nimemme, mies veti kalunsa pois sisältäni.

    Ne kaksi uutta miestä,lomalaista sanoivat naureskellen, vaimollasi on näköjään samat tavat kuin viime vuonna,vaimosi kanssa tehtiin sinunkaupat samoin, lauennut kalumme vaimosi vitun sisällä, kädet vaimosi rinnoilla, toivottavasti saamme myös tänä kesänä nauttia vaimostasi paljaalla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ne kaksi uutta miestä,lomalaista sanoivat naureskellen, vaimollasi on näköjään samat tavat kuin viime vuonna,vaimosi kanssa tehtiin sinunkaupat samoin, lauennut kalumme vaimosi vitun sisällä, kädet vaimosi rinnoilla, toivottavasti saamme myös tänä kesänä nauttia vaimostasi paljaalla.

    Vaimo sopi toisen miehen kanssa milloin tapaavat ja he sopivat tapaamisen meidän mökillä parin päivän päästä,mutta he menivät miehen veneelle ottamaan maistiaiset ennakkoon, kaveri halusi myös päästä pukille. He viihtyivät veneellä yli tunnin,he tekivät myös sinunkaupat miehen kalu vaimon vitun sisällä. Mies saattoi veneeltä vaimoni minulle, mies kiitti lainasta, sanoin ole hyvä, hauskaa kun pidit vaimostani.Menimme mökille,nyt oli minun vuoroni,pääsin liukkaille, vieraiden miesten nussiman, hyvin nussitun vaimon vitun päälle. Pääsen tosi usein liukkaille,vaimo kertoo monesti kun nussimme millaista oli ollut miehen tai miesten kanssa, oliko saanut orgasmin, tai orgasmeja,se on tosi kivaa kuultavaa kun naimme.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaimo sopi toisen miehen kanssa milloin tapaavat ja he sopivat tapaamisen meidän mökillä parin päivän päästä,mutta he menivät miehen veneelle ottamaan maistiaiset ennakkoon, kaveri halusi myös päästä pukille. He viihtyivät veneellä yli tunnin,he tekivät myös sinunkaupat miehen kalu vaimon vitun sisällä. Mies saattoi veneeltä vaimoni minulle, mies kiitti lainasta, sanoin ole hyvä, hauskaa kun pidit vaimostani.Menimme mökille,nyt oli minun vuoroni,pääsin liukkaille, vieraiden miesten nussiman, hyvin nussitun vaimon vitun päälle. Pääsen tosi usein liukkaille,vaimo kertoo monesti kun nussimme millaista oli ollut miehen tai miesten kanssa, oliko saanut orgasmin, tai orgasmeja,se on tosi kivaa kuultavaa kun naimme.

    Ollaan mökillä, kävin asioilla ja kun tulin takaisin. Pöydällä oli lappu jossa vaimo sanoi olevansa saunalla saunakamarissa naapurin Pekan kanssa, Pekka soitti ja kysyi olenko vapaa, saisiko nauttia minua. Lupasin Pekalle, Pekka on mukava kaveri. Kävin saunan ikkunan luona ja näin kuinka vaimo ohjasi kalua sisäänsä. Vaimo oli siten että näki minut ikkunan takana, hymyili kauniina minulle, Pekka työntyi sisään, he aloittivat nussimisen. Vartun nyt että pääsen liukkaille kun he lopettavat nussimisen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ollaan mökillä, kävin asioilla ja kun tulin takaisin. Pöydällä oli lappu jossa vaimo sanoi olevansa saunalla saunakamarissa naapurin Pekan kanssa, Pekka soitti ja kysyi olenko vapaa, saisiko nauttia minua. Lupasin Pekalle, Pekka on mukava kaveri. Kävin saunan ikkunan luona ja näin kuinka vaimo ohjasi kalua sisäänsä. Vaimo oli siten että näki minut ikkunan takana, hymyili kauniina minulle, Pekka työntyi sisään, he aloittivat nussimisen. Vartun nyt että pääsen liukkaille kun he lopettavat nussimisen.

    Vaimon naimisissa oleva tyttöystävä soitti eilen ja sanoi lähtevänsä kahden miehen kanssa viettämään iltaa ja yötä tänään yhteen ravintolaan ja jää yöksi hotelliin. Tyttöystävä sanoi olleensa toisen miehen kanssa pari kertaa aiemmin ja nyt mukaan tulisi toinen mies. Tyttöystävä sanoi kertoneensa miehelle että hänellä on hyvä tyttöystävä joka ei ole turhan tarkka tavarastaan, tyttöystävä on kaunis naimisissa oleva blondi joka antaa nussia paljaalla. Mies sanoi että hän kertoo kaverilleen että olisi mahdollista saada naista. Tyttöystävä kysyi, haluaisiko vaimoni tulla neljänneksi. Vaimo sanoi, hänellä ei ole mitään sovittuna joten kyllä hän voi tulla neljänneksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ollaan mökillä, kävin asioilla ja kun tulin takaisin. Pöydällä oli lappu jossa vaimo sanoi olevansa saunalla saunakamarissa naapurin Pekan kanssa, Pekka soitti ja kysyi olenko vapaa, saisiko nauttia minua. Lupasin Pekalle, Pekka on mukava kaveri. Kävin saunan ikkunan luona ja näin kuinka vaimo ohjasi kalua sisäänsä. Vaimo oli siten että näki minut ikkunan takana, hymyili kauniina minulle, Pekka työntyi sisään, he aloittivat nussimisen. Vartun nyt että pääsen liukkaille kun he lopettavat nussimisen.

    Istun nyt veneemme kannella ja kuunteln hytistä kuuluvia ääniä kun vaimoa vedetään vituiksi paljaalla. Ollaan mökillä, käytiin veneellä kaupassa ja istuimme vähän aikaa kaupan kahvilassa, terassilla. Pöydässä istui yksi puolituttu mies joka vinkkasi meille että tulisimme hänen pöytäänsä. Menimme ja mies ohjasi vaimon istumaan viereensä seinän vierelle. Vaimolla oli tosi lyhyt minihame päällään, ohut toppi ja neulepusero. Istuimme ja juttelimme, kävin vessassa, tulin takaisin ja näin kuinka miehen käsi oli vaimon hameen alla, mies punastui kun näki minun nähneen missä kätensä oli. Sanoin, te näköjään olette jo aloittaneet tutustumisen. Vaimo pelasti tilanteen ja sanoi, tämä mukava mies kysyi onko mahdollista että saisi minua, sanoin, ei minulla ole mitään sitä vastaan, mutta kysytään mieheltäni voinko nussia kanssasi. Sanoin, tottakai saat nussia, missä ajattelitte ja milloin. Mies sanoi, jos käy, voisimme mennä teidän veneeen hyttiin, minä tulin tänne autolla, en veneellä. Sanoin, menkää pois, voin varttua veneen kannella, saatte nussia siellä rauhassa. Vaimo sanoi, se on hyvä ehdotus, mennään sinne. Sanoin miehelle, voit vetää huoletta paljaalla, vaimolla on ehkäisy kunnossa eikä ole tauteja, voit laueta sisään. Kirjoittelen tässä aikani kuluksi kun vartun panon loppumista ja pääsemme jatkamaan matkaa mökille.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Istun nyt veneemme kannella ja kuunteln hytistä kuuluvia ääniä kun vaimoa vedetään vituiksi paljaalla. Ollaan mökillä, käytiin veneellä kaupassa ja istuimme vähän aikaa kaupan kahvilassa, terassilla. Pöydässä istui yksi puolituttu mies joka vinkkasi meille että tulisimme hänen pöytäänsä. Menimme ja mies ohjasi vaimon istumaan viereensä seinän vierelle. Vaimolla oli tosi lyhyt minihame päällään, ohut toppi ja neulepusero. Istuimme ja juttelimme, kävin vessassa, tulin takaisin ja näin kuinka miehen käsi oli vaimon hameen alla, mies punastui kun näki minun nähneen missä kätensä oli. Sanoin, te näköjään olette jo aloittaneet tutustumisen. Vaimo pelasti tilanteen ja sanoi, tämä mukava mies kysyi onko mahdollista että saisi minua, sanoin, ei minulla ole mitään sitä vastaan, mutta kysytään mieheltäni voinko nussia kanssasi. Sanoin, tottakai saat nussia, missä ajattelitte ja milloin. Mies sanoi, jos käy, voisimme mennä teidän veneeen hyttiin, minä tulin tänne autolla, en veneellä. Sanoin, menkää pois, voin varttua veneen kannella, saatte nussia siellä rauhassa. Vaimo sanoi, se on hyvä ehdotus, mennään sinne. Sanoin miehelle, voit vetää huoletta paljaalla, vaimolla on ehkäisy kunnossa eikä ole tauteja, voit laueta sisään. Kirjoittelen tässä aikani kuluksi kun vartun panon loppumista ja pääsemme jatkamaan matkaa mökille.

    Esikoinen oli syksyllä menossa eskariin, nuorempi pari vuotta nuorempi, kuuma kesä kaikin puolin. Meillä oli kotivieraana parin viikon välein muutaman kerran muuan M, ikäiseni herrasmies, ylitsevuotavan kiitollinen että sai vaimoani paljaalla munalla. Vaimon niin kuin minunkin mielestäni se oli yhtä kiihottavaa kuin viatonta. Vietettiin rattoisaa iltaa, saunottiin. Siellä vieras sai jo hieman esimakua, näki vaimon paljaat rinnat, karvaisen aviotussun, johon voisi yöllä tuikata. Kai nainenkin katselee sillä silmällä, niin kuin minäkin uskaliaasti arvioin vieraan miehiset avut. Mutta kiltisti ollaan, silmät vaan tuikkii ja hymy on herkässä. Kunnes koittaa yö, se mikä on ollut kaikkien mielessä. Henki mieltei salpaantuu, kun vaimo riisuu yöpaitansa, paljastaa ujostelematta vieraalle naiselliset sulonsa, vilkaisee minuun ja tietää olevansa kaunis. Vieras myhäilee, kiertää kätensä vaimon hartioiden ympärille ja antaa kalunsa turvota. Lapset nukkuvat, äiti voi rentoutua ja antaa vieraan tutustua pilluunsa. Sen tämä tekee, hellästi, varovasti lähestyen sitä minkä lopuksi himokkaasti siementää.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Esikoinen oli syksyllä menossa eskariin, nuorempi pari vuotta nuorempi, kuuma kesä kaikin puolin. Meillä oli kotivieraana parin viikon välein muutaman kerran muuan M, ikäiseni herrasmies, ylitsevuotavan kiitollinen että sai vaimoani paljaalla munalla. Vaimon niin kuin minunkin mielestäni se oli yhtä kiihottavaa kuin viatonta. Vietettiin rattoisaa iltaa, saunottiin. Siellä vieras sai jo hieman esimakua, näki vaimon paljaat rinnat, karvaisen aviotussun, johon voisi yöllä tuikata. Kai nainenkin katselee sillä silmällä, niin kuin minäkin uskaliaasti arvioin vieraan miehiset avut. Mutta kiltisti ollaan, silmät vaan tuikkii ja hymy on herkässä. Kunnes koittaa yö, se mikä on ollut kaikkien mielessä. Henki mieltei salpaantuu, kun vaimo riisuu yöpaitansa, paljastaa ujostelematta vieraalle naiselliset sulonsa, vilkaisee minuun ja tietää olevansa kaunis. Vieras myhäilee, kiertää kätensä vaimon hartioiden ympärille ja antaa kalunsa turvota. Lapset nukkuvat, äiti voi rentoutua ja antaa vieraan tutustua pilluunsa. Sen tämä tekee, hellästi, varovasti lähestyen sitä minkä lopuksi himokkaasti siementää.

    Vaimo jää tänään illalla imemään liikemiehen kyrpää ja nussimaan liikemiehen kanssa. Vaimo on ensiksi firrmansa edustustilouissa emäntänä ja illalla liikemiehen käytössä bisneshuorana. Vaimon pomo on ollut pari kertaa reissussa ja ovat käyneet huorissa, liikemies oli kysynyt vaimon pomolta tietäisikö pomo jotakin kaunista ja halukasta blondia , huoraa hauakanpitoon. Pomo oli sanonut että heidän edustusemäntä voi jäädä käyttöösi, he käyttävät emäntää nykyään liikemiespanona ja firma voi tarjota huoran palvelut. Pomo oli kerrtonut että myös hän käyttää säännöllisesti enäntää, emäntä on naimisissa ja antaa nussia paljaalla. Meitä nauratti vaimon kanssa kun pomo ei korjannut liikemiehen käsitystä ettei vaimo ole maksullinen huora, Ajelin vaimon alapään aamulla täysin posliiniksi ennen kuin vaimo lähti tekemään työtään,


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaimo jää tänään illalla imemään liikemiehen kyrpää ja nussimaan liikemiehen kanssa. Vaimo on ensiksi firrmansa edustustilouissa emäntänä ja illalla liikemiehen käytössä bisneshuorana. Vaimon pomo on ollut pari kertaa reissussa ja ovat käyneet huorissa, liikemies oli kysynyt vaimon pomolta tietäisikö pomo jotakin kaunista ja halukasta blondia , huoraa hauakanpitoon. Pomo oli sanonut että heidän edustusemäntä voi jäädä käyttöösi, he käyttävät emäntää nykyään liikemiespanona ja firma voi tarjota huoran palvelut. Pomo oli kerrtonut että myös hän käyttää säännöllisesti enäntää, emäntä on naimisissa ja antaa nussia paljaalla. Meitä nauratti vaimon kanssa kun pomo ei korjannut liikemiehen käsitystä ettei vaimo ole maksullinen huora, Ajelin vaimon alapään aamulla täysin posliiniksi ennen kuin vaimo lähti tekemään työtään,

    Vaimo laittoi tekstarin jossa kertoi olleensa liikemiehen ja vaimon pomon kanssa, olivat olleet kolmistaan. vaimo oli imenyt pomoa kun liikemies oli nussinut vaimoa paljaalla, pomo oli lauennut suuhun ja liikemies vitun sisään. Nyt miehet lepäilevät ja valmistautuvat uusintaan. Liikemies oli sanonut vaimon olevan paras ja kaunein huora jota on nussinut. OLen hyvin otettu kun vaimo on hyvä pano ja suihinottaja. Vaimosta on ihanaa päästä tekemään työtään, tyydyttämään halukkaita joita kyllä riittää.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaimo laittoi tekstarin jossa kertoi olleensa liikemiehen ja vaimon pomon kanssa, olivat olleet kolmistaan. vaimo oli imenyt pomoa kun liikemies oli nussinut vaimoa paljaalla, pomo oli lauennut suuhun ja liikemies vitun sisään. Nyt miehet lepäilevät ja valmistautuvat uusintaan. Liikemies oli sanonut vaimon olevan paras ja kaunein huora jota on nussinut. OLen hyvin otettu kun vaimo on hyvä pano ja suihinottaja. Vaimosta on ihanaa päästä tekemään työtään, tyydyttämään halukkaita joita kyllä riittää.

    Kyllä oli ollut liikemies tyytyväinen vaimoon, oli sopinut uusinnan vaimon kanssa, se on minusta hauskaa. Vaimo tuli illalla myöhään kotiin tyytyväisenä itseensä kun kelpaa imemään vaativaa bisnesmiestä ja nussimaan liikemiestä, minä olen myös ylpeä vaimostani, ei kaikkien vaimot kelpaa liikemiehille huoraksj. Vaimio lähti tänään illalla yhden liikemiehen luokse, yksi liikemies oli kehunut vaimoa ja mies soitti vaimon yksityispuhelimeen joka on tarkoitettu pelkästään pano-ja suihinotto sopimisiin. Vaimo ei ota virallisesti maksua palveluksistaan mutta liikemiehet antavat aina yksityispalveluja antavalle vaimolle hyvän tipin huoraamisesta, liikemiehet pitävät vaimoa ammattilaisena.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä oli ollut liikemies tyytyväinen vaimoon, oli sopinut uusinnan vaimon kanssa, se on minusta hauskaa. Vaimo tuli illalla myöhään kotiin tyytyväisenä itseensä kun kelpaa imemään vaativaa bisnesmiestä ja nussimaan liikemiestä, minä olen myös ylpeä vaimostani, ei kaikkien vaimot kelpaa liikemiehille huoraksj. Vaimio lähti tänään illalla yhden liikemiehen luokse, yksi liikemies oli kehunut vaimoa ja mies soitti vaimon yksityispuhelimeen joka on tarkoitettu pelkästään pano-ja suihinotto sopimisiin. Vaimo ei ota virallisesti maksua palveluksistaan mutta liikemiehet antavat aina yksityispalveluja antavalle vaimolle hyvän tipin huoraamisesta, liikemiehet pitävät vaimoa ammattilaisena.

    Vaimo on myös tänään yhden liikemiehen käytössä, vaimo on nykyään tosi usein viikonloppuina liikemiespanona, huoraamassa. Vaimo ei virallisesti omasta mielestään ole pelkkä maksullinen huora koska ei ota yleensä ennalta sovittua maksua palveluksistaan. Joskus, nykyään aina on käynyt niin että liikemies on halunnut tietää ennakkoon paljonko vaimon, huoran suihiotto ja pano maksaa kun on soittanut vaimon yksityispuhelimeen josta on tilannut huoran sovittuun paikkaan, silloin vaimo on punastellen sanonut minimitipin jonka kyllä voi ylittäi jos asiakas on ollut tyytyväinen huoran palveluihin. Vaimo sanoo että pano paljaalla ja laukeaminen sisään ja suihin otto, suuhun laukeaminen on kalliimpaa kuin kortongin kanssa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaimo on myös tänään yhden liikemiehen käytössä, vaimo on nykyään tosi usein viikonloppuina liikemiespanona, huoraamassa. Vaimo ei virallisesti omasta mielestään ole pelkkä maksullinen huora koska ei ota yleensä ennalta sovittua maksua palveluksistaan. Joskus, nykyään aina on käynyt niin että liikemies on halunnut tietää ennakkoon paljonko vaimon, huoran suihiotto ja pano maksaa kun on soittanut vaimon yksityispuhelimeen josta on tilannut huoran sovittuun paikkaan, silloin vaimo on punastellen sanonut minimitipin jonka kyllä voi ylittäi jos asiakas on ollut tyytyväinen huoran palveluihin. Vaimo sanoo että pano paljaalla ja laukeaminen sisään ja suihin otto, suuhun laukeaminen on kalliimpaa kuin kortongin kanssa.

    Eilen vaimon hyvä tyttöystävä soitti päivällä vaimolle ja kertoi olevansa kahden liikemiehen kanssa yhdessä huoneistossa jossa antaa säännöllisesti miehille maksusta ja myös välillä ilmaiseksi. Tyttöystävä kysyi, jos ei sinulla ole muuta menoa sovittuna, voisitko tulla kaveriksi , miehet maksavat hyvin, olen sopinut maksun molemmille. Tyttöystävä sanoi, miehet ovat mukavia ja siistejä, heillä ei ole tauteja, sanoin miehille että annat nussia paljaalla jos ei ole tauteja. Kuulin hyvin puhelun, kaiutin oli päällä, vaimo sanoi tulevansa, mieheni varmaan tuo minut huoneistolle. Vaimo pukeutui seksikkäästi, alla oli Lise Charmelin alusvaatteet, saumasukat ja korkkarit, vaimo naureskeli pukeutuessaan, tässähän alkaa tuntea olevansa kokopäiväinen huora, minä sanoin, anna pois kun kerran sinua halutaan käyttää. Vein vaimon huoneistolle, tyttöystävä ja miehet hakivat vaimon autolta, vaimo meni tekemään työtään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eilen vaimon hyvä tyttöystävä soitti päivällä vaimolle ja kertoi olevansa kahden liikemiehen kanssa yhdessä huoneistossa jossa antaa säännöllisesti miehille maksusta ja myös välillä ilmaiseksi. Tyttöystävä kysyi, jos ei sinulla ole muuta menoa sovittuna, voisitko tulla kaveriksi , miehet maksavat hyvin, olen sopinut maksun molemmille. Tyttöystävä sanoi, miehet ovat mukavia ja siistejä, heillä ei ole tauteja, sanoin miehille että annat nussia paljaalla jos ei ole tauteja. Kuulin hyvin puhelun, kaiutin oli päällä, vaimo sanoi tulevansa, mieheni varmaan tuo minut huoneistolle. Vaimo pukeutui seksikkäästi, alla oli Lise Charmelin alusvaatteet, saumasukat ja korkkarit, vaimo naureskeli pukeutuessaan, tässähän alkaa tuntea olevansa kokopäiväinen huora, minä sanoin, anna pois kun kerran sinua halutaan käyttää. Vein vaimon huoneistolle, tyttöystävä ja miehet hakivat vaimon autolta, vaimo meni tekemään työtään.

    Vaimo on nykyään hyvin usein ollut maksusta huoraamassa, vaimo sanoo reippaasti asiakkaallen paljonko laskuttaa suihinotosta ja panosta paljaalla, vaimo ei enää ujostele sanoa olevansa huora. Vaimo oli eilenkin kaksi kertaa huoraamassa, aamupäivällä oli maksullinen suihinotto ja pano, illansuussa sama uusiksi. Nyt vaimo on yhden liikemiehen kanssa, vaimo sopii nykyään hinnan ja ottaa maksun etukäteen ettei asiakas pääse maksamatta, se on huorien tapa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaimo on nykyään hyvin usein ollut maksusta huoraamassa, vaimo sanoo reippaasti asiakkaallen paljonko laskuttaa suihinotosta ja panosta paljaalla, vaimo ei enää ujostele sanoa olevansa huora. Vaimo oli eilenkin kaksi kertaa huoraamassa, aamupäivällä oli maksullinen suihinotto ja pano, illansuussa sama uusiksi. Nyt vaimo on yhden liikemiehen kanssa, vaimo sopii nykyään hinnan ja ottaa maksun etukäteen ettei asiakas pääse maksamatta, se on huorien tapa.

    Vaimolla on muutama päivä vapaata töistä ja on myynyt itsensä huoraksi maksaville asiakkaille, vaimo on nyt tyttöystävänsä kanssa huoraamassa, he antavat parille liikemiehelle tyttöystävän huoneistossa. Oltiin tänään vaimon kanssa lounaalla ravintolassa kun sinne tuli vaimon entinen luokkakaveri miehensä kanssa, he eivät ole nähneet toisiaan vuosiin. He tulivat istumaan syömään samaan pöytään, keskusteltiin siitä mitä he tekevät työkseen, kun tuli vaimon vuoro sanoa olevansa yhdessä firmassa töissä ja vapaalla ollessaan hän myy usein itseään, olen maksullinen huora, bisnespano, nyt vartun tyttöystävääni tänne, hän tulee hakemaan minut parin liikemiehen käyttöön , annamme miehille. Tyttöystävä tuli ja haki vaimon, vaimon koulukaveri oli vähän aikaa hiljaa, sanoin että vaimosta on hauskaa antaa miehille ilmaiseksi tai maksusta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaimolla on muutama päivä vapaata töistä ja on myynyt itsensä huoraksi maksaville asiakkaille, vaimo on nyt tyttöystävänsä kanssa huoraamassa, he antavat parille liikemiehelle tyttöystävän huoneistossa. Oltiin tänään vaimon kanssa lounaalla ravintolassa kun sinne tuli vaimon entinen luokkakaveri miehensä kanssa, he eivät ole nähneet toisiaan vuosiin. He tulivat istumaan syömään samaan pöytään, keskusteltiin siitä mitä he tekevät työkseen, kun tuli vaimon vuoro sanoa olevansa yhdessä firmassa töissä ja vapaalla ollessaan hän myy usein itseään, olen maksullinen huora, bisnespano, nyt vartun tyttöystävääni tänne, hän tulee hakemaan minut parin liikemiehen käyttöön , annamme miehille. Tyttöystävä tuli ja haki vaimon, vaimon koulukaveri oli vähän aikaa hiljaa, sanoin että vaimosta on hauskaa antaa miehille ilmaiseksi tai maksusta.

    Vaimon entinen koulukaveri sanoi, kun olimme koulussa, me kyllä molemmat annoimme usein pojille ja myös miehille, vaimosi antoi useammin kuin minä, mieheni tietää että pidimme hauskaa kun olimme koulutyttöjä, annan aina välillä muillekin kuin miehelleni, mieheni on aina tiennyt ettei ole ainoa joka saa minua. Luokkakaveri sanoi, käyn usein liikematkoilla ja yövyn hotelleissa, isken tai minut isketään yhden yön panoksi, tietysti huolehdin ehkäisystä ja kalun pitää olla puhdas, silloin annan nussia paljaalla. Juteltiin siinä vielä vähän aikaa, erottiin ja luokkakaveri sanoi, sano vaimollesi että hyvää työniloa. Tänään vaimo oli firmansa edustusemäntä ja nyt vaimo on liikemiehen käytössä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaimon entinen koulukaveri sanoi, kun olimme koulussa, me kyllä molemmat annoimme usein pojille ja myös miehille, vaimosi antoi useammin kuin minä, mieheni tietää että pidimme hauskaa kun olimme koulutyttöjä, annan aina välillä muillekin kuin miehelleni, mieheni on aina tiennyt ettei ole ainoa joka saa minua. Luokkakaveri sanoi, käyn usein liikematkoilla ja yövyn hotelleissa, isken tai minut isketään yhden yön panoksi, tietysti huolehdin ehkäisystä ja kalun pitää olla puhdas, silloin annan nussia paljaalla. Juteltiin siinä vielä vähän aikaa, erottiin ja luokkakaveri sanoi, sano vaimollesi että hyvää työniloa. Tänään vaimo oli firmansa edustusemäntä ja nyt vaimo on liikemiehen käytössä.

    Vaimo on ollut nykyään tosi usein huoraamassa maksusta, vaimo sanoi ettei ole oikein kerennyt olemaan mukavien miesten kanssa ilmaiseksi, se on vahinko, häntä varataan jatkuvasti liikemiespanoksi, liikemiehet kertovat toisilleen että saatavilla on kaunista naimisissa olevaa blondia joka ottaa suihin, antaa nussia paljaalla ja laueta sisään. Vaimon tyttöystävä kertoo myös liikemiehille kun tarvitaan toinen huora että hän tietää yhden tosi kauniin blondin jota voi suositella Vaimo tuli töistä kotiin muutama tunti sitten ja nyt tekee toista työtään huorana. Vaimon tyttöystävä oli omistamassaan huoneistossa kahden liikemiehen kanssa ja he halusivat vaimon tulevan sinne liikemiesten käyttöön. Vaimo söi, kävi suihkussa, pukeutui seksikkääksi, meikkasi, valitsin hänelle alusvaatteet ja saumasukat, pikkuhousut olivat pelkkä naru joka meni vaon välistä, vittu oli täysin posliini. Vein äsken vaimon huoneistolle ja haen hänet pois muutaman tunnin päästä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaimo on ollut nykyään tosi usein huoraamassa maksusta, vaimo sanoi ettei ole oikein kerennyt olemaan mukavien miesten kanssa ilmaiseksi, se on vahinko, häntä varataan jatkuvasti liikemiespanoksi, liikemiehet kertovat toisilleen että saatavilla on kaunista naimisissa olevaa blondia joka ottaa suihin, antaa nussia paljaalla ja laueta sisään. Vaimon tyttöystävä kertoo myös liikemiehille kun tarvitaan toinen huora että hän tietää yhden tosi kauniin blondin jota voi suositella Vaimo tuli töistä kotiin muutama tunti sitten ja nyt tekee toista työtään huorana. Vaimon tyttöystävä oli omistamassaan huoneistossa kahden liikemiehen kanssa ja he halusivat vaimon tulevan sinne liikemiesten käyttöön. Vaimo söi, kävi suihkussa, pukeutui seksikkääksi, meikkasi, valitsin hänelle alusvaatteet ja saumasukat, pikkuhousut olivat pelkkä naru joka meni vaon välistä, vittu oli täysin posliini. Vein äsken vaimon huoneistolle ja haen hänet pois muutaman tunnin päästä.

    Vaimon entinen koulukaveri soitti vaimolle muutama päivä sitten ja sanoi hänen olevan kiinnostunut ihan kokeilumielessä millaista olisi olla huora. Koulukaveri sanoi, hän jutteli miehensä kanssa ja kysyi saisiko myös hän kokeilla huoraamista ja mies sanoi, jos haluat kokeilla, anna mennä. Koulukaveri sanoi, hän voisi tulla vaimoni kaveriksi silloin kun tarvitaan kaksi huoraa. Vaimo sanoi, hauskaa kun soitit, minulla on seuraavana päivänä sovittu tapaaminen kahden liikemiehen kanssa, en ole soittanut tyttöystävälleni voisiko hän tulla toiseksi huoraksi, tiedän että tyttöystävälläni olisi yksi muukin keikka samaan aikaan, jos ei hänelle kävisi, antaisin molemmille liikemiehile, soitan hänelle että sinä haluat kokeilla huoraamista. He sopivat mistä mieheni hakee koulukaverin ja jää yöksi meille.


  • Anonyymi

   Minulla on työkaveri joka silloin tällöin aamulla tulee käymään talossa sisällä ennenkuin päivä jatkuu ja sitten taas iltapäivällä tulee myös käymään talossa kun jättää minut kotiin.

   Vaimo käy aivan kuumana häneen ja olemme naineet monia kertoja hänen fantasioidessaan seksistä työkaverini kanssa. Vaimo käyttää yleensä rintaliivejä, mutta työkaverin ollessa kahvilla, hän pukee pelkän paidan, tai mekon tai vastaavan ohutkankaisen vaatteen ja antaa tissivakonsa näkyä, sekä varsinkin nänniensä nöpöttää sen läpi ja työkaverin katsoa. Minua kiihottaa vaimoni leikki ja me molemmat olisimme valmiita kolmanteen pyörään, mutta vielä ei ole tullut sellaista tilaisuutta jossa kysellä työkaverin kiinnostusta, ja luulen että tilanteesta johtuen se ei tule koskaan onnistumaankaan. Meille kuitenkin riittää tämäkin leikki. Vaimo on aina märkä ja valmis kun iltapäivällä työkaveri on lähtenyt ja vaimo on saanut sydämensä kyllyydestä esitellä kovia nännejään ja tissivakoa.

   • Anonyymi

    Vaimo on ollut koulukaverinsa kanssa muutaman kerran yhdessä huoraamassa, he ovat antaneet maksusta liikemiehille. Koulukaveri on ollut innoissaan huorana olosta, samaten vaimoni tekee työtään mielellään. Vaimoni on nyt koulukaverinsa kanssa antamassa liikemiehille, vaimo oli päivän töissä ja nyt tekee toista työtään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaimo on ollut koulukaverinsa kanssa muutaman kerran yhdessä huoraamassa, he ovat antaneet maksusta liikemiehille. Koulukaveri on ollut innoissaan huorana olosta, samaten vaimoni tekee työtään mielellään. Vaimoni on nyt koulukaverinsa kanssa antamassa liikemiehille, vaimo oli päivän töissä ja nyt tekee toista työtään.

    Oltiin eilen vaimon kanssa yhdessä ravintolassa illalla syömässä kun vaimo huomasi kaksi liikemiestä joista toisen vaimo tunnisti asiakkaakseen jolle on antanut maksusta. Vaimo sanoi minulle, toinen mies on tuttu mies, olen ollut hänen kanssaan, annoin miehelle maksusta . Näimme kuinka miehet juttelivat ja nousivat ylös, tulivat pöytämme luokse ja sanoivat, saammeko häiritä hetken, haluaisimme keskustella tämän kaunottaren kanssa. Sanoin, olkaa hyvä, miehet sanoivat, toinen mies sanoi, olen tavannut tämän kaunottaren kerran ennenkin miellyttävissä, toiminnallisissa olosuhteissa, olisi samasta asiasta kyse. Sanoin, voin käydä baarin puolella, olemme jo syöneet, keskustelkaa rauhassa. Tulin takaisin vähän ajan päästä ja kysyin, oletteko jo saaneet keskustelun loppuun. Vaimo sanoi, saimme keskustelun loppuun, miehet ostivat minut käyttöönsä, annan molemmille maksusta. Miehet sanoivat, menemme yhteen yksityisasuntoon, sovimme kolmesta tunnista vaimosi kanssa, voit hakea vaimosi sieltä kun olemme käyttäneet häntä kunnolla, vaimosi lupasi että saamme nussia paljaalla, meillä ei ole tauteja, vaimosi myös imee meitä. Sovimme paikan mistä haen haen vaimoni, vaimo lähti miesten mukaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Oltiin eilen vaimon kanssa yhdessä ravintolassa illalla syömässä kun vaimo huomasi kaksi liikemiestä joista toisen vaimo tunnisti asiakkaakseen jolle on antanut maksusta. Vaimo sanoi minulle, toinen mies on tuttu mies, olen ollut hänen kanssaan, annoin miehelle maksusta . Näimme kuinka miehet juttelivat ja nousivat ylös, tulivat pöytämme luokse ja sanoivat, saammeko häiritä hetken, haluaisimme keskustella tämän kaunottaren kanssa. Sanoin, olkaa hyvä, miehet sanoivat, toinen mies sanoi, olen tavannut tämän kaunottaren kerran ennenkin miellyttävissä, toiminnallisissa olosuhteissa, olisi samasta asiasta kyse. Sanoin, voin käydä baarin puolella, olemme jo syöneet, keskustelkaa rauhassa. Tulin takaisin vähän ajan päästä ja kysyin, oletteko jo saaneet keskustelun loppuun. Vaimo sanoi, saimme keskustelun loppuun, miehet ostivat minut käyttöönsä, annan molemmille maksusta. Miehet sanoivat, menemme yhteen yksityisasuntoon, sovimme kolmesta tunnista vaimosi kanssa, voit hakea vaimosi sieltä kun olemme käyttäneet häntä kunnolla, vaimosi lupasi että saamme nussia paljaalla, meillä ei ole tauteja, vaimosi myös imee meitä. Sovimme paikan mistä haen haen vaimoni, vaimo lähti miesten mukaan.

    Vaimo oli koulukaverinsa kanssa viime lauantaina bisnespanoina, tuttu liikemies soitti vaimolle pari päivää ennen ja kysyi käykö vaimolle ja jos on saatavilla toinen nainen, heitä on kaksi liikemiestä, joku kaunis blondi olisi kiva jota saisi nussia paljaalla. Vaimo sanoi puhelimeen. hän kysyy yhden tutun blondin mukaan, tämä kaunotar on myös naimisissa, antaa nussia paljaalla jos kaluissa ei ole tauteja. He sopivat paikan minne naiset tulevat, veimme naiset yhteen isoon omakotitaloon vaimon koulukaverin miehen kanssa. Naiset olivat sopineet neljästä tunnista jonka ovat miesten käytössä. Talosta tuli vaimolle tuttu liikemies ja toinen mies. Mies oli musta liikemies, vaimolle tuttu liikemies oli varannut ensiksi vaimon käyttöönsä, musta liikemies katsoi vaimon koulukaveria ja sanoi, sinä olet varmaan tarkoitettu minulle, sain kuvauksen sinusta. Vaimon koulukaveri punastui, hän ei tiennyt eikä vaimo että toinen liikemies on musta. Liikemies tuli aivan lähelle naista, suuteli naista ja laittoi kätensä naisen hameen alle, hameen helma nousi ylös, nkyi hyvin kuinka mies silitti kädellään häpyhuulia. Vaimon koulukaverin mies oli aivan punainen kun näki missä mustan miehen käsi oli.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaimo oli koulukaverinsa kanssa viime lauantaina bisnespanoina, tuttu liikemies soitti vaimolle pari päivää ennen ja kysyi käykö vaimolle ja jos on saatavilla toinen nainen, heitä on kaksi liikemiestä, joku kaunis blondi olisi kiva jota saisi nussia paljaalla. Vaimo sanoi puhelimeen. hän kysyy yhden tutun blondin mukaan, tämä kaunotar on myös naimisissa, antaa nussia paljaalla jos kaluissa ei ole tauteja. He sopivat paikan minne naiset tulevat, veimme naiset yhteen isoon omakotitaloon vaimon koulukaverin miehen kanssa. Naiset olivat sopineet neljästä tunnista jonka ovat miesten käytössä. Talosta tuli vaimolle tuttu liikemies ja toinen mies. Mies oli musta liikemies, vaimolle tuttu liikemies oli varannut ensiksi vaimon käyttöönsä, musta liikemies katsoi vaimon koulukaveria ja sanoi, sinä olet varmaan tarkoitettu minulle, sain kuvauksen sinusta. Vaimon koulukaveri punastui, hän ei tiennyt eikä vaimo että toinen liikemies on musta. Liikemies tuli aivan lähelle naista, suuteli naista ja laittoi kätensä naisen hameen alle, hameen helma nousi ylös, nkyi hyvin kuinka mies silitti kädellään häpyhuulia. Vaimon koulukaverin mies oli aivan punainen kun näki missä mustan miehen käsi oli.

    Eilen vaimon entinen koulukaveri jäi meille yöksi miehensä kanssa, tulivat kylään. Päästiin illalla myöhään kaverin kanssa liukkaille, naiset olivat hyvin nussittuja, oli ilo katsella heitä, vaimoani kun kaluni liikkui hyvin saaneen naisen sisällä. Menimme illalla tuttuun baariin, naiset sanoivat että he haluaisivat antaa mukaville miehille ilmaiseksi suihinotoilla. Sanoimme, antakaa pois, hauskaahan se on. Tarkistin onko vaimon vittu täysin posliini, ajelin sen kunnolla posliiniksi, se on minun lempityöni, tiedän miesten pitävän poslinista ja vaimosta on mukavaa kun posliini on helpompi pitää puhtaana käytön jälkeen. Myös kaveri ajeli vaimonsa vitun posliiniksi, kaveri on opetellut huoltamaan vaimonsa vitun kun vaimo on ollut välillä huoraamassa. Menimme baariin, menimme kaverin kanssa ensiksi, naiset tulivat vähän ajan päästä, olimme sopineett että he istuvat toiseen pöytään kuin me, heidän tarkoitus oli tulla isketyiksi. Yhdessä pöydässä istui kaksi miestä, toinen huomasi vaimomme ja käytti tilanteen heti hyväksi, nousi ylös ja sanoi naisille, jos käy, istukaa seuraamme, kuulimme hyvin heidän puheensa. Naiset katsoivat toisiinsa, heistä miehet näyttivät mukavilta ja siisteiltä ja sanoivat, voime istua seuraksenne. He istuivat tunnin verran, menimme käymään vessassa kun miehet tulivat myös vessaan ja sanoivat toisilleen, on tosi hyvännäköisiä naisia, eiköhän yritetä iskeä heidät. Menimme takaisin pöytäämme, naiset ja miehet keskustelivat vielä vähän aikaa, vaimoni oli vaihtanut paikkaa toisen miehen kanssa ja toinen mies istui toisen naisen vieressä. Näimme kaverin kanssa kuinka miehen käsi hyväili vaimon koulukaverin reittä hameen helman ollessa ollessa aika ylhäällä, muut baarissa olijat eivät nähneet tapahtumaa. He neljä nousivat ylös ja lähtivät baarista, he olivat menneet toisen miehen luokse. Naiset tulivat melkein kolmen tunnin päästä takaisin, kotiin hyvin tyytyväisinä ja nussittuina, oli ollut hauskaa. Naiset kertoivat että miehet olivat olleet tosi otettuja kun olivat saaneet myös kunnon suihinoton.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaimo oli koulukaverinsa kanssa viime lauantaina bisnespanoina, tuttu liikemies soitti vaimolle pari päivää ennen ja kysyi käykö vaimolle ja jos on saatavilla toinen nainen, heitä on kaksi liikemiestä, joku kaunis blondi olisi kiva jota saisi nussia paljaalla. Vaimo sanoi puhelimeen. hän kysyy yhden tutun blondin mukaan, tämä kaunotar on myös naimisissa, antaa nussia paljaalla jos kaluissa ei ole tauteja. He sopivat paikan minne naiset tulevat, veimme naiset yhteen isoon omakotitaloon vaimon koulukaverin miehen kanssa. Naiset olivat sopineet neljästä tunnista jonka ovat miesten käytössä. Talosta tuli vaimolle tuttu liikemies ja toinen mies. Mies oli musta liikemies, vaimolle tuttu liikemies oli varannut ensiksi vaimon käyttöönsä, musta liikemies katsoi vaimon koulukaveria ja sanoi, sinä olet varmaan tarkoitettu minulle, sain kuvauksen sinusta. Vaimon koulukaveri punastui, hän ei tiennyt eikä vaimo että toinen liikemies on musta. Liikemies tuli aivan lähelle naista, suuteli naista ja laittoi kätensä naisen hameen alle, hameen helma nousi ylös, nkyi hyvin kuinka mies silitti kädellään häpyhuulia. Vaimon koulukaverin mies oli aivan punainen kun näki missä mustan miehen käsi oli.

    Vaimon koulukaveri lehahti myös aivan punaiseksi kun näki ja tunsi missä mustan miehen käsi oli, nainen katsoi miestään kun hänen vittuaan hyväili vieras mies miehen nähdessä tapahtuman. Nainen laittoi kätensä mustan miehen haarojen väliin, avasi housujen vetoketjun ja laittoi kätensä housujen sisään. Nainen sanoi, sinulla seisoo hyvin, sinulla on iso elin, annan mielelläni sinulle. Vaimolle tarkoitettu mies sanoi, jos tulette aikaisemmin hakemaan vaimonne käyttömme jälkeen, tässä on oven vaihtuva koodi, päsette sisään, menkää olohuoneeseen varttumaan, jätämme sinne jotain pientä syötävää ja juotavaa, Mies sanoi, menemme nyt pitämään hauskaa näiden kaunottarien kanssa. Tulimme kaverin kanssa vajaan neljän tunnin päästä talolle, menimme olohuoneeseen, näimme parin oven olevan puoliksi auki ja kuulimme kaverin kanssa kuinka hänen vaimonsa äänteli makuuhuoneessa. Kävelimme varovasti ovelle ja näimme kuinka musta mies nussi vaimon koulukaveria paljaalla, he eivät nähneet meitä. Mustan miehen kalu liikkui rytmikkäästi naisen vitun sisällä, kädet olivat naisen rinnoilla, he suutelivat toisiaan. Naisen sääret ja reidet olivat mustan mien niskan takana, naine tarjoili itsensä kunnolla miehelle. Lähdimme hiljaa pois, kuulin toisesta huoneesta vaimon ääntä, emme menneet sinne katselemaan, menimme olohuoneeseen. Vaimon koulukaveri tuli vähän ajan päästä mustan miehen kanssa makuhuoneesta, naisella oli pyyhe vitun päällä, vitusta tuli ulos spermaa, toinen käsi piteli mustaa spermaista kyrpää, he olivat menossa suihkuun pesemään elimensä. Nainen näki meidät ja sanoi, olette jo tulleet, meillä menee vielä reilu puolisen tuntia, on ollut hauskaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaimon koulukaveri lehahti myös aivan punaiseksi kun näki ja tunsi missä mustan miehen käsi oli, nainen katsoi miestään kun hänen vittuaan hyväili vieras mies miehen nähdessä tapahtuman. Nainen laittoi kätensä mustan miehen haarojen väliin, avasi housujen vetoketjun ja laittoi kätensä housujen sisään. Nainen sanoi, sinulla seisoo hyvin, sinulla on iso elin, annan mielelläni sinulle. Vaimolle tarkoitettu mies sanoi, jos tulette aikaisemmin hakemaan vaimonne käyttömme jälkeen, tässä on oven vaihtuva koodi, päsette sisään, menkää olohuoneeseen varttumaan, jätämme sinne jotain pientä syötävää ja juotavaa, Mies sanoi, menemme nyt pitämään hauskaa näiden kaunottarien kanssa. Tulimme kaverin kanssa vajaan neljän tunnin päästä talolle, menimme olohuoneeseen, näimme parin oven olevan puoliksi auki ja kuulimme kaverin kanssa kuinka hänen vaimonsa äänteli makuuhuoneessa. Kävelimme varovasti ovelle ja näimme kuinka musta mies nussi vaimon koulukaveria paljaalla, he eivät nähneet meitä. Mustan miehen kalu liikkui rytmikkäästi naisen vitun sisällä, kädet olivat naisen rinnoilla, he suutelivat toisiaan. Naisen sääret ja reidet olivat mustan mien niskan takana, naine tarjoili itsensä kunnolla miehelle. Lähdimme hiljaa pois, kuulin toisesta huoneesta vaimon ääntä, emme menneet sinne katselemaan, menimme olohuoneeseen. Vaimon koulukaveri tuli vähän ajan päästä mustan miehen kanssa makuhuoneesta, naisella oli pyyhe vitun päällä, vitusta tuli ulos spermaa, toinen käsi piteli mustaa spermaista kyrpää, he olivat menossa suihkuun pesemään elimensä. Nainen näki meidät ja sanoi, olette jo tulleet, meillä menee vielä reilu puolisen tuntia, on ollut hauskaa.

    Vaimo jää tänään illalla nussimaan ja imemään maksusta liikemiestä. Oltin muutama päivä sitten, lauantaina yhdessä marketissa ostoksilla kun meidän auton viereen tuli asuntoauto josta tuli ulos kaksi miestä, Vaimo tunnisti toisen miehen, vaimo oli ollut miehen kanssa. Vaimo tervehti miehiä ja sanoi minulle, olen ollut tämän toisen miehen kanssa, naitiin ja otin suihin, oli mukavaa. Kättelimme, mies sanoi, minulla on kaunis ja ihana vaimo, oli ilo olla hänen kanssaan. Mies sanoi, jos käy, mennään auton sisälle, keitetään kahvit ja jutellaan, me olemme lähdössä pohjoiseen, tulimme ostamaan ruokaa mukaan. Menimme auton sisälle, mies keitti kahvit, toinen mies istui vaimon vieressä, ei puhunut paljoa mutta huomasimme miehen haluavan vaimoani. Sanoin, ei minulla ole mitään sitä vastaan jos vaimoni haluaa olla kanssasi, kaverisi on saanut vaimoltani. vaimo hymyili ja sanoi, ai että kaverille myös, ei minulla ole mitään sitä vastaan. Toinen mies sanoi, menkää tuonne auton perälle, siellä on sänky ja vessa, vedetään verhot eteen, saatte olla siellä rauhassa, me voimme jutella ja juoda kahvit kun naitte. Vaimo sanoi, eiköhän sitten mennä naimaan ja otan sinua suihin. Vaimo ja mies menivät auton takaosaan, vedimme verhot eteen ja juttelin vaimon kanssa olleen miehen kansss. Kysyin oletko naimisissa ja mies sanoi olevansa mutta käy välillä vieraissa. Kysyin, antaako vaimosi vieraille miehille, kaveri vähän punasteli ja sanoi vaimon antavan, oli saanut tietää muutama kuukausi sitten että miehiä on ollut monia. Kaveri sanoi, hänelle selvisi vieraissa käynti kun vaimo oli taas kerran lähdössä liikematkalle muutamaksi päiväksi ja laittoi laukkuun seksikkäitä hepeneitä, sukkia ja sukkanauhaliivejä. Kysyin, oletko ollut reissussa miesten kanssa, ei ole pakko vastata. Vaimo sanoi, hyvä kun tuli puheeksi, olen illanvieton jälkeen jonkun mukavan ja siistin miehen kanssa, minullahan on ehkäisy kunnossa, mutta jos en ole varma kalun puhtaudesta. silloin pitää käyttä kortonkia. Vaimo sanoi, katso laukustani onko siellä kortonkejä, niille on aina välillä käyttöä. Katsoin ja sanoin, täällä on kaksi normaalikokoista erittäin ohutta, yksi juomu ja yksi tosi iso kortonki. Vaimo sanoi, voisitko sinä käydä ostamassa paketin ohuita normaalikokoisia, paketin juomua ja paketti erittäin isoja kortonkeja.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaimo jää tänään illalla nussimaan ja imemään maksusta liikemiestä. Oltin muutama päivä sitten, lauantaina yhdessä marketissa ostoksilla kun meidän auton viereen tuli asuntoauto josta tuli ulos kaksi miestä, Vaimo tunnisti toisen miehen, vaimo oli ollut miehen kanssa. Vaimo tervehti miehiä ja sanoi minulle, olen ollut tämän toisen miehen kanssa, naitiin ja otin suihin, oli mukavaa. Kättelimme, mies sanoi, minulla on kaunis ja ihana vaimo, oli ilo olla hänen kanssaan. Mies sanoi, jos käy, mennään auton sisälle, keitetään kahvit ja jutellaan, me olemme lähdössä pohjoiseen, tulimme ostamaan ruokaa mukaan. Menimme auton sisälle, mies keitti kahvit, toinen mies istui vaimon vieressä, ei puhunut paljoa mutta huomasimme miehen haluavan vaimoani. Sanoin, ei minulla ole mitään sitä vastaan jos vaimoni haluaa olla kanssasi, kaverisi on saanut vaimoltani. vaimo hymyili ja sanoi, ai että kaverille myös, ei minulla ole mitään sitä vastaan. Toinen mies sanoi, menkää tuonne auton perälle, siellä on sänky ja vessa, vedetään verhot eteen, saatte olla siellä rauhassa, me voimme jutella ja juoda kahvit kun naitte. Vaimo sanoi, eiköhän sitten mennä naimaan ja otan sinua suihin. Vaimo ja mies menivät auton takaosaan, vedimme verhot eteen ja juttelin vaimon kanssa olleen miehen kansss. Kysyin oletko naimisissa ja mies sanoi olevansa mutta käy välillä vieraissa. Kysyin, antaako vaimosi vieraille miehille, kaveri vähän punasteli ja sanoi vaimon antavan, oli saanut tietää muutama kuukausi sitten että miehiä on ollut monia. Kaveri sanoi, hänelle selvisi vieraissa käynti kun vaimo oli taas kerran lähdössä liikematkalle muutamaksi päiväksi ja laittoi laukkuun seksikkäitä hepeneitä, sukkia ja sukkanauhaliivejä. Kysyin, oletko ollut reissussa miesten kanssa, ei ole pakko vastata. Vaimo sanoi, hyvä kun tuli puheeksi, olen illanvieton jälkeen jonkun mukavan ja siistin miehen kanssa, minullahan on ehkäisy kunnossa, mutta jos en ole varma kalun puhtaudesta. silloin pitää käyttä kortonkia. Vaimo sanoi, katso laukustani onko siellä kortonkejä, niille on aina välillä käyttöä. Katsoin ja sanoin, täällä on kaksi normaalikokoista erittäin ohutta, yksi juomu ja yksi tosi iso kortonki. Vaimo sanoi, voisitko sinä käydä ostamassa paketin ohuita normaalikokoisia, paketin juomua ja paketti erittäin isoja kortonkeja.

    Vaimo nussi ja imi eilen liikemiestä, huora teki työtään antaumuksella, vaimosta on ihanaa kun on huora. Juteltiin siinä kaverin kanssa asuntoautossa kun vaimoni meni toisen miehen kanssa naimaan. Kuulimme hyvin kun vaimo sanoi heidän käytyään pesemässä elimensä, sinulla on tosi iso ja kivikova kyrpä, imen sinua aluksi ja sitten nussitaan, saat laueta sisääni. Kaveri katseli minua kun kuulimme kuinka vaimoni jutteli miehelle, kaveri sanoi, vaimoni sanoi,siellä lähikaupassa on tuttu myyjä, myyjä tietää millaisia kortonkeja ostan, sano myyjälle että kortongit tulevat vaimolle kun vaimo on lähdössä liikematkalle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vaimo nussi ja imi eilen liikemiestä, huora teki työtään antaumuksella, vaimosta on ihanaa kun on huora. Juteltiin siinä kaverin kanssa asuntoautossa kun vaimoni meni toisen miehen kanssa naimaan. Kuulimme hyvin kun vaimo sanoi heidän käytyään pesemässä elimensä, sinulla on tosi iso ja kivikova kyrpä, imen sinua aluksi ja sitten nussitaan, saat laueta sisääni. Kaveri katseli minua kun kuulimme kuinka vaimoni jutteli miehelle, kaveri sanoi, vaimoni sanoi,siellä lähikaupassa on tuttu myyjä, myyjä tietää millaisia kortonkeja ostan, sano myyjälle että kortongit tulevat vaimolle kun vaimo on lähdössä liikematkalle.

    Kuulimme hyvin uuden kaverin kanssa kuinka hänen kaverinsa nussi vaimoani, minä kannattelin tottuneesti aisaa kun vaimo sai ihan luvalla vierasta. Kaveri kertoi että hän kävi ostamassa kortonkeja vaimolle, kaupassa ei ollut silloin muita, sanoin myyjälle että vaimolle pitäisi ostaa kortonkeja, sinä kuulemma tiedät millaisia vaimoni yleensä ostaa, vaimo on lähdössä liikematkalle ja tarvitsee kortonkeja varmuuden vuoksi. myyjä hymyili minulle ja sanoi tietävänsä millaisia kortonkeja vaimosi ostaa, sehän on hauskaa kun oma mies käy ostamassa kortonkeja vaimolleen, ei tule vahinkoja kun vaimo pitää hauskaa liikematkoilla. Minä punastelin kun juttelin myyjän kanssa, oli tosi aisamainen olo.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kuulimme hyvin uuden kaverin kanssa kuinka hänen kaverinsa nussi vaimoani, minä kannattelin tottuneesti aisaa kun vaimo sai ihan luvalla vierasta. Kaveri kertoi että hän kävi ostamassa kortonkeja vaimolle, kaupassa ei ollut silloin muita, sanoin myyjälle että vaimolle pitäisi ostaa kortonkeja, sinä kuulemma tiedät millaisia vaimoni yleensä ostaa, vaimo on lähdössä liikematkalle ja tarvitsee kortonkeja varmuuden vuoksi. myyjä hymyili minulle ja sanoi tietävänsä millaisia kortonkeja vaimosi ostaa, sehän on hauskaa kun oma mies käy ostamassa kortonkeja vaimolleen, ei tule vahinkoja kun vaimo pitää hauskaa liikematkoilla. Minä punastelin kun juttelin myyjän kanssa, oli tosi aisamainen olo.

    Kuulimme kaverin kanssa hyvin kun uusi tyyppi veti vituiksi vaimoani paljaalla, kysyin kaverilta, onko vaimollasi posliini, minun vaimollani on jonka sinä tiedätkin hyvin kun olet nussinut vaimoani, vaimostani on helpompaa pitää tavaransa puhtaana kun miehet laukeavat sisään. Kaveri punasteli, vaimolla on posliini, kysyin häneltä että pitävätkö miehet posliinista ja vaimo sanoi, miehistä poslini on kiihottava. sanoin kaverille, minä huollan yleensä vaimoni vitun posliiniksi, se on luottamustehtävä, on hauskaa ajella vittu posliiniksi kun tietää että miehet pääsevät käyttämään sitä maksusta tai ilmaiseksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kuulimme hyvin uuden kaverin kanssa kuinka hänen kaverinsa nussi vaimoani, minä kannattelin tottuneesti aisaa kun vaimo sai ihan luvalla vierasta. Kaveri kertoi että hän kävi ostamassa kortonkeja vaimolle, kaupassa ei ollut silloin muita, sanoin myyjälle että vaimolle pitäisi ostaa kortonkeja, sinä kuulemma tiedät millaisia vaimoni yleensä ostaa, vaimo on lähdössä liikematkalle ja tarvitsee kortonkeja varmuuden vuoksi. myyjä hymyili minulle ja sanoi tietävänsä millaisia kortonkeja vaimosi ostaa, sehän on hauskaa kun oma mies käy ostamassa kortonkeja vaimolleen, ei tule vahinkoja kun vaimo pitää hauskaa liikematkoilla. Minä punastelin kun juttelin myyjän kanssa, oli tosi aisamainen olo.

    Kuulimme kaverin kanssa hyvin kun uusi tyyppi veti vituiksi vaimoani paljaalla, kysyin kaverilta, onko vaimollasi posliini, minun vaimollani on jonka sinä tiedätkin hyvin kun olet nussinut vaimoani, vaimostani on helpompaa pitää tavaransa puhtaana kun miehet laukeavat sisään. Kaveri punasteli, vaimolla on posliini, kysyin häneltä että pitävätkö miehet posliinista ja vaimo sanoi, miehistä poslini on kiihottava. sanoin kaverille, minä huollan yleensä vaimoni vitun posliiniksi, se on luottamustehtävä, on hauskaa ajella vittu posliiniksi kun tietää että miehet pääsevät käyttämään sitä maksusta tai ilmaiseksi. Kaveri sanoi, olen ajellut vaimon vitun posliniksi pari kertaa, oli aikamoinen aisankannattajan tunne kun tiesin että joku mies pääsee naimaan vaimoni vittua jonka olen ajellut paljaaksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kuulimme kaverin kanssa hyvin kun uusi tyyppi veti vituiksi vaimoani paljaalla, kysyin kaverilta, onko vaimollasi posliini, minun vaimollani on jonka sinä tiedätkin hyvin kun olet nussinut vaimoani, vaimostani on helpompaa pitää tavaransa puhtaana kun miehet laukeavat sisään. Kaveri punasteli, vaimolla on posliini, kysyin häneltä että pitävätkö miehet posliinista ja vaimo sanoi, miehistä poslini on kiihottava. sanoin kaverille, minä huollan yleensä vaimoni vitun posliiniksi, se on luottamustehtävä, on hauskaa ajella vittu posliiniksi kun tietää että miehet pääsevät käyttämään sitä maksusta tai ilmaiseksi. Kaveri sanoi, olen ajellut vaimon vitun posliniksi pari kertaa, oli aikamoinen aisankannattajan tunne kun tiesin että joku mies pääsee naimaan vaimoni vittua jonka olen ajellut paljaaksi.

    Eilen ja tänään vaimo on entisen koulukaverinsa kanssa huoraamassa maksusta, he antavat liikemiehille. Vaimon koulukaveri on edelleen innoissaan huoraamisesta, kun pääsee imemään ja nussimaan maksusta. Kuuntelimme silloin kun uusi kaveri oli pukilla, vaimon reisien välissä asuntoautossa, kuulimme hyvin kuinka vaimoa naitiin, kaveri sanoi huohottaen, nyt minulta tulee, vaimo sanoi kuuluvasti, anna tulla, laukea sisääni, saat laueta. Kuulimme toisen kaverin kanssa kuinka kaveri laukesi, vaimo ähkäisi ja sanoi, kylläpä sitä spermaa tulee. Kuulimme panon loputtua kuinka vaimoni sanoi, jos haluat, voimme tehdä sinunkaupat. Kaveri sanoi, tehdään pois, he tekivät sinunkaupat. Vaimo sanoi kuuluvalla äänellä, voisinko saada vaikka pyyhkeen, spermaa tulee ulos tavarastani, kaverin kalu on vielä sisälläni, en viitsisi sotkea paikkoja, allani on nyt pyyhe, menemme pesemään elimemme, annan enimmän sperman tulla ensiksi pyyhkeeseen. Toinen kaveri sanoi, tuon teille pyyhkeen, kaveri veti verhon pois, näimme kuinka vaimon sisällä oli vielä lauennut kalu, kaverin kädet olivat vaimon rinnoilla.


  • Anonyymi

   On tosi moraalitonta. Eipä uskoisi pariskunnan suostuvan tuollaiseen pelleilyyn. Siinähän on vaarana saada sukupuolitauti molemmille. Hyi!

  Ketjusta on poistettu 31 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Päivi Rässästä viedään "roviolle" live.

   Hän kaivoi Raamattunsa esille kun sitä häneltä tivattiin. https://yle.fi/uutiset/3-12283319 Ei tällaista saisi tapahtua länsimaisissa maissa mutta ka
   Maailman menoa
   668
   6402
  2. Anna Puu pettyi pahasti 40-synttäreiden johdosta - Jukka-rakas tukee: "Olisin halunnut..."

   On tämä kyllä syvältä…. Anna Puu halusi viettää pyöreitä synttäreitä vähän eri lailla, mutta korona sotki kuviot: https://www.suomi24.fi/viihde/anna-
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   2521
  3. Martina ostanut po....no mekon

   Kylläpä on kaamea viritys. Tollako se meinaa miestä yrittää....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   215
   1809
  4. Se goob bye hoopola

   Sorosen lestaveljekset Ollilan lehmä on näköjään sitten valtuustossa. Se sitten muutto vittuun koko läänistä! Pitäkää tunkkinne lastennussiat...
   Haapavesi
   69
   1072
  5. Martinalla maaginen yö Lontoossa

   Martina laittoi eilen illalla kotiin palattuaan stoorin, jossa mainitsee edellisen ja samalla tämän reissun viimeisen Lontoossa vietetyn yönsä olleen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   65
   910
  6. Martinan tylsä elämä

   Pelkkää juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, jumppaamista, mainostamista somessa osta osta, ale ale, nyt ale hintaan valmennus. Samaa rataa päivästä toiseen,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   822
  7. Tietäisikö kukaan Pikkaraisesta mitään...

   ... ellei olisi sekaantunut Martinaan. Olisiko tullut ulosotot, rattiskäry, raiskaussyyte julkisuuteen ilman Martinaa. Epäilen että ei. Stefustakaan t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   122
   718
  8. Persuille rökäletappio

   Silloin kun oikeasti halutaan päättää asioista,persut jätetään ulos.Hyvä suomalaiset,viisaasti äänestitte.
   Perussuomalaiset
   183
   697
  9. Nainen rakas, älä unohda minua miestä.

   Sinun vuokses teen, mitä vaan!
   Ikävä
   33
   676
  10. Olen huolissani itsestäni

   Ei ole normaalia kaivata ihmistä, jonka tietää olevan no-go-alueella ja joka ei lämpene ajatukselle meistä. Tai siis voi olla normaalia, mutta ei näi
   Ikävä
   41
   658
  Aihe