Tyhjäpäät matkustaa intiaan leikkimään

Anonyymi

6

<50

Vastaukset

 • Olen käynyt Intiassa noin 16-17 kertaa. Ihmiset ovat siellä perusolemukseltaan henkisempiä, mutta dogmaattisuus ja fanaattisuus on kuitenkin saanut otteen monista henkisistä ja uskonnollisista ryhmistä. Kun niistä päästään eroon niin Intiasta voisi tulla johtavin henkinen maa maailmassa ja myös hyvinvointivaltio. Osasyynä Intian huonoon tilaan voi syyttää brittiläisiä ja muita valloittajia, ja myös Mahadma Gandhia joka opetti ihmisiä totaaliseen väkivallattomuuteen ja alistuvuuteen ja se näkyy. Hänen olisi pitänyt sen sijaan puolustaa Intiaa ja sen ihmisiä vaikka sotimalla. Väkivallattomuus jota joogit opettaa on sitä ettei käytetä väkivaltaa tarpeettomasti, mutta silti puolustetaan itseään ja läheisiään.

  Intialla olis paljon vientitavaraa joogan ja meditaation levittämisessä maailmalle ja onhan ne aika paljon sitä jo tehneetkin. Unohtaisivat vain sen yhden typeryyden että materiaa ei muka ole olemassa, jokainen joka iskee varpaansa kiveen tietää että materiaa on. Toisaalta karma ei missään tapauksessa ole alistumista sen kolhittavaksi, (josta Intian köhyys kumpuaa) vaan kaikki voivat meditaation kautta vapautua luomasta uutta karmaa ja myöskin polttaa entisen karmansa pois.

 • Vähä-älyisiä ihmisapinoita tuolla vain on. Ei juuri mitään muuta. Pelkkä tunkio tuo maa tuntuu olevan.

 • Vieläkä se intialainen "guru" kusettaa typeryksiä?

 • Ja höpön löpö. Juurikin tuo vääränlainen henkisyys on koko intian ongelma. Köyhyys johtuu suurelta osin juurkin kaikenmaailman meditaatioista ja muusta hömpästä.

  Miten ihmiset on todellakin noin sokeita kaikki maat jossa harrastetaan tätä ns. "henkisyyttä" ovat todellisuudessa köyhiä ja kurjuutta täynnä.

  Ja vielä länisimaiset höyrypäät käyvät ottamassa oppia Intiasta joka kuuluu maailman kurjimpiin valtioihin. Syy: Meditaatio ja muu epäjumalanpalvelus.

 • Henkeä ei ole olemassa, kun sitä ei voi mitata, millään mittalaitteella. Kannattaa siis uskoa mainoksiin, niissä on voimaa ja menestystä, joka niihin uskoo, se henki tunkeutuu aivokuoren läpi ja parasiitti alkaa kasvamaan. Brändit vasta isoja parasiittejä on, ne tuottaa voimaa ja kovuutta käyttäjälleen ja tappaa empatian heikkoja kohtaan. Lauri Törni on niiden ihanne, ei kärsi tunnontuskia mistään, voi elää kuin raivopää härkä.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  176
  3512
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  18
  1072