Tanssipaikka Hesassa, missä?

Anonyymi

Olen eläkeiässä just ja kaipaan niin tanssin pyörteisiin? Missä tanssitaan, minäkin tulen sinne, jos vain tietäisin mihin mennä?

8

133

Vastaukset

 • Hiekkaharjun Puistokulmassa on sunnuntai-iltaisin tansseja.

 • Iloisemmat pyörteet saa nykyään vaikka aseman kulkukauppiailta. Lavojen iloisuus, jos sitä on, kääntyi väen vanhetessa sisäänpäin. Nykyään väki pyörii naama kurtulla aivan kuin salin keskellä olisi tulinen kuoppa johon illan aikana heitetään iloisia pareja.

  • Älä usko tuota. Viikko sitten oli tosi hauskaa ja sitä ennen ja sitä ennen .... lavoille vaan. Siellä on hymy herkässä.


 • Luulisi eläkeläisten tietävän tanssipaikat vai oletko vasta tanssia aloittava?

  Aika vähissä ovat Hesan tanssipaikat. Espoossa, Kauniaisessa ei myöskään taida olla. Vain Vantaa loistaa näissä. Satunnaisesti jotkut seurat järjestävät jotain tanssirientoja esim. koulun-, seuran- tai kaupungin tilassa.

  Juottoloita sitten jo riittääkin joka nurkalla, mutta näitä ei aloittaja kysynytkään.

 • Hyvät neuvot kiitos niistä! Ja tulen kyllä katsomaan, millaista on meno.

  Ihan tässä uutena eläkeläisiässä olevana, katselin että neulomis-/käsityö-/jumppaa-seuroja/ryhmiä on tullut viime aikoina. Toivottavasti saadaan myös tanssiharrastus pyörähtämään uudelleen suosituksi harrastukseksi. Tanssimista on joka puolella maailmaa ja rytmejä löytyy.

  • Ruusulinnaan Nurmijärvelle pääsee bussilla Helsingistä ja yöllä takaisin jos ei omista autoa. Paikka on suosittu ja kaikenikäisten suosiossa. Bändistä riippuu minkä ikäisiä tanssijat ovat kunakin iltana. Tansseja perjantaisin ja lauantaisin.
   Lavatanssit ovat voimissaan suomessa talvellakin. Kesällä moninkertasin määrin.


 • Kävin tanssikurssilla pikkujoulun merkeissä ja buggia harjoiteltiin Malmilla. Mukavaa oli ja hyvin järjestetty, vaikka naisia oli muutama enemmän, paria vaihtamalla pääsin tanssimaan melko hyvin. Tunnelma oli jouluinen ja kivan rento!
  Aloitan salsatunnit siellä tammikuussa.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  146
  6140
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  162
  2528
 3. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  34
  843
 4. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  30
  486