Kuka maksaa treffeillä?

Anonyymi

Esimerkiksi illallinen ravintolassa, kuinka maksetaan? Mielipiteitä, kiitos.

15

188

Vastaukset

 • Ei makseta, juoksuruoat.

 • Mielestäni molemmat maksavat omat tilauksensa. Itse en lähtisi paikkaan jossa ei olisi varaa maksaa.

 • Minustakin kumpikin maksaa omansa tai semmoinen systeemi, että maksetaan vuorotellen, mutta jos toisella ei olisi rahaa, niin minä voisin kyllä joskus maksaa kaikki, mutta ei kumminkaan jatkuvasti. Semmoisesta minä en oikein tykkää, että toinen maksaa minun puolestani, kun siitä voi tulla jotain sanomista jälkeenpäin. Minä taas en ikinä sano tuommoisista mitään ja aika vaikeaa olisi sanoakin, kun minä en muista niitä ikinä.

 • Tapailuvaiheessa molemmat maksaa omansa, ellei muuta sovita. Suhteessa sitten tilanteen mukaan, joko vuorotellen tai kumpikin omansa.

 • Maksan periaatteen vuoksi aina itse. Olisi suotavaa että toinenkin maksaisi omansa.

 • Voi tytöt... Miksi ravintolaan jos eihän vieläkään selvä kumpi maksaa mistä?

 • Voin tarjota jos kutsun, kyseessä esimerkiksi ensimmäiset treffit. Muuten molemmat maksavat omansa, lasku jaetaan (ei aina mahdollista) tai maksetaan vuorotellen.

 • En ole vielä päässyt treffeille naisen kanssa mutta jos joskus pääsen, niin eikö noissa asioissa voi toimia tilanteen mukaan? Noista saa sovittua ja tunnelmakin voi olla lämpimämpi jos ei tarvitse nipottaa. Mielelläni tarjoaisin illallisen rakkaalle naiselle.

  • Tottakai voi sopia ja aina voi halutessaan tarjoutua maksamaan. Toinen voi tarjouksesi ottaa vastaan tai halutessaan maksaa itse.

   Itsekin kutsujan roolissa tarjoutuisin maksamaan molempien illallisen.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Tottakai voi sopia ja aina voi halutessaan tarjoutua maksamaan. Toinen voi tarjouksesi ottaa vastaan tai halutessaan maksaa itse.

   Itsekin kutsujan roolissa tarjoutuisin maksamaan molempien illallisen.

   Mielenkiintoista, minulle taas ei tulisi itsestään mieleen tarjoutua maksamaan toisen puolesta ekoilla treffeillä ellei toinen nimenomaan sanoisi, ettei hänellä ole rahaa. Oletan jotenkin, että kaikki haluavat ehdottomasti maksaa itse, jos se on mahdollista. Minusta semmoisella ei ole merkitystä kuka kutsuu tai ehdottaa tapaamista, enkä itsekään olettaisi toisen maksavan puolestani, vaikka olisi kutsunut, enkä edes ole antanut maksaa, vaikka joku on joskus ehdottanut semmoista.

   Totta puhuen en ole varmaan ikinä ketään pyytänytkään ekoille treffeille, tajuan se nyt juuri, kun kirjoitan tätä, joten tämä on ihan turha vastaus varmaan.


  • Treffeille pääsee kysymällä


  • Anonyymi kirjoitti:

   Treffeille pääsee kysymällä

   En voi kysyä naiselta johon olen ihastunut, enkä halua muiden kanssa treffeille. Ehkä joskus jos pääsen tästä eteenpäin, muutama vuosi vasta mennyt... Jos pääsisin treffeille ihanan naiseni kanssa, en nipottaisi maksuista. Sitä odotellessa....


 • Mä oon niin höveli mimmi,että kyllä mä maksan molempien :) En mä siitä vararikkoon mene!

 • kumpikin maksaa itse omansa, en ymmärrä sitä että toisen pitää aina tarjota. oli se sitten vuorotellen tai ei. simppeliä

 • Lähtökohtaisesti, se joka kutsui treffeille maksaa. Muuten voidaan sopia erikseen.

  Omakohtaisesti kyllä haluan itse maksaa treffeillä.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  200
  4334
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  32
  1641
 3. Tulipolttaaa...

  Liehuletti poltti viimeyönä parakkinsa,eikö pitäisi viiä suletulle.
  Haapavesi
  29
  546
 4. Autogallup

  Millainen on kaivattusi auto. Väri ja merkki?
  Ikävä
  71
  496