Mankin sähkövikaa

Anonyymi

Juu tosiaan mulla on tuommonen -17 jinkku manki. Siihen sitte asenneltiin kavereitte kanssa uutta takavaloa ja tyhmyyttämme taikka sitten vireystilaamme onnistuttiin pistämään takavalon kaikki kolme johtoa saman teipinpalan sisään eristettyinä kyllä mutta siltikin osuivat jostakin niin että tuli sitte jonki sortin oikosulku kun virrat päälle pantiin. Nyt siis toimii kaikki valot ja vilkut sun muut kun käynnistää mutta vaikka akussa onkin virtaa sen 2 a (mikä lie tuon akkulaturin yksikkö nyt onkaan, ampeeria vissiin) niin ei avaimen kääntämisestä mene virrat päälle eli ihan magneeton sähköllä toimii. Tiivistettynä: talavalon johdot osui yhteen kun laitettiin virrat päälle, joku rele varmaan paloi ja ei nyt anna akusta virtaa ollenkaan vaikka akku toimii. Eli mitäs tässä on palanut ja miten sen korjaa ja mitä maksaa? Kiitos avusta jo etukäteen.
Ja vielä sen verran että olen siis jo sähköt korjannut ja nyt on oikeaoppisesti asenneltu.

2

<50

Vastaukset

 • Metsästä sulake sieltä jostain ja tarkasta/vaihda se. Yleensä sellanen löytyy akun plussa kaapelista. Sulakkeen kuuluu posahtaa ennen kuin mikään muu hajoaa oikosulun sattuessa eli todennäkösesti ei ole mitään rikki.

  • Juu kiitti infosta, vissii sellasessa muovisessa hommassa plussakaapelin alkupääs. Kahton alkaako toimii kun siihen saa uuden.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Julman näköinen Martina

  Gaalaan tullessa häntä haastateltiin . Tavallaan.... tavallaan... tavallaan. Koko ajan hoki tavallaan sanaa. Mekko oli kaunis mutta Mara ei oikein on
  71
  1054
 2. Nykäsen Pialta pääsi itku

  Nykäsen leski itkee, kun gäntä ei kutsuttu vastaanottamaan Matti Nykäselle Urheilugaalassa myönnettyä palkintoa urheilun Hall of Fameen pääsystä. Palk
  45
  797
 3. Miksi ihailet häntä?

  Onko jotenkin erityinen?
  Ikävä
  73
  765
 4. Häränvirasta löytyi ruumis

  Perjantaiaamuna löytyi naisen ruumis Häränvirrasta. Mitähän on tapahtunut ja kuka lienee?
  Äänekoski
  17
  457
 5. Martina häikäisi Venla -gaalassa

  Martina sai kehuja sekä puvustaan että kauneudestaan.
  61
  452