Samsung pesukone kesti 2v 2kk

Anonyymi

Tänään hajosi Samsung lopullisesti, ilmeisesti rummun laakeri tms. leikkasi kiinni ja kone pukkasi savut ulos. Loistava ajoitus ainakin takuun suhteen, mutta ei haittaa sillä oikeasti tämä on ilon päivä kun tuosta surkeasta tekeleestä pääsee viimein eroon, en voi Samsungia suositella kenellekään. Onneksi oltiin kotona, tuossahan olisi voinut käydä huonostikin, vaikka talo palaa.
Meidän ensimmäinen pyykkikone, Whirlpool, kesti 18v.
Seuraava oli Electrolux, 7v.
Nyt Samsung teki pohjat, 2v. 2kk.
Saas nähdä miten käy seuraavan, Samsungia huonompaa tuskin voi enää ollakaan.

Suosituksia kuunnellaan seuraavaksi koneeksi!
Sivusta täytettävä ja n. 7-8kg täyttömäärä pitää olla.

8

<50

Vastaukset

 • Kannattaa selvittää maahantuojalta valmistajan kanta tuollaiseen hajoamiseen.
  Tai jos tosiaan olet vain tyytyväinen kun pääsit eroon Samsungista

  • Kerran olen jo tapellut Samsungin takuun kanssa ja kun tiedät miten ne suhtautuvat asiakkaaseen, niin ei huvita ruveta toista kertaa. Ja kun kone on ollut pelkkää murhetta ja ongelmaa, niin hyvä että hajosi. Kuopataan pois kaikessa hiljaisuudessa, eikä enää ikinä yhtään Samsungia tähän talouteen.


 • Samanlainen kokemus Whirlpool AWE 9840. Hajosi hieman yli 3 vuoden iässä eli juuri kun sen takuu meni umpeen. Ennen siirtymistä "elektronisiin" koneisiin kesti meilläkin pesukone varmaan 15 vuotta.

  Eka oire laakerista oli että linkouksen ääni muuttui nousevan lentokoneen jyrinäksi. Yllättävän pitkään se silti jaksoi vielä senkin jälkeen. Kun oli suoravetoinen eli ei hihnaa niin en ryhtynyt korjaamaan.

  Nämä koneet rakennetaan hajoamaan. Veden ja sähkön säästö ulosmitataan laitteiden käyttöiästä. Kauppias kiittää kiihtyneestä myynnistä ja kierrätyslava täyttyy rikkinäisistä kodinkoneista.

  • Olisi kuitenkin kannattanut ruveta korjaamaan, jos ainut syy oli tuo minkä sanoit, koska räjäytyskuvan mukaan se on hihnavetoinen. Hihnan osanumero: 2710 ja moottorin numero: 400 0.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Olisi kuitenkin kannattanut ruveta korjaamaan, jos ainut syy oli tuo minkä sanoit, koska räjäytyskuvan mukaan se on hihnavetoinen. Hihnan osanumero: 2710 ja moottorin numero: 400 0.

   En löytänyt juuri saman mallin koneelle videota, mutta tässä on periaatteellisesti täysin sinun konetta vastaava vetomekamismi. https://www.youtube.com/watch?v=Gh-x46JEcQo


  • Anonyymi kirjoitti:

   Olisi kuitenkin kannattanut ruveta korjaamaan, jos ainut syy oli tuo minkä sanoit, koska räjäytyskuvan mukaan se on hihnavetoinen. Hihnan osanumero: 2710 ja moottorin numero: 400 0.

   Jos pesurummun akselin laakeri (2 kpl) hajonnut niin mitä hyödyttää vaihtaa moottoria ?


 • Noin lyhyt kestoaika normaalissa kotikäytössä on liian lyhyt (kuluttajaviranomaisen kanta). Vaikka takuu olisikin loppu, tuotetakuu on pidempi ja kannattaa ottaa yhteyttä myyjään tai maahantuojaan.

  Kaikissa pesukoneissa voi tulla ihan mikä tahansa vika. Ensimmäinen vielä Philips Viisaana myydystä pesukoneesta hajosi moottorista keskipakoissäädin juuri takuun päätyttyä. Ammattilaisena vaihdoin siihen uuden osan ja sain sen jopa ilmaiseksi koska kyseistä osaa ei myyty varaosana. Seuraava Whirlpool tussautti sitten ohjelmakoneistonsa, joskin molemmat kestivät useita vuosia jo pelkästään sen vuoksi että olivat päältä täytettäviä. Viimeisin Whirlpool alkoi vuotamaan pesuvesiä lattialle (iskunvaimentimet totaalisen loppu), joskin käyttövuosiakin ehti kertymään. Nyt on ollut ensimmäinen edestä täytettävä Samsung ja ainakin vielä on kestänytmuutaman vuoden kun en ole tunkenut pesuun mitään yliraskaita kuormia (mattoja ym.) jotka eivät tasapainotu kunnolla linkouksessa.

 • Ihan vaan vastaisuuden varalta: Miettikää ostotilanteessa ostettavan koneenne merkkiä vähän tarkemmin. Halpa hinta -> pazkaa laatua.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  175
  7500
 2. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  109
  6417
 3. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  175
  3428
 4. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  193
  2587
 5. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  36
  680