Palm Oasis Maspalomas: kysymys huoneista

Anonyymi

Ollaan lähdössä viikoksi kyseiseen hotelliin ja nyt kiinnostaisi esittää etukäteen pyyntö hotellille huoneen sijainnista. Hotellin molemmin puolin näyttää menevän isot tiet. Osaisiko joku hotellissa majoittunut auttaa ja kertoa, mihin osaan hotellia tien/teiden melu kuuluu? Luin joitakin kommentteja, joissa tämä tien meluongelma nostettiin esille, mutta huoneen sijainti ei tarkkaan ottaen selvinnyt. Meillä on varattuna suoraan hotellista yhden makuuhuoneen huoneisto. Toive olisi myös saada huone auringonlaskun puolelta, mutta olen valmis tinkimään siitä, mikäli juuri se puoli hotellista on liikennemeluisa.

6

83

  Vastaukset

  • Ota uhteys hotelliin ja esitä asia ja toiveet sinne?

   • Näin teen, olisin vain halunnut tietää valmiiksi, mihin suuntaan huonetta kannattaa pyytää.


  • Aina pääsee Karhuun herkuttelemaan

  • Karhu onkin Kanariansaarien suosituin ruokaravintola.

  • Tuli käytyä katsastamassa se Karhu. Sehän on ihan täysmittainen ruokaravintola. Kansainvälinen keittiö ja huippukokit. Ei voi kuin suositella kaikille hyvän ruoan ystäville Karhua.

  • Aika syrjässä on. Hyvä hotelli. Mut kun aamup. Ja puolih. Lisähintaan niin tulee hintaa. Keskustaan jonkinmoinen 3km matka. Pannussa kandee käydä samoin karhussa. Molempiin netissä varaukset, niin jonojen ohi suhahtaa. Ranta kaukana.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Poker Run kolari

   Ei mennyt aivan putkeen! Joku loukkaantui vakavasti ja taphtuma keskeytetty. Videolta näkyy ensin yksi vene ajaa melko hiljaa kovalla melulla ja vesis
   Yleistä veneilystä
   175
   3414